LiLi
Daimi Üye
Bi dahakine hayırlısıyla :sila:
kızlar acil yardım bişeyler söyleyin bana dün akşam test yaptım 2 çizgi çıktı inanmadım 2 test daha yaptım hepsinde 2 çizgi çıktı ama bugün hafta sonu heyecandan ölüyorum hamilemiyim kızlar
kızlar doktora gittim 4 aylık hamileyim 632,20 çıktı değerim ama keseyi göremedi salı gel keseyi görürüz dedi ama 2 gündür kızlar adet sancısı çekiyorum çok korkuyorum doktoru aradım ilişkiye girme kanaman olursa düşük olur dedi çok korkuyorum belim kasıklarım ağrıyo
kızlar doktora gittim 4 aylık hamileyim 632,20 çıktı değerim ama keseyi göremedi salı gel keseyi görürüz dedi ama 2 gündür kızlar adet sancısı çekiyorum çok korkuyorum doktoru aradım ilişkiye girme kanaman olursa düşük olur dedi çok korkuyorum belim kasıklarım ağrıyo
dört aylık hamilesin ve doktor keseyi göremedi öylemi inanılır gibi değil üç aylıkken bebek keseden çıkması gerekirdi hatta sana doktorun çocugunun cinsiyetini söylemesi gerekirdi..eminmisin hamile olduğuna..
ya ben şunu anlamıyorum bu tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyo köydeki kadınlar nasıl hamile kalıyoda 8-10 çocuk doğuruyo eskiden yumurtlama dönemimi vardı kadınların okuma yazmasımı vardı eskilerin çocukları en az 7-8 tane bizde 7 kardeşiz babamlar 9 kardeş annemler 7 kardeşler neden bu kadar zahmet çekmek zorunda kalıyoruz bilmiyorum artık sonumuzmu yaklaşıyo nedir üreyemez olduk
Anam hamilemisin :gul: