Bende bugün youtubedan izlerken arkadas geldi a kaldi gene yarimBen izleyemedim üf
Sindire sindire izlerizBende bugün youtubedan izlerken arkadas geldi a kaldi gene yarim
Oturup izleyemiyorum ki bende ufff valla heeSindire sindire izleriz
iyi oldu ona oh olsunSon bölümü izliyordum bahar dizisini
Devam edeyim kadını ayağını kırdı
Evet iyi oldu senmisin bohcayı çöpe ataniyi oldu ona oh olsun
kahve ok sigara yokGideyim muteşem yüzyılı 'nı izleyeyim kahve ve sigaram bitsin Mutfaktayım
Çok güzel bir dizi
Kıyafet alma sahnesi mi? Ben kesin Bahar'dım beni cıvıttıran Çağla da sendinYaaa baharla çağlaaaa @nk83 yakın olsaaaydık kesin senle bendik yeni fragmanda garanti etttiiimmm
Eveeeet ilk sahne ne giycen diyor bişe giymicem cürretkarKıyafet alma sahnesi mi? Ben kesin Bahar'dım beni cıvıttıran Çağla da sendin
Onu ben demem sen dersin ben Çağla olam dur sahneye bir daha bakayım unuttumEveeeet ilk sahne ne giycen diyor bişe giymicem cürretkar
Çağla cıvıtan zaate bahar boş bulunuyorOnu ben demem sen dersin ben Çağla olam dur sahneye bir daha bakayım unuttum
Ayy evden diskalifiye olacak gibi bacım konuştugun fazla yaşamıyorKonu dışı olacak ama ( :nasılkonudışıbe!sizinsohbetkonudışışaşkalozdiyennksmilisi ) ben Çağla ile Evren'i daha çok yakıştırıyorum ya Bahar'la her an bu ilişki patlayacak ve Bahar tek başına kendi yoluna bakacak Evren'de üzülüp tekne ile uzak diyarlara gidecek gibi gelecek görmüyorum yani oğluşumu üzecek bu kadın nevralaştım