Nick nicke benzerNick tanıdık geldi bana nedense,yada ben biryerde gördüm
Nick nicke benzerNick tanıdık geldi bana nedense,yada ben biryerde gördüm
Nick nicke baka baka aynı olurNick nicke benzer
Ben de istanbul da yaşıyorum. 1 bucuk yıllık evliyim, tasarımcıyım. Çalışıyorummm eşşeekk gibi, yaşıyorum kraliçeler gibi işte böleeSizler de kendinizden bahseder misiniz? Burda neler oluyor merakta ettim
Allah seni bnde kocamın karısıyım çocuklarımın anasıBen de istanbul da yaşıyorum. 1 bucuk yıllık evliyim, tasarımcıyım. Çalışıyorummm eşşeekk gibi, yaşıyorum kraliçeler gibi işte bölee
Ne iş yapıyorsunuz, kocamın karısıyım derdi rahmetliAllah seni bnde kocamın karısıyım çocuklarımın anası
Kocamın sekreteriNe iş yapıyorsunuz, kocamın karısıyım derdi rahmetli
O nick sana sormak lazım herşeyi benden biliyorlar zaten aNick nicke benzer
sen yaptın kesin aaO nick sana sormak lazım herşeyi benden biliyorlar zaten a
KEsin kesin benim işim asen yaptın kesin aa
keskin gözlerim ve hafızam sağolsun b12 1250 oluncaO nick sana sormak lazım herşeyi benden biliyorlar zaten a
Maşallah sağakeskin gözlerim ve hafızam sağolsun b12 1250 olunca
Evet arada gidip geliyorum uzun süreli burdada öyle yazmak istedim.Profilde yurt dışı yazmışsın
Tek derdimiz kilolar olsun gider onlar hayırlısıylaBoy 1.70 kilo 90 kilo vermeye çalışıyorum yarış aya istanbuldan katılıyorum başarılar
Bende İnternette buldum zaten kullanılan nickler diye aramıştım bende kullandım. Başkası da kullanabilir yaniNick tanıdık geldi bana nedense,yada ben biryerde gördüm
Yaa bende keşke eşşeklerr gibi çalışıp eve gelince dinlensem. Normalde çalışıyordum bıraktım bir süre ara vermek zorunda kaldım sonrada nasip oşmadı. Umudum tam ama birgün o işi bulacağımBen de istanbul da yaşıyorum. 1 bucuk yıllık evliyim, tasarımcıyım. Çalışıyorummm eşşeekk gibi, yaşıyorum kraliçeler gibi işte bölee
Ne iş yapıyordunYaa bende keşke eşşeklerr gibi çalışıp eve gelince dinlensem. Normalde çalışıyordum bıraktım bir süre ara vermek zorunda kaldım sonrada nasip oşmadı. Umudum tam ama birgün o işi bulacağım
İnşallahEvet arada gidip geliyorum uzun süreli burdada öyle yazmak istedim.
Tek derdimiz kilolar olsun gider onlar hayırlısıyla
Bende İnternette buldum zaten kullanılan nickler diye aramıştım bende kullandım. Başkası da kullanabilir yani
BankacıydımNe iş yapıyordun
İsviçre doğumluyum ama Türkiye de yaşıyorum bir süredir arada da ziyarete gidiyorum.İnşallah
Hangi ülkeye gidip geliyorsun özel değilse
Ne güzelİsviçre doğumluyum ama Türkiye de yaşıyorum bir süredir arada da ziyarete gidiyorum.