Arkadaşınız değişti mi?

Tepki
8.216
8 senelik arkadaşım evlenince değişti ve artık hiç aramıyor. oysa yediğimiziçtiğimiz ayrı gitmezdi.
kırgınım:dertli:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Evlilik felan palavra... İnsan sürekli bir değişim içinde zaten. Kimse aynı kalmaz ki...

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
evlenipte değide üniversiteye gidip değişen çok arkadaşım var hepsi şimdi burnu iki metre havada geziyor kişiliği oturmamış insanlar sürekli değişir bence insan kişiliğini bulmuşsa değişmez şahsi kanaatim :cikolata:

N

Nelly

Misafir
çok değişti kendisini tanıyamaz hale geldi ve beni arkamdan vurdu o yüzden onu hiç affetmiyorum

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
bzm arkadaşlar arasındada konuşulan bi mewzu aslında değişim olmuyo belki ama insan yeni bi hayata atılıyo ewlenince bekarkenkinden daha yoğun oluyo belkide ewinden işinden eşinden we çocuklardan arkadaşlarına zaman ayıramadığı olabiliyor bazen
bu yüzden hep değişti bizi unuttu derler genelde :huhuu::hihi:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
insanlar evlenince değişir, keza ben de değiştim. önceden arkadaşlarımla hergün görüşen ben, nerdeyse ayda bir görüşüyorum. hele hele çocuk, iş, evlilik üçgeninde birbirimizi hiç göremez olduk. sağolsun hiçbir arkadaşım alınmadı buna.

ancak şu var; evliliği hiç ama hiçbir zaman ultra mükemmel bir olay olarak lanse etmedim bekar arkadaşlarıma. böyle yapan (afedersiniz)bir kuş beyinliyi çıkardık hayatımızdan. şimdi 5 kız gül gibi geçinip gidiyoruz :cokkomik:

AMOR

Aktif Üye
Tepki
112
benimde var bi arkadaş evlenmedi ama evlenmek üzere değişiklik oldu tabi aptallaştı diyelim :zonk::dertli:-kizgin-kizginbuldu sevgiliyi kaybetti aklını:deli:

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
çok değer verdiğim 20 yıllık arkadaşım değişmek zorunda kaldı cehenneme gelin gitti sanki rabbim yardımcısı oldu kızamıyorum ona çünkü yaşadıklarından dolayı nerdeyse aklını kaybetmek üzere yardım edemediğim için çok üzülüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar