Aşıkken yapıp sonra da ben bunları nasıl yaptım dediğiniz şeyleri konuşalım mı?

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
mektup yazardim,mesaj cekerdim bir kere tel faturamda 200 mesaj vardi babam cildirmisti-kop

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Eşimle hepi topu 2,5 ay nişanlı kaldık onda da hep telde konuştuk aramız çok uzak olduğu için

Ama tel bedavaydı ozaman:D

Kampanyalar var ya,hem de kayganam kendi hattını vermişti:D

Görümcemin düğün günü hattı verir misin demesine gıcık oldum ama,özünde iyi biri ama gelinlik üstümde arabadayız denecek söz mü:dusun:

Neyse ben asıl çılgınlığı ortaokulda yaptım.:D

Evde abim babam annem uyuyorlar sabahın 5 buçuğu,hava aydınlık tabi yazın.Şimdi düşünüyorum da Allah korumuş beni,ya başıma bişey gelseydi:dusun:

Çıkma sebebim platonik aşkımdı:D

İlk okulda ilk gördüğüm andan beri içim kıpır kıpır ediyordu onu görünce..:dertli:

Bir gün yine sabah erkenden çıktım kalp bir kolyem vardı içine benim ve onun ilk okuldaki mezun olduktan sonraki halimizin olduğu resmimizi koymuştum,benimkini çıkardım tabii.:kptmya:.Neyse bunlar birinci katta oturuyordu,evlerinin balkonuna attım kolyeyi..Döndüm eve çocukluk işte:)

şu kolye atma işi çok romantikmiş kız:)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ben de birine ilk görüşte aşık olmuştum daha kim olduğunu ne olduğunu bilmeden sonra kim olduğunu filan öğrendim sık sık karşılaşmaya başladık:) bi şekilde numarası elime geçti ve ben direk şöyle bi msj attım slm ben falanca kişiyim adım ilknur belki bilmezsin die söylüyorum senden hoşlanıyorum ve tanışmak istiyorum dedim:kptmya: tabi bu aradı hemen inanmadı ben olduğuma çalıştığım yerin önünden geçti o gün ilk defa bana gülümseyerek baktı tamam inandım dedi....sonra konuşmaya başladık 1 senden fazla konuştuk görüştük ama hiç bi zaman sevgili olamadık beyfendi bağlanmaktan korktu....:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bi kerseinde kek yaptım sonra buna süper bi mektup yazdım ama netten alıntı he:kptmya: onuda kek kabının altına koydum paket yaptım verdim eve gidince açmış keki yerken kağıdı farketmiş heyecandan kek boğazıma kaçtı nerden aklına geldi demişti:kptmya:he bu arada kağıdın altına da şöyle yazdım not:bu satırlar netten alıntıdır ama ben de yazsam ancak bu kadar olurdu:gulegule:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Esime burdan sevgiliyken hediye almistim, bir güzel paketledim yolladim. Kuzenimle eve diye yola ciktik. Birden anahtarlarimin olmadigini fark ettim. Her yeri ariyoruz, hic bir yerde yok. Sonra aklima geliyor acaba paketin icine mi koydum diye ama yok ya o kadar da degil diyorum kendi kendime. Neyse esim paketi almis icindede anahtarlar. Esim evin anahtarlarini yollamissin ama cok uzaktasin be askim demisti. :utandim:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Esime burdan sevgiliyken hediye almistim, bir güzel paketledim yolladim. Kuzenimle eve diye yola ciktik. Birden anahtarlarimin olmadigini fark ettim. Her yeri ariyoruz, hic bir yerde yok. Sonra aklima geliyor acaba paketin icine mi koydum diye ama yok ya o kadar da degil diyorum kendi kendime. Neyse esim paketi almis icindede anahtarlar. Esim evin anahtarlarini yollamissin ama cok uzaktasin be askim demisti. :utandim:

hadi ya çok komik olmuş:kptmya::kptmya::kptmya:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
kızlar bende okulda çalışıyorum o zmanlar eşimle çıkarken ramazanda iftardan sonra eve geliyordum ... o sırada annemlerde teravihe gidiyorlardı.. onlar gidince bende hemen evde dolma, sarma veya tatlı ne varsa bi kaba koyup eşime götürüyordum.. parkta bir saat takılıyorduk sonra eve gidiyordum... nasıl yapmışım hayret diyorummm-hmm-hmm

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kızlar bende okulda çalışıyorum o zmanlar eşimle çıkarken ramazanda iftardan sonra eve geliyordum ... o sırada annemlerde teravihe gidiyorlardı.. onlar gidince bende hemen evde dolma, sarma veya tatlı ne varsa bi kaba koyup eşime götürüyordum.. parkta bir saat takılıyorduk sonra eve gidiyordum... nasıl yapmışım hayret diyorummm-hmm-hmm

süpermiş rüzgarım:)

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
yaptigim degilde,yapamadigim o kadar cok sey varki,simdi keske yapsaydim dedigim:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar