Bana bi el atın hanımefendiler :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Yok ben tecavus edilenler felan yazmışsın ona acıklama yazacaktım :) ileri sayfalara bakmadım cevabı attım sonra gördüm hamile oldugunu :hihi: :acep:

PoRTaKaL

Daimi Üye
Tepki
498
İnşallah canım saglıcakla bebişine kavuşursun. Doktorunu dikkate al yapmaman gereken şeyleri kesinlikle yapma bol bol dinlen. Dualarım seninle

Tepki
27
kızlar doktora gittim 4 aylık hamileyim 632,20 çıktı değerim ama keseyi göremedi salı gel keseyi görürüz dedi ama 2 gündür kızlar adet sancısı çekiyorum çok korkuyorum doktoru aradım ilişkiye girme kanaman olursa düşük olur dedi çok korkuyorum belim kasıklarım ağrıyo

Canım ben daha 1 haftalık hamileyim 295 çıktı değer.
Benimkimi çok yüksek seninkimi çok düşük?
Hem kese 1000 leri aşınca görünür dediler dün bana, aşmadan zaten göremezki...

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Canım ben daha 1 haftalık hamileyim 295 çıktı değer.
Benimkimi çok yüksek seninkimi çok düşük?
Hem kese 1000 leri aşınca görünür dediler dün bana, aşmadan zaten göremezki...

kız zambak, siz ilk hamileliğini yaşayanlar ne kadar acemisiniz.1 haftalık hamilelik olmaz.3 haftadan önce anlamak mümkün değildir.çünkü zaten ilişki 2 hafta civarı gerçekleşiyor.
neyse kafanı karıştırmadan şunu söyliyim: son adet tarihinden itibaren haftaları sayacaksın.doktorlar öyle yapıyor:)

Tepki
27
kız zambak, siz ilk hamileliğini yaşayanlar ne kadar acemisiniz.1 haftalık hamilelik olmaz.3 haftadan önce anlamak mümkün değildir.çünkü zaten ilişki 2 hafta civarı gerçekleşiyor.
neyse kafanı karıştırmadan şunu söyliyim: son adet tarihinden itibaren haftaları sayacaksın.doktorlar öyle yapıyor:)

Canım doktor öyle dedi, ben bilmiyordum.
Bir dahiliyeciye gösterdik, 10 günlük falan demiş...

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627

bunda yanılıyorsun kan testinde bir hafta on günlükte olsa çıkıyor..aşılamayı yaptırdıktan 12 gün sonra kan testi yaptırdım hamile olduğum anlaşıldı

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
bunda yanılıyorsun kan testinde bir hafta on günlükte olsa çıkıyor..aşılamayı yaptırdıktan 12 gün sonra kan testi yaptırdım hamile olduğum anlaşıldı

aşılama hakkında bilgim yok ama sanırım yumurtlama gününde yapılıyor.yumurtlama gününde -eğer döllenme olucaksa-iki haftalık hamile sayılmış oluyorsunuz..
karmaşık biraz

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızlar iş çıkışından sonra giremiyorum evde internet yok şuan işteyim ,bugün eşim ve kaynanamla keseyi görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır bugün izin istedim bunlardan diğer patronum verdi diğer patronum sabah gel öyle gidersin dedi randevun kaçta diyo 11 de dedim öğlen gidersin diyo hamile kadın iki saat uyusun demedi ya Allah onu bildiği gibi yapsın ne diyim

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
pervincim bayadır takipedemiyordum canımçok sevindim adına 4 aylık benle birlikte olmuşsun canım....
hakkınızda hayırlısıolsun canım:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar