Eşimle hepi topu 2,5 ay nişanlı kaldık onda da hep telde konuştuk aramız çok uzak olduğu için
Ama tel bedavaydı ozaman
Kampanyalar var ya,hem de kayganam kendi hattını vermişti
Görümcemin düğün günü hattı verir misin demesine gıcık oldum ama,özünde iyi biri ama gelinlik üstümde arabadayız denecek söz mü:dusun:
Neyse ben asıl çılgınlığı ortaokulda yaptım.
Evde abim babam annem uyuyorlar sabahın 5 buçuğu,hava aydınlık tabi yazın.Şimdi düşünüyorum da Allah korumuş beni,ya başıma bişey gelseydi:dusun:
Çıkma sebebim platonik aşkımdı
İlk okulda ilk gördüğüm andan beri içim kıpır kıpır ediyordu onu görünce..:dertli:
Bir gün yine sabah erkenden çıktım kalp bir kolyem vardı içine benim ve onun ilk okuldaki mezun olduktan sonraki halimizin olduğu resmimizi koymuştum,benimkini çıkardım tabii..Neyse bunlar birinci katta oturuyordu,evlerinin balkonuna attım kolyeyi..Döndüm eve çocukluk işte
Cok romantiksiniz kizlar.
Olsun canim hatira kalmis sana.
Esime burdan sevgiliyken hediye almistim, bir güzel paketledim yolladim. Kuzenimle eve diye yola ciktik. Birden anahtarlarimin olmadigini fark ettim. Her yeri ariyoruz, hic bir yerde yok. Sonra aklima geliyor acaba paketin icine mi koydum diye ama yok ya o kadar da degil diyorum kendi kendime. Neyse esim paketi almis icindede anahtarlar. Esim evin anahtarlarini yollamissin ama cok uzaktasin be askim demisti. :utandim:
kızlar bende okulda çalışıyorum o zmanlar eşimle çıkarken ramazanda iftardan sonra eve geliyordum ... o sırada annemlerde teravihe gidiyorlardı.. onlar gidince bende hemen evde dolma, sarma veya tatlı ne varsa bi kaba koyup eşime götürüyordum.. parkta bir saat takılıyorduk sonra eve gidiyordum... nasıl yapmışım hayret diyorummm-hmm-hmm
yaptigim degilde,yapamadigim o kadar cok sey varki,simdi keske yapsaydim dedigim:dertli: