Elif_Eylul
Daimi Üye
Keske paralamasadim daha azonce annemden gelirken girdik birbirimizeDünyaya bir kere geliyorum kendimi telef edemem kim için ne için yani keşke sen de paralamasaydın kendini, kıymet bilen mi var?
Keske paralamasadim daha azonce annemden gelirken girdik birbirimizeDünyaya bir kere geliyorum kendimi telef edemem kim için ne için yani keşke sen de paralamasaydın kendini, kıymet bilen mi var?
İşte kimse için değmez maalesef. Onlar paralamıyorsa biz hiç paralamayalımKeske paralamasadim daha azonce annemden gelirken girdik birbirimize
Şu söz doğru .Dünyaya bir kere geliyorum kendimi telef edemem kim için ne için yani keşke sen de paralamasaydın kendini, kıymet bilen mi var?
Annem de sonradan öğrendi bunu, tam öğrendi vallah ben de küçüklükten beri annemi izledim. Tabii annem babamdan yana şanslıydı ama babam çalıştığı için tabi bişey görmüyordu. Dedim kimse için değmez beŞu söz doğru .
Çocuk balık doğacak vallahSomon iptal canım çekmedi onun yerine falafel yaptım
Yok yav geçen hafta yemedim çok suçlu hissediyorum kendimi bi de zaten içerde balık oldu benceÇocuk balık doğacak vallah
SaçmalıyorsunYok yav geçen hafta yemedim çok suçlu hissediyorum kendimi bi de zaten içerde balık oldu bence
İşte analık böyle bişeymiş demek ki. Ben isterim hep çikolata yiyeyimSaçmalıyorsun
İlla yenilecek diye bişey yok
Zaten o her türlü vitamin alıyor
Miden izin vermez zaten onaİşte analık böyle bişeymiş demek ki. Ben isterim hep çikolata yiyeyim
Sen trabzonlumusunÇocuklara mantı
Bana Trabzon hurmalı puding
Yoğurt
Şekersiz bal kabağı haşlama
Yok değilimSen trabzonlumusun