Kızzz etiketi üstünde kalmış yaaaaağğ

Kızzz etiketi üstünde kalmış yaaaaağğ
Şaşkın ya! Çağla'da mı görmedi kalmış öyleKızzz etiketi üstünde kalmış yaaaaağğha ayyy çok güldümm en güzel sahne buydu
Şaşkın ya! Çağla'da mı görmedi kalmış öyle
Bencil işte nolcak hep bana rabbenaFragman'da Aziz Uras'a gıcık oldum annesine "Biz dağıldık anne... Sen kendini buldun biz kaybolduk" diyoroldu paşam sizin rahatınız bozulmasın diye kadın çürüseydi orada hiçbiriniz de dönüp ne haldesin demeyeydiniz ama rahatınız yerinizde olaydı
Onunda velayeti yokmu versin babasınaAziz Uras bence Timurlaşacak ya o baştaki iyi karakteri bozacaklar sevmediği babasına benzeyecek bu da yüzüne tokat gibi inecek
Onun velayetini Efsun annesine versinlerOnunda velayeti yokmu versin babasına
Efsun diyince tümörle ne iş onlar öpüşmeler falanOnun velayetini Efsun annesine versinler
Görmezden gelmek istedimEfsun diyince tümörle ne iş onlar öpüşmeler falan
Aksam seyremedim merak ettim simdiBahar hamileeee
Ayy ben kacirmisim bunlar evrenle ne zaman haşna fişne ettilerAksam seyremedim merak ettim simdi
Atesli gece gecirdiler ya aAyy ben kacirmisim bunlar evrenle ne zaman haşna fişne ettiler![]()
Kacinci bölümdü evren bahar atesli geceler yazınca cıkarmiAtesli gece gecirdiler ya a
Seren bir Bahar iki arkadaş ne biçim doktor bunlar hiç mi önlemlerden haberleri yok ikisi de şok geçirip duruyor hayır ne bekliyorlardı acaba?Bahar hamileeee
Müge anlı gibi korunmayı mi bilmiyorsunuz diyesim geldiSeren bir Bahar iki arkadaş ne biçim doktor bunlar hiç mi önlemlerden haberleri yok ikisi de şok geçirip duruyor hayır ne bekliyorlardı acaba?
Dünkü bölümden aklımda kalan tek şey Evren'in Çağla ile Tolga'nın telefon konuşmasını duyması oldu ya çok acıtıcı bir sahneydi Buğra Gülsoy'da çok iyi oynadı helal!Diğer sahneleri sevmedim hele o Gülçiçek ile Reha sahnesini çok mu düşünmüşler acaba? O kadar manasızdı ki. Yahu adam gömlek üstünde siler kurutma makinesi tutarsın kurur koskoca başhekimlik yapmış adamı soyup dolap gibi yere tıkmak nedir anlamadım. Hadi aldın gömleği diyelim kapı çaldı ver tekrar giysin gelene de hocanız bebek ziyaretine gelmiş deyin. Böyle gerçekdışı saçma sahneleri sırf komik olsun diye yazıyorlar ya fıtık oluyorum
Müge Anlı öyle mi dediMüge anlı gibi korunmayı mi bilmiyorsunuz diyesim geldisorma ya iyicede kıpkırmızı hiçmi farketmedi gebelik bulantısı bişeysi illa farklılık oluyor
gülçiçekle reha zaten saçmalıktı koskoca insanlar genç gibi eve erkek attı görüntüsü verdiler resmen
işte nasıl süre doldurcaklarını şaşıyolar dizide
Müge Anlı öyle mi dediBir de kaza geçirmedi mi bu kadın ağır yaralıydı falan o kazadan sonra bebek mi kalır kalsa o kadar doktor tahliller vs yaptı hiç mi şüphe edilmez yanlış sonuç vs gibi bir şey çıksın şu ara hamile mevzusu bayar
Seren bir de kameradan gördü ya bunları gerçi o şok halini güzel yansıttı kız
Dizilerde öyle senarist isterse hapşururken çocuk düşürttürüyor istemezse araçla kırk takla attırıyor yine de bir şey olmuyoratarım videosunu bi ara
ayy öyle deme bacım öldürmeyen allah öldürmüyor hamile işte
seren zaten şok geçirdi
diyor bide bida bebeklerimi kimseye bırakmicam