Aşk-ı Memnu -2008

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Anlatsam mı acaba:teytey:

Sen neden izlemedin ki bakayım:D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya babamlar geldi 8de gs maçı 10 da fb macı vardı eeeeee zaten eşimi bi yere göbdermezsem izleyemiyom sinir oluyo o diziyeee hadi anlat bebem:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Şimdi Adnan zaten dizinin sonuna kadar sustu neredeyse hiç konuşmadı:) Riva'ya gitmişti ya Adnan. Orada yastıkta Bihter'in kokusunu duydu tabi, evi kırdı döktü geçti:D

Bu arada Sait Bihter'in parfümünü almış ve yastığa sıkmış-ayse

Neyse Bihter ayıldı, bayıldı, tam çantalarını hazırladı gidecekti Adnan eve geldi:) Oradada bitti. Pek birşey yoktu yani:D:D

Ayrıca Nihat Sait'i yakaladı ve bana gerçekleri anlatacaksın dedi. Sait'te tamam dedi. Yani düğüm önümüzdeki hafta çözülüyor:beyazbayrak:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
anaaam o zaman bu bölümüboş geçirmişler parfümü onun sıktığı oarata çıkacak o zaman bihterde aklanacak desene

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Aynen öyle olacak gibime geliyor; ama bundan sonra uslu durmazlarsa bir daha aklanamazlar:D

Bu arada Nesrin dedi ki diğer yardımcı teyze vardı ya:D Ona:)

Hilmi Bey neden bu kadar masraf yapsın böyle bir itiraf atmak için dedi:) Belki de doğrudur dedi. Çünkü yazın Behlül Bey'in şarj aletini tekneye götürdüğüm zmn Bihter Hanım'ın çantasının aynısını gördüm dedi:D Ama diğeri de sus dedi kapattı çenesini:D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hadi ya vay nesrin vay iyi yapmışşşşş:teytey: sonuçta tam olarak ortaya çıkacak son bölümde ama şu da bi gerçek az daha uzaması lazım o yüzden adnan biraz daha uyuyacak:))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bihter akıllanmazsa ben kafasına indircem gidip he :kizdimama:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
neyse haftaya eşimi nere yollasam acaba ya çokta geç bitiyo yalnız 8de başlayıp 10 da bitse süper olurdu

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:findik::findik:

Eşim dün maç izledi bende aşkı memnu:yandanyandan:

Önümüzdeki haftada bu değişmeyecek:findik:
En güzel yol ya sevdirmek aşkı memnuyu ya da ekstra bir tv alsın kendine:dedikodu:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
banane ben büyük ekranda izlemek istiyorum yatak odamızda var ama 19 ınch ekranı ben büyük ekranda izlemeliyim:yandanyandan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla kso bulmuşta bunuyon gız ben aşkı memnuyu izliyim de minik büyük farketmez son zamanda sardım bu diziye:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
[DM]video/xcawse_aşk-ı-memnu-62-bolüm-fragmanı-dizi_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-03-04 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Nihal kaza geçiriyor, köşkteki gerilim artıyor

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Nihal kaza geçiriyor. Bu durum köşkteki gerginliği ve hareketliliği daha da artırıyor.
Bihter’in köşkü terk etmesinin ardından, Nihat’ın Hilmi Önal’ın oyununu ortaya çıkarmasıyla olayların akışı değişir. Firdevs Hanım’dan son gelişmeleri öğrenen Bihter rahatlar ancak Adnan’a geri dönmemeye kararlıdır. Vicdan azabı çeken Behlül de Nihal’in tüm ikna çabalarına rağmen köşkte daha fazla kalamayacağını anlar. Nihal, Behlül’ü kaybetme korkusuyla bütün suçu babasına yükler. Bihter, Behlül’le kendisine yeni bir hayat planları kurarken, Behlül de gitmekle kalmak arasındaki kesin kararını verir.
Köşkteki gergin ve hareketli dakikalara Nihal’in geçirdiği kazanın eklenmesiyle Behlül yeni bir çıkmaza girer. Kazayı öğrenen Beşir ise, Behlül’ün bu olayla ilgisini öğrenmek için harekete geçer. Bihter’in planlarını hisseden Firdevs Hanım, kızını eve geri döndürebilmek için tüm kozlarını oynamaya başlar. Büyük bir üzüntü ve pişmanlık yaşayan Adnan Bey’in kuşkuları tamamen silinmemiştir. Sorularına yanıt bulamayan Adnan, Bihter’le yüzleşecek cesareti kendinde bulamaz. Nihal’in masum aşkına sığınmak isteyen Behlül’ü, Nihal’le geçen her dakika Bihter’den biraz daha uzaklaştırmaktadır. Bihter de Behlül’ün tercihleri karşısında kendini giderek yalnız hissetmekte ve öfkesini büyütmektedir. Bihter’in her şeyi göze alarak attığı adım, Behlül’ü büyük bir çelişkiye sürükleyecektir.

Künye :

M

mira

Misafir
ay hala bu kadın uslanmayacakmı yahu benimsin diyor behlüle onun deil diyor aaa çıldırmış yahu nasıl kızdım :hayir::hayir::hayir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar