Dur dur aklima geliyor, esimle bulusabilmem icin araba lazim oluyordu. Dedemde arabayi temizle al derdi. Az yikamamisimdir arabayi.
aşk fedakarlık ister)
Dur dur aklima geliyor, esimle bulusabilmem icin araba lazim oluyordu. Dedemde arabayi temizle al derdi. Az yikamamisimdir arabayi.
Bak bir tane daha geldi aklima, esim benden resim isterdi bende kuzenimle alirdik fotograf makinesini o zaman dijital kameramiz yoktu. Her pozdan iki tane ceker filmi doldururduk. Sonra aralarindan iyi olanlari secip yollardim. Ne pozlar verirdik ya.
ay bunu bizde ayapardık kankamla)ben onu o beni çekerdi sonra git yıkat çoğu çirkin çıkmış zaten o olmaz bu olmaz seç)
Ne günlerdi ya, simdi dijitalden görüyorsun, sil gitsin. :kokos:
yuhhh sen hepten aşmışşın)
ahhh ahh... benimde çoktur böyle anılar.. eşimle bizde çıkarken bende bu tür olaylar yaşamıştım....
telefon faturaları bizimde kabarık geliyordu... onunla buluşmak için evden işe diye çıkardım işten izin alıp gezedik.. hatta bir gün anneme yakalanmıştım....
hadi ya sonra ne oldu) zamanında en korktuğum şeydi
Genç evlenince hatırada olmuyor, bende hiç bir şey yok :dertli:
ne olcak annemden dayak yemiştim..... :gul: bir sürüde azar... okulda memur olarak çalışıyordum o zmanalar okulda evimize yakındı annem ordan geçerken dışardaki güvenliğe beni sormuş oda bu gün izinli demiş... sonra beni cepten aradı annem nerdesin diyo bende işteyim dedi... haaa iştesin tabi deyip kıyameti kopardı.. halbuki eşimle gülhanedeydik....
genç evlenmekle ne alakası var ki eşine aşık değilmiydin
hiç sevgilim olmamıştı, eşimlede görücü usulü ile evlendik.
beni istemeye geldiklerinde onu görmüş ve beğenmiştim ama evlenene kadar bir daha görmemiştim.
ciddi misin:ilknur:
hiç sevgilim olmamıştı, eşimlede görücü usulü ile evlendik.
beni istemeye geldiklerinde onu görmüş ve beğenmiştim ama evlenene kadar bir daha görmemiştim.