Aşk-ı Memnu -2008

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Anladım:D:D

Valla bişeyler bulurlar bakalım heyecanla bekliyorum:ayna:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ayyyy sonunu izleyemedim uyuya kalmışım oğlanı yatırınca baya heyecanlıymış bakalım ne olacak haftaya

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
şahım bu linkten izlenmiyo ayyy çok merak ediyorum ne olacak şimdiiiii

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Buyurun kızlar:buyrun: Reklamı izledikten sonra fragman başlayacaktır.:gulcicek:

:sutarafa:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
wwwooooooooooooooww süperrrr sizce ne olacak adnan ne yapacak tahminleri alalım:))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bence Bihter diyecek ki; seninle kavga ettiğimiz; yani tartıştığımız zaman-kaza yaptığı günlerde Bihter'in- orada kalmıştım diyecek ve olay kapanacak; ama tabii Adnan'ın içine kurt düştü bir kere:dedikodu:

Bu arada Bihter nasıl bayılıyor gördünüz mü kızlar:dislek: Gözlere bakın:findik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence de olay kapanacak bihter yine bişeyler uyduracak bi süre daha gider bu olayların üstünü örtme hadi bakalım hayırlısı:D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
karışık ama adnan ortalığı yıkarsa dizi biter o yüzden bi şekilde bu olayın üstünü kapatacaklar cicim:findik:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-02-25 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

2.jpg

Aşk-ı Memnu yeni bölüm Bihter ve Behlül için yolun sonu mu?

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; ihanetin kokusunu alan Adnan Bey büyük bir öfke patlaması yaşıyor. Bihter ve Behlül ile yolun sonuna geldiklerini acıyla fark ediyor.
Korkunç şüphenin izlerini süren Adnan Bey, ihanetin kokusunu alınca büyük bir öfke patlaması yaşar. İlk şoku atlattıktan sonra öfkesi yerini soru işaretlerine bırakır.
İntikam planlarını bir bir uygulayan Hilmi Önal, Bihter’i de köşeye sıkıştırır. Adnan Bey’in, Behlül’le buluştukları eve gittiğini duyan Bihter ve Behlül, Sait’in de Hilmi Önal’ın adamı olduğunu öğrenince paniğe kapılırlar. Yaşadığı acı karşısında uyuşan Adnan Bey’e kimsenin ulaşamıyor olması, köşkteki endişe ve gerilimi tırmandırır.
Yasak aşkın sır olmaktan çıktığını düşünen Bihter yenilgiyi kabullenmiş olarak, kendini olayların akışına bırakır. Bu Firdevs Hanım için kabul edilemez bir durumdur. Firdevs Hanım olaya müdahale etmekte geç kalmaz, kendi yöntemleriyle durumu Bihter’in lehine çevirmek için çalışmaya başlar. Bu konuda en büyük destekçisi Nihal’in masumiyetidir.
Dikkatleri başka yöne çekmek isteyen Firdevs Hanım’ın hedefinde Nihat vardır.
Adnan Bey’in sessizliği, herkesin dile getirmeye korktuğu ihtimali güçlendirir. Adnan Bey en zor anında en güvenli yer olarak Matmazel’in evini seçer. Nihat var gücüyle Ziyagil Ailesi’nde kopan fırtınayı dindirmeye çalışırken, Bihter ve Behlül yolun sonuna geldiklerini acıyla fark ederler.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
izleyemicem babamlar gelecek akşammm ama nasıl olsa siz anlatırsınız:)))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar