Arkadaşlar Aslen Nerelisiniz

Tepki
9
Sivasın şarkışla Ilçesindenim..ama Sadece Doğmuşum Orada.kalmamısım..herkese Selamlar

Ekli dosyalar

• Photo-0006.jpg
    Photo-0006.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 44

sufu*

Üye
Tepki
51
bende doğma büyüme istanbullluyum istanbulda yaşıyorum.kökümüz ise biraz karışık.annemin anneannesi saraylıymış bide şamda doğmuş dedem.çerkezlikte var bizde hem anne hem baba tarafından.gerçi babam doğma büyüme istanbul beşiktaşlı.
hem istanbulluyum hem çerkesim yani çokmu karışık anlattım acep :cokkomik:

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
Arkadaslar galiba yazdim ama yine yazayim .Ben dogma büyüme ankaraliyim.annem babam da ankarali -yerlisiyim yani ,ama 20 senedir almanyada yasiyorum.bu arada babamin isi dolayisiyla genc kizligim karabükte gecti.karabük, ü cok severim.karabüklü olan var mi-herkese selam ve sevgiler.saglicakla kalin.:):sarilma::gulcicek:

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Aslen kocaeli'deyim halen burada oturuyorum.:) varsa kocaeliden hemşerim tanışmka isterim :)

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
Aslen kocaeli'deyim halen burada oturuyorum.:) varsa kocaeliden hemşerim tanışmka isterim :)

hayatim kocaeliliyim , izmitli :) ocak ayindada geliyorum, degirmendere de oturuyor annem :) babamda derince de :) anne baba ayri olunca boyle bi oraya bi buraya gidiyoruz :)
sevindim kocaeli de olmana cnm :)
nerde oturuyorsun sen ?

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
hayatim kocaeliliyim , izmitli :) ocak ayindada geliyorum, degirmendere de oturuyor annem :) babamda derince de :) anne baba ayri olunca boyle bi oraya bi buraya gidiyoruz :)
sevindim kocaeli de olmana cnm :)
nerde oturuyorsun sen ?

Ay canım bende sevindim vallaha ne yalan söleyim.İyiki yazmışım :D Ben karamürsel'de oturuyorum canım ama şuanda derincedeyim :D şansa bakarmısın.Değirmendereyide çok severim emekli memleketidir :) bi gün banada beklerim tatlım inşallah :D sen nerde oturuyorsun suanda?

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
Ay canım bende sevindim vallaha ne yalan söleyim.İyiki yazmışım :D Ben karamürsel'de oturuyorum canım ama şuanda derincedeyim :D şansa bakarmısın.Değirmendereyide çok severim emekli memleketidir :) bi gün banada beklerim tatlım inşallah :D sen nerde oturuyorsun suanda?

cnm bende sevindimm tesaduf oldu gercekten eee ne demisler dunya kucuk internette var artik :) dahada kuculdu :) , ben fransa dayim suan, aralik sonu cikicaz yola insallah, esimi 3 hafta askere yollucam bende degirmendere ye geliyorum anneme :) halamlarda alikahya da ...onlarada gidip geliorum ordayken, buarada karamursel de okudum ben liseyi, kucuklugumde eregli de gecti, eregliden gelin ciktim :) bende seni beklerim bizeee ... opuyorum seni kocaman :cicek:

meliha

Üye
Tepki
78
:dedikodu::dedikodu::dedikodu:aslen manisalıyım ama uşakta oturuyoruz.ama galiba ikisindende sitede kimse yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar