Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Biz bugün dışarda yedik
Afiyet olsunPizzzaaaa
Sağol canımm size de afiyet olsun. Yarın şeker tarama testim var ama kaçamak yaptık umarım kötü çıkmaz. Erken yedik baya o zamana kadar etkisi geçer zatenAfiyet olsun
Evet .Sağol canımm size de afiyet olsun. Yarın şeker tarama testim var ama kaçamak yaptık umarım kötü çıkmaz. Erken yedik baya o zamana kadar etkisi geçer zaten
ÇıkmadıEvet .
Umarım sonuç iyi çıkar.
Nasıl bir sonuç çıktı ?Çıkmadı
Afiyet olsunFırında tavuklu patates
Peynirli börek
Yoğurt
Dün ıspanak yemeği
Ispanaklı börek
Ispanaklı kek
Tokluk 162 çıktıNasıl bir sonuç çıktı ?
Cidden ıspanaklı olduğunu söylemesen fıstıklı sanarım.Evet olmaz mı çokta güzel oluyor ıspanaklı olduğunu demesem anlamazsın fıstıklı dersin o derece Ekli dosyayı görüntüle 43906
İnternette tarifi de var denemek istersen üstünde krema bar üstü de robottan çektiğim kek
Antepliler nasıl konuşuyor kız normal degilmiNormalde şivelide konuşurum.
Eline sağlık canım bayılırımEvet olmaz mı çokta güzel oluyor ıspanaklı olduğunu demesem anlamazsın fıstıklı dersin o derece Ekli dosyayı görüntüle 43906
İnternette tarifi de var denemek istersen üstünde krema bar üstü de robottan çektiğim kek
Mesela şöyle örneğin napisizAntepliler nasıl konuşuyor kız normal degilmi
Gelicik gidicik her yöre gibi şivesi varAntepliler nasıl konuşuyor kız normal degilmi
ayy ben antepe bi türlü nasip olmadı gelmek, kayseride kaynım var ona geldigimde gitmeyi düsünüyorum ordan çok yakın antep ilk geldigimde adana’dan yana kullanmıştım hakkımı kebapları şahaneMesela şöyle örneğin napisiz
Eyimisiz nidisiz nerdesiz gibi.
Antep ağzı