Pervincim aman dikkat et canım içine korku endişe düşürme Rabbim hakkınızda ne hayırlıysa onu versin canım
kızlar doktora gittim 4 aylık hamileyim 632,20 çıktı değerim ama keseyi göremedi salı gel keseyi görürüz dedi ama 2 gündür kızlar adet sancısı çekiyorum çok korkuyorum doktoru aradım ilişkiye girme kanaman olursa düşük olur dedi çok korkuyorum belim kasıklarım ağrıyo
Canım ben daha 1 haftalık hamileyim 295 çıktı değer.
Benimkimi çok yüksek seninkimi çok düşük?
Hem kese 1000 leri aşınca görünür dediler dün bana, aşmadan zaten göremezki...
kız zambak, siz ilk hamileliğini yaşayanlar ne kadar acemisiniz.1 haftalık hamilelik olmaz.3 haftadan önce anlamak mümkün değildir.çünkü zaten ilişki 2 hafta civarı gerçekleşiyor.
neyse kafanı karıştırmadan şunu söyliyim: son adet tarihinden itibaren haftaları sayacaksın.doktorlar öyle yapıyor
Canım doktor öyle dedi, ben bilmiyordum.
Bir dahiliyeciye gösterdik, 10 günlük falan demiş...
kız zambak, siz ilk hamileliğini yaşayanlar ne kadar acemisiniz.1 haftalık hamilelik olmaz.3 haftadan önce anlamak mümkün değildir.çünkü zaten ilişki 2 hafta civarı gerçekleşiyor.
neyse kafanı karıştırmadan şunu söyliyim: son adet tarihinden itibaren haftaları sayacaksın.doktorlar öyle yapıyor
bunda yanılıyorsun kan testinde bir hafta on günlükte olsa çıkıyor..aşılamayı yaptırdıktan 12 gün sonra kan testi yaptırdım hamile olduğum anlaşıldı
canım sen kadın doğumcuya gidip ultrasona girsen orda direk çıkar.
en az 4-5 haftalıktır
Ciddimisin sen yaa, ama değerlerin yüksekliğini ikize bağlıyor bir çok kişi, tabi gösterdiğimiz doktorda.
Çarşamba gidicem nasipse...
ikiz mi bak hiç demiyorsunky:
inşallah öyledir canım.hemde bir kız bir erkek çok güzel olur
Bende hayırlısı diyorum canım )
Bir anda kurtulurum o var ama bide bakımı var.
Ben yaşadığım yerde tek başımayım...