Bana bi el atın hanımefendiler :)

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
valla bilmiyorum ben saglık ocagına gittigimde yarın sabah aç karna gelde tahlil yapalım dediler bende heycanlıydım bügün olmazmı dedim hemşire olur ıdrar tahlili yaparız o zaman dedi ıdrar tahlili yaptılar diyer hemşire de kan tahlili daha iyi sonuç veriyor dedi ordan biliyorum ben

valla canım işlerine mi gelmedide sabah gel dediler anlamadım inanki ben 5 sene önce hastanede yaptırdım hatta eşimle gitik saat 4 falandı kan verdim açmısın tokmusun sormadılar farketmez dediler ve ertesi sabahta sonuçlar belli oldu-ciko

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Kızlar bende farketmez biliyorum ama adetime kadar bekleme kararı aldım

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
boğazım acıyo eşim grip banada bulaştı sanırım çok kırgınım yorgunum of yaaa ilaç almamak için zor duruyorum zaten:(

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızlar ne belirti var ne bişey adetime 4 gün kaldı hatta 3 gün ama hiç bi belirti yok hatta adet olucak gibi karnım ağrıyo offf :uzgun::uzgun::uzgun:

yok işte niye olmadıki ne sorun var bilmiyorum ama doktora gitsem 1 sene dene diycek ben 1 ay sabredemedim 1 sene nasıl sabrederim Allah ım ne olur tez zamanda ver hayırlısıyla sağlıklısıyla yarabbim

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
tatlım moralini bozma adet sancıları bendede vardı... Ama hamişmişim hemde sancılarım var diye test de yapmadım 6 hafta 5 günlük olmuş miniğim baya bir geç kalmışım 3-5 tl ye al bir test yap canımmmm bekleme adetini boşuna:)

Hem olmazsa bile 1 sene bekleyeceksin diye bişey yok biz de senin gibi düşündük hatta doktora gittim bağırdı kadın bana resmen 3 ayda olmuyor diye dok. mı çıkılır diye? Neye uğradığımı şaşırdım....
ama o ay hamile kaldım hiç bir ilaç kullanmadan....

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
tatlım moralini bozma adet sancıları bendede vardı... Ama hamişmişim hemde sancılarım var diye test de yapmadım 6 hafta 5 günlük olmuş miniğim baya bir geç kalmışım 3-5 tl ye al bir test yap canımmmm bekleme adetini boşuna:)

Hem olmazsa bile 1 sene bekleyeceksin diye bişey yok biz de senin gibi düşündük hatta doktora gittim bağırdı kadın bana resmen 3 ayda olmuyor diye dok. mı çıkılır diye? Neye uğradığımı şaşırdım....
ama o ay hamile kaldım hiç bir ilaç kullanmadan....

canım tesellin için teşekkür ederim ama dün kaşam ve sabah olmak üzere ikitane test yaptım ikiside negatif çıktı 3 tl ye alınına idrar testlerinden yaptım

çok morelsizim belirtilerim hiç yok sadece bel ve sırt ağrılarım fazla oda sürekli oturmaktan kasıklarımda sancılar var ama 4 güğn sonra adet olucam :(

M

madesam

Misafir
hayırlısı iste pervincim ya bu ne acele böyle hemen ev alalım hemen çocuk olsun:) sabır imandandır unutma ve allah sabredenlerle beraberdir...

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
sabahtan beri başım dönüyor neden anlamadım adetime 3 gün kaldı ama başımı zor tutuyorum tuzlu yoğurt yedim geçmedi hala bu sizce belirtimi kızlar:dertli:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızlar yarın adet günüm ama bu sabah adet sancılarım başladı sonra kesildi yarın kesin adet olucam yada bu gece:uzgun::uzgun::uzgun:

artık daha hiç biyere yazmıycam gebelikle ilgili kesin hamile değilim :uzgun:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kimse beni görmüyomu :( bugün hala adet sancılarım var geçmedi bugün adet günüm :(

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
belki hayırlı zaman şimdi değildir canım.
Lütfennn üzülme seni çok iyi anlıyorum... Ağlama krizlerine giriyordum neden olmuyor sorunlumuyum diye...
yine bir ay böyle düşündüğüm için testi yapmamak için direndimama neredeyse 2 hafta geçmişti adetimin üstünden sonunda eltim dayanamadı aldı testi... <<<<<<<yine yoktur diye korkarak yapmıştım....
Ama sonuç pozitif çıkıncaaa bu sefer mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlamıştım...

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Kızlar bugün 2 gün geçti ve ben hala adet olmadım ama sancılarım hala devam ediyor :(

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Canım 26 yaşıma girdim nerdeyse ilk defa oluyor böyle normalde adetim başlayacağı zaman ağrım başlar 1 saat sonra hasta olurum ve ilaç içerim apranax ford 1 saattede sancım geçer bu öyle bişey değil ayın 28 inde başladı bugün ayın 31 i hala adet sancısı çekiyorum ara ara kayboluyo normale dönüyorum tekrar başlıyo ama adette olmuyorum şaşırdım test aldım yaptım bugün tek çizgi çıktı of ya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
canım sen hamilesin galiba.
bana öyle geliyor.
aman ağrım var diyerek ağrı kesici yutma :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar