Arkadaşlar Aslen Nerelisiniz

smyrna

Yeni Üye
Tepki
2
Aa ne güzel belki komşuyuzdur. Ankara'nın neresinde oturuyorlar? Ben çankaya G.O.P.'tayım.

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
cnm bende sevindimm tesaduf oldu gercekten eee ne demisler dunya kucuk internette var artik :) dahada kuculdu :) , ben fransa dayim suan, aralik sonu cikicaz yola insallah, esimi 3 hafta askere yollucam bende degirmendere ye geliyorum anneme :) halamlarda alikahya da ...onlarada gidip geliorum ordayken, buarada karamursel de okudum ben liseyi, kucuklugumde eregli de gecti, eregliden gelin ciktim :) bende seni beklerim bizeee ... opuyorum seni kocaman :cicek:

Hadi yaaa karamürselin hangi lisesinde okudun kız:) Amanda aman bizim buralardan gelin çıkmış :D Zor olmuştur senin için :eek: bizim buralar küçük kasabadır ama güzeldir huzurludur.. Oralar büyük yerler,değişik insanlar...Allah yardımcın olsun balım....:(

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
Hadi yaaa karamürselin hangi lisesinde okudun kız:) Amanda aman bizim buralardan gelin çıkmış :D Zor olmuştur senin için :eek: bizim buralar küçük kasabadır ama güzeldir huzurludur.. Oralar büyük yerler,değişik insanlar...Allah yardımcın olsun balım....:(

100.yil da okudum cnm, karamurselin sonunda tepede olan lisede :) ahhh o yokuslari azmi ciktikkk ahhhh, ama guzelmis o gunler beeee ozledim vallahi ogrencilik yillarimi...
evet kucuk yerler oralar ama huzurda boyle yerlerde , buyuk olan herseyin sorunlarida buyuk olur...ben severdim bizim oralari, azonce annemle msn de konustukta karamurselin sahildeki balikcilara gelicez aksamlari :) kizim sevdiklerim ve ben :) insallah hayirlisi ile gidelimde sag salim...buralar zor cnm, tadini cikartiyorum o ayri birsey ama sevdiklerimi ozluyorum, komsuluk sicaklik yok buralarda, millet sabah erken kalklar, aksam 9 en gec 10 da isiklar soner, ruhlarin sehri diyorum ben buralara :) biz turkler severiz muhabbeti, gece oturmalarini, ne bilim cay keyifleri sohbet keyifleri falan... hepsinin tadini cikartin, bizler buralarda hasret kaliyoruzzz .... oopuyorum cnm seni by

ayca

Yeni Üye
Tepki
3
iyi aksamlar arkadaslar ben ayca
samsunluyum ama hollandada yasiyorum
ben fazla katilamiyorum araniza vakit buldukca bakiyorum calistigim icin vaktim pek olmuyor paylastiklarinizi okuyorum guzel bir site tesadufen buldum nette dolasirken hosuma gitti ve uye oldum

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
pericim sende yurt disindasin demek. fransa bize de uzak 1500 km. dedigin gibi, biz türkler severiz sohbeti oturmayi ama saat on oldumu ben diyorum ölü sehir ya kimse yok.simdi türkiye olsa civil civil olur.ne yapalim bizde artik alismaya calisiyoruz.türkiye ye gidince balkona oturup o kosusturmayi bagrislari doyasiya seyretmek istiyor insan,disari cikinca yürümeyi sasiriyorum. kalabaliktan ama balkondan hep seyrederim.allah tüm hasretleri kavustursun memleketimiz güzel ,türkiyemiz bir tane degerini bilmek lazim.dört mevsimi ayri güzel selamlar.

smyrna

Yeni Üye
Tepki
2
Hanımlar Ankara'da yaşayan bi İzmirliyim ama şimdi eşimin işi dolayısıyla Antalya'ya taşınma durumu var Antalya'lı hanımlar n'olur bana bilgi verin memleketiniz nasıldır nereleri tavsiye edersiniz ev de bulmak gerek tabi şimdi. Ben Antalya'yı hiç bilmediğim için biraz zorlanıcam galiba :)
Sevgiler...

ZERENCİK

Daimi Üye
Tepki
676
antalyanın içinemı geliceksinız bılmem ama ben 5 yıldır antalya kumlucadayım hiç sevmedım burayı antalyanın içi guzel yıne ama havası cok sıcak yazın bunaltıyo insanı

smyrna

Yeni Üye
Tepki
2
evet Antalya'nın içine gelicez bize larayı önerdiler güzelmiş. Sıcaklara İzmir'den alışığım ama antalya daha sıcak galiba , dayanıcaz artık...

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
evet Antalya'nın içine gelicez bize larayı önerdiler güzelmiş. Sıcaklara İzmir'den alışığım ama antalya daha sıcak galiba , dayanıcaz artık...

canım sıcaklara izmirden alışık olabilirsin ama inşallah sineklere karşı da savunma geliştirmişsindir.
Biz yazın 10 gün kaldık Antalya'da Sinekler canımızdan bezdirdi denemediğim ilaç kalmadı en çok da beni ısırdılar hertürlü sinek öldürücü denedim. Hem de sinekler görünmezlik iksiri içmişler sanki ne görünmeden yiyolar.:cirla::cirla:

serra

Aktif Üye
Tepki
193
-ayse-ayseAdapazar ' liyim , 36 seneden beri Almanya'da yasiyorum Türkiye' dede Didim'de oturuyorum.-ayse

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar