accessdenied
Üye
@Bitterçikilata vaktim oldukça ve burası güzel olursa elbette aktif olurum
Hosgeldiniz,tanısalımmı
Tanışalım tabikiHoşgeldiniz tanışalım
merhaba, hoşgeldin kendinden bahset bizeTanışalım tabiki
Güzel güzel burası@Bitterçikilata vaktim oldukça ve burası güzel olursa elbette aktif olurum
Başka sitedenmi geldiniz,burasi tesadüfmüTanışalım tabiki
Böyle birden diyince neyden bahsedeyim bilemedim ama Adanadan katılıyorum evliyim maalesef ev hanımıyımmerhaba, hoşgeldin kendinden bahset bize
Güzel güzel burası
Neler yapıyorsun nerde yaşıyorsun anlat bakalım
Tesadüf buldum, açıkçası zaman geçirmek yeni fikirler edinmek falan filan derken burda buldum kendimiBaşka sitedenmi geldiniz,burasi tesadüfmü
Anladim canimTesadüf buldum, açıkçası zaman geçirmek yeni fikirler edinmek falan filan derken burda buldum kendimi
40 yaşında 3çocuk annesiyim Bursada oturuyorum bendeSizler de kendinizden bahseder misiniz? Burda neler oluyor merakta ettim
Boy 1.70 kilo 90 kilo vermeye çalışıyorum yarış aya istanbuldan katılıyorum başarılarSizler de kendinizden bahseder misiniz? Burda neler oluyor merakta ettim
Profilde yurt dışı yazmışsınSizler de kendinizden bahseder misiniz? Burda neler oluyor merakta ettim
Hadi 20kilo dahaBoy 1.70 kilo 90 kilo vermeye çalışıyorum yarış aya istanbuldan katılıyorum başarılar
İnşallah bi gitse lanetler yapıştı kaldıHadi 20kilo daha
Neden maalesefBöyle birden diyince neyden bahsedeyim bilemedim ama Adanadan katılıyorum evliyim maalesef ev hanımıyım
Nick tanıdık geldi bana nedense,yada ben biryerde gördümProfilde yurt dışı yazmışsın
Ne göz var kız sende maşallahNick tanıdık geldi bana nedense,yada ben biryerde gördüm
Bendemi aNe göz var kız sende maşallah
Bnm göz kör görmüyor da gısggandımmmmBendemi a