Arkadaşınız değişti mi?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hiç değişmediler. Eskiden nasılsak, şimdi de aynıyız. Sadece iş yoğunluğu arttığı için çok sık görüşemiyoru hepsi bu :eek:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
arkadas mi????benim kardesim oldu bacim,ne arkadasi,,,arkadas olsa ne halin varsa gor dersin de,kardes olunca diyilmiyo iste,,,:dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hep bahsederim kankam kankam die bayrama geldiler 1 haftadan fazla oldu pazar bize geldi onu da kırk kere çağırdım ya eskiden biz 1 dakikakımızı beraber geçirmek için ne yalanlar atardık ailemize bi bilseniz...:dertli:eek:na ben herkesten fazla değer verdim ama o evlenince değişti belki siteye girip burayı okuyacak okusun evet kanka okuyosan sen gerçekten değiştin üzgünüm:gitme: her zaman bahanesi var eşim babamlar kaynanamlar...bana hepsi boş geliyo çünkü dediğim gibi biz sadece arkadaş değildik ki herkesten herşeyden daha önemliydik birbirimiz için o benim için hala önemli ama evlendi evlenei o böyle...öncelikleri değişti anlıyorum tamam belki bencilce davranıyorum.....ama görünen köy de kılavuz istemez....:gitme:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bunları da sırf içimi dökmek için yazdım...gerçekten üzülüyorum arkadaşlarım var onlarla yılda bi görüşşem aynı samimiyetle sarılırız birbirimize o bana 1 sene daha yeter ama ayşegülü hep kardeşim gibi gördüm....dün akşam annemler gittiler amcamın oğluyla evli olduğu için babam amca oluyo bana akşam üstü msj attı annenler gelirsin akşam die ben de sırf denemek için işten çıkınca eve gitcem akşam şenol getirirse gelirim yazdım bana başka msj atmadı bugün de atmadı...normalde olsa kıyameti kopartır saçmalama gel falan die...gitmedim neden gelmedin demedi....neyse ben de bundan sonra ona göre davranıcam artık demek ki....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Benim yegenimle aram cok iyidi bekarken ben evlenince yavas yavas uzaklasmaya basladi. Sanirim o benim hakkimda evlenince degisti diye düsündü, ama evlenince 24 saat beraber olamiyor ki insan. Is, es, ev isi derken olmuyor maalesef. Ben degistigimi düsünmüyorum, o bencil davrandi. :dertli::dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım herkes aynı değil maalesef. :eek: Nabza göre şerbet vereceksin her zaman :eek: Hem bizle oldun fena mı dün akşamda:D

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Canım herkes aynı değil maalesef. :eek: Nabza göre şerbet vereceksin her zaman :eek: Hem bizle oldun fena mı dün akşamda:D

ya var ya zaten siz olmasanız onun yokluğuna alışamazdım ben kesinlikle gerçekten çok bağımlılık derecesinde bii arkadaşlığımız vardı okulda öğretmenler bile bize siz okul bitince hergün görüşemeyince bunalıma girersiniz bu kadar bağlı olmayın derlerdi....sizin sayenizde alıştım ben onun yokluğuna

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sadiyecim tamam senin dediğin de doğru da ben de evlendim biz aynı zamanda evlendik zaten o istanbula gitti 24 saat beraber olalım diyecek durumum yok ama en azından buraya gelince bana birazcık daha fazla zaman ayırabilidi....evleneli kaç kere geldi hep böyle yaptı....dediğim gibi burayı okusa bana bi sürü geçerli gördüğü sebebp sayar kızar ama işte benim için hiç biri geçerli değil.....:ates:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ben de şahsen değiştim,daha doğrusu değiştirildim.:alsana:eşim kesinlikle istemiyor arkadaşlarımla görüşmemi.çevrem o kadar genişti ki,daralttı maalesef.bir insan sabit fikirli olmayagörsün,kendinden başkasının düşündükleri yanlıştır!

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben de şahsen değiştim,daha doğrusu değiştirildim.:alsana:eşim kesinlikle istemiyor arkadaşlarımla görüşmemi.çevrem o kadar genişti ki,daralttı maalesef.bir insan sabit fikirli olmayagörsün,kendinden başkasının düşündükleri yanlıştır!

ciddi misin:sokben varya yıkarım ortalığı büyük konuşmıyım da yani benim arkadaşlarımla görüştürmeyecek adamı ben evden dışarı öıkmasına izin vermem ben de onu kimseyle görüştürmem:alsana:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ya var ya zaten siz olmasanız onun yokluğuna alışamazdım ben kesinlikle gerçekten çok bağımlılık derecesinde bii arkadaşlığımız vardı okulda öğretmenler bile bize siz okul bitince hergün görüşemeyince bunalıma girersiniz bu kadar bağlı olmayın derlerdi....sizin sayenizde alıştım ben onun yokluğuna

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ciddi misin:sokben varya yıkarım ortalığı büyük konuşmıyım da yani benim arkadaşlarımla görüştürmeyecek adamı ben evden dışarı öıkmasına izin vermem ben de onu kimseyle görüştürmem:alsana:

bir şey yapamıyorsun canım.ben de şaşırıyorum kendime ama,aile yapısını bildiğim için.gayet normal karşılıyorum.:(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486

Bu kadarının da yanlış olduğunu düşünüyorum. Belki kendince senin arkadaşlığını yaptığın kişideki yanlışı farketmiş olabilir. Yaşam standartları size uygun olmayabilir. Bunu normal karşılarım; ama durup dururken ortada bir neden yokken yapmasına karşıyım.:eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bu kadarının da yanlış olduğunu düşünüyorum. Belki kendince senin arkadaşlığını yaptığın kişideki yanlışı farketmiş olabilir. Yaşam standartları size uygun olmayabilir. Bunu normal karşılarım; ama durup dururken ortada bir neden yokken yapmasına karşıyım.:eek:

aynen öyle yani arkadaşlarda bi sorun görürü açıklar bu bu die senin de aklına yatar haklı ben farketmemişim dersin olabilir ama cümleten görüşemezsin demek çok yanlış:alsana:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
sadiyecim tamam senin dediğin de doğru da ben de evlendim biz aynı zamanda evlendik zaten o istanbula gitti 24 saat beraber olalım diyecek durumum yok ama en azından buraya gelince bana birazcık daha fazla zaman ayırabilidi....evleneli kaç kere geldi hep böyle yaptı....dediğim gibi burayı okusa bana bi sürü geçerli gördüğü sebebp sayar kızar ama işte benim için hiç biri geçerli değil.....:ates:

Senin durumun farkli canim, ben evlendim o bekardi beni anlamadi. Ben isten geliyordum yemek falan aksam oluyordu. Eee yeni evliyim esime sen evde dur ben yegenimle cikiyorum diyemem ki. O isten sonra disari cikalim mi diye zile basiyordu. Bu sefer iceri geliyordu esim evde, bu sefer esim sıkılıyordu. Sonra zaten baska arkadaslar buldu gelip gitmeyi kesti. Yani oarta yolu bulamadik. :dertli::dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar