Arkadaşınız değişti mi?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bu konu gerçekten benim taktığım bi konu...ben evlenince değiştiğimidüşünmüyorum kişilik olarak aynıyım tabi insanın yaşamı dertleri sorumlulukları değişiyo da bana herkes diyo aynısın hiç değişmedin die bilemiyorum...evlenince değişenleri de dövmek istiyorum:alsana:

bu farklı bi konu bi arkadaşta evlendikten sonra sonradan görme oldu herşeye bahne veriyo onunla da artık pek görüşmüyorum sinir olurummm

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

Senin durumun farkli canim, ben evlendim o bekardi beni anlamadi. Ben isten geliyordum yemek falan aksam oluyordu. Eee yeni evliyim esime sen evde dur ben yegenimle cikiyorum diyemem ki. O isten sonra disari cikalim mi diye zile basiyordu. Bu sefer iceri geliyordu esim evde, bu sefer esim sıkılı:yordu. Sonra zaten baska arkadaslar buldu gelip gitmeyi kesti. Yani oarta yolu bulamadik. :dertli::dertli:

hımm tabi bu da farklı bi olay bu şekilde zaten olamaz

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
ben de şahsen değiştim,daha doğrusu değiştirildim.:alsana:eşim kesinlikle istemiyor arkadaşlarımla görüşmemi.çevrem o kadar genişti ki,daralttı maalesef.bir insan sabit fikirli olmayagörsün,kendinden başkasının düşündükleri yanlıştır!

başımı omuzuna koyup :aglayan:bilirmiyim :aglayan::aglayan:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
benimde wardı oyle bı arkadasım ozaman ben bosanma arıfesınde ıdım bı cıktıgı wardı cok sorunlulardı
ne zman bası sıkıssa panter yanında ıdı
30undan sonra ewlendı esıde benı arkasımla aynı zamanda tanımsıtı nsem bunlar ewlendı koca koylu oldu
degıstı bende bı ıkı aradım sonra da yol werdım gıttı bası gozu allaha emanet

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Benim de ortaokuldan beri görüştüğüm bir arkadaşım var

Aslında tesadüf bu ya yine ortaokulda aynı arkadaş gurubundan bir arkadaşım daha buraya gelin geldi düşünsenize

Bikça kez gidip geldik birbirimize..Sonra ben ona kaç kez gittim ama sağolsun arkadaş hiç evde durmadığı için hep kapı duvar oldu,o da gelmedi bana,ee zorla getiremem kimseyi değil mi? Kendi bilir..

Tabi başka arkadaşlıkları olmuş burda,beni tamamen yok saydı buna da kırıldım haiyle..Halbu ki ne çok şey paylaşmıştık:dertli:

Diğer arkadaşım Ordu'da 1 sene olacak evleneli,uzun süregörüşemiyoruz bazen malum hayat koşuşturmacası,ama sağolsun o kadar anlayışlıki hiç darılmıyo kırılmıyo,ona da söylüyorum gerçek dostum sensin diye

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Benim de ortaokuldan beri görüştüğüm bir arkadaşım var

Aslında tesadüf bu ya yine ortaokulda aynı arkadaş gurubundan bir arkadaşım daha buraya gelin geldi düşünsenize

Bikça kez gidip geldik birbirimize..Sonra ben ona kaç kez gittim ama sağolsun arkadaş hiç evde durmadığı için hep kapı duvar oldu,o da gelmedi bana,ee zorla getiremem kimseyi değil mi? Kendi bilir..

Tabi başka arkadaşlıkları olmuş burda,beni tamamen yok saydı buna da kırıldım haiyle..Halbu ki ne çok şey paylaşmıştık:dertli:

Diğer arkadaşım Ordu'da 1 sene olacak evleneli,uzun süregörüşemiyoruz bazen malum hayat koşuşturmacası,ama sağolsun o kadar anlayışlıki hiç darılmıyo kırılmıyo,ona da söylüyorum gerçek dostum sensin diye

bu da çok üzücüymüş birden bieyler oldu hanfendiye demek ki...

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sizlerden daha iyi arkadaşmı olur ilk okuldan sonra hiç arkadaşım olmadı ama burda herkes benim arkadaşım teşekkürler hanım efendi . com

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
babam çok disiplinliydi bizleri kapı dışarı bırakmazdıannemde aynen öyle idi çarşıya tek başımıza bir yere çıkmazdık evlendimbu sefer eşim 4 çocuğum olana kadar tek başıma ne annemlere nede çarşıya tek başıma bırakmadı hep kızkardeşiyle gönderirdi çocuklarım büyüdükten sonra ben çarşıya çıkmam gerektiğinde karşıdan karşıya geçerken çok korkardım tabi eşim vefat etmişti hala şimdiye kadar mahallede düğün olur ben gitmem cenaze olur ben gidemem çünkü herkesten çok çekinir ve utanırımyabancı bir topluma girdiğim zaman çok rahatsız oluyorum bunları yazmamın sebebi sizler çocuklarınızı büyütürken çocuklar üzerinde çok baskı uygulamamanız için çok serbestte bırakmayın orta yolu tutturun bu mesajım çocuk yetiştiren annelere:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
benım dogdum gunden berı can dostum dedıgım kısı daha sözlendiği anda degısti ve onun ıçın hem uzuldum hemde nefret ettım adını bıle duymak ıstemıyorum sınırlerım gerılıyor o degılde bunun gercek kısılıgı ney nısanlısına farklı davranıyor etrafındakılere farklı evrım mı gecırdıgı dıye merak edıyorumm...:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
babam çok disiplinliydi bizleri kapı dışarı bırakmazdıannemde aynen öyle idi çarşıya tek başımıza bir yere çıkmazdık evlendimbu sefer eşim 4 çocuğum olana kadar tek başıma ne annemlere nede çarşıya tek başıma bırakmadı hep kızkardeşiyle gönderirdi çocuklarım büyüdükten sonra ben çarşıya çıkmam gerektiğinde karşıdan karşıya geçerken çok korkardım tabi eşim vefat etmişti hala şimdiye kadar mahallede düğün olur ben gitmem cenaze olur ben gidemem çünkü herkesten çok çekinir ve utanırımyabancı bir topluma girdiğim zaman çok rahatsız oluyorum bunları yazmamın sebebi sizler çocuklarınızı büyütürken çocuklar üzerinde çok baskı uygulamamanız için çok serbestte bırakmayın orta yolu tutturun bu mesajım çocuk yetiştiren annelere:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

anladım gerçekten çok kötü kadınları bu kadar kafese kapatan zihniyete yazıklar olsun diyorum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Her zamanın başka bir arkadaşı vardır benim ilkokul arkadaşım bir erkek dilimden düşürmem ama 44 sene oldu görmeyeli lise arkadaşlarımı hele ki semramı 20 yıl olmuş görmeyeli araya yollar giriyor mesafeler giriyor şimdi var bir can arkadaşım sıkıldımı hemen ararım yani anlayacağınız hiç bir şey olduğu yerde kalmıyor

T

Tash_hatun

Misafir
ben eski eşimle 11yasından 18yaşına kadar flört edipte evlndiğim halde arkdşlrmız ortak olduğu halde çekinirlerdi eşimden normalde koca evde yer olduğu halde kardeşimmiş gibi koynumda yatırdığım kızlar ya rahatsızlık vermiyim ya zaten geç saatlere kadar şirketdesiniz olmaz falan derlerdiler hep sadece kankamla değişmemiştik biz yurtdışında olurduk 3-4 ay gelene kadar mailler yağdırırdı özledim diye.. adnanın arkadaşlarıda öyleydi.. işimiz okulumuz ortak olduğndn hep ortakdı arkdşlrmz ama bekar olanlar çekiniyolrdı evlilerle daha iyiydik

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
ben eski eşimle 11yasından 18yaşına kadar flört edipte evlndiğim halde arkdşlrmız ortak olduğu halde çekinirlerdi eşimden normalde koca evde yer olduğu halde kardeşimmiş gibi koynumda yatırdığım kızlar ya rahatsızlık vermiyim ya zaten geç saatlere kadar şirketdesiniz olmaz falan derlerdiler hep sadece kankamla değişmemiştik biz yurtdışında olurduk 3-4 ay gelene kadar mailler yağdırırdı özledim diye.. adnanın arkadaşlarıda öyleydi.. işimiz okulumuz ortak olduğndn hep ortakdı arkdşlrmz ama bekar olanlar çekiniyolrdı evlilerle daha iyiydik

eşinin adı adnan mı ne hoş sen de bihter ol yurt dışında geziler filan vayy be ne hayat valla :panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar