Canım herkes aynı değil maalesef. Nabza göre şerbet vereceksin her zaman Hem bizle oldun fena mı dün akşamda
ben de şahsen değiştim,daha doğrusu değiştirildim.:alsana:eşim kesinlikle istemiyor arkadaşlarımla görüşmemi.çevrem o kadar genişti ki,daralttı maalesef.bir insan sabit fikirli olmayagörsün,kendinden başkasının düşündükleri yanlıştır!
ya var ya zaten siz olmasanız onun yokluğuna alışamazdım ben kesinlikle gerçekten çok bağımlılık derecesinde bii arkadaşlığımız vardı okulda öğretmenler bile bize siz okul bitince hergün görüşemeyince bunalıma girersiniz bu kadar bağlı olmayın derlerdi....sizin sayenizde alıştım ben onun yokluğuna
ciddi misin:sokben varya yıkarım ortalığı büyük konuşmıyım da yani benim arkadaşlarımla görüştürmeyecek adamı ben evden dışarı öıkmasına izin vermem ben de onu kimseyle görüştürmem:alsana:
ben de şahsen değiştim,daha doğrusu değiştirildim.:alsana:eşim kesinlikle istemiyor arkadaşlarımla görüşmemi.çevrem o kadar genişti ki,daralttı maalesef.bir insan sabit fikirli olmayagörsün,kendinden başkasının düşündükleri yanlıştır!
bir şey yapamıyorsun canım.ben de şaşırıyorum kendime ama,aile yapısını bildiğim için.gayet normal karşılıyorum.
Bu kadarının da yanlış olduğunu düşünüyorum. Belki kendince senin arkadaşlığını yaptığın kişideki yanlışı farketmiş olabilir. Yaşam standartları size uygun olmayabilir. Bunu normal karşılarım; ama durup dururken ortada bir neden yokken yapmasına karşıyım.
aynen öyle yani arkadaşlarda bi sorun görürü açıklar bu bu die senin de aklına yatar haklı ben farketmemişim dersin olabilir ama cümleten görüşemezsin demek çok yanlış:alsana:
sadiyecim tamam senin dediğin de doğru da ben de evlendim biz aynı zamanda evlendik zaten o istanbula gitti 24 saat beraber olalım diyecek durumum yok ama en azından buraya gelince bana birazcık daha fazla zaman ayırabilidi....evleneli kaç kere geldi hep böyle yaptı....dediğim gibi burayı okusa bana bi sürü geçerli gördüğü sebebp sayar kızar ama işte benim için hiç biri geçerli değil.....