pervin 86 doğumlumusun?
daha çok gençsin ya.
bebeleri boy boy dizersin inşallah
ayy pervin senden çook ben istiyorummm bana ne oluyorsa etkilendim halinden bende yaşamıştım bir kaç ay önce bunları....
pervinim ben evliyim zaten aaaa
sorma tobem ya adetim 2 gün gecikti canım sıkıldı ya eminim ama korunduğumdan yani en azından emindim inşallah değilimdir kendimi hazır hissetmiyorum hiç.. antibiyotik falan kullanıyorum ya inşallah ondandır
evet canım ağzından bal damlıyo ya
inşallah canım ya etkileniyo insan dimi olsun hayırlısı Allahtan
aaa kız unutmuşum kusura bakma ya senin yaş kaç ki ? madesam yoksa çocuğundamı var ben nekadar geride kaldım ya
canim psikolojik etkilenmissindir ya bu kadar erken belirti vermez sanki hic hamile kalmadim ama cok erken degil mi
yok ben bir yuk tasiyomusum gibi hissediyorum dedin ya onu dedim kasik agrisida her insanda oluyo yani o bakimdan canim yanlis anlama psikolojik derkende hani cok istiyosun ya oyle bir his gelmis olabilir demek istedim
https://www.hanimefendi.com/gebelik/43522-yumurtlama-ovulasyon-donemi-ne-zamandir.html
İstersen bunu oku canım.Bilgi verir sana.
Kimse yazmıyo ya nerde ne dedikodu var entrika var oraya yazıyolar küstüm işte :uzgun:
Aşkolsun biz dedikoducu muyuz pervin?
İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun , bunun yöntemi var mı yok mu ben de bilmeyenlerdenim ne yazık ki. Bakalım belki bu ay senin için süprizlere dolu olucaktır.
güldürdün beni lilicim ya ne dedikoducusu siz benim bitanelerimsiniz yazmıyonuz bende üzülüyorum işte :uzgun:
inşallah canım Allah ın izniyle çok istiyorum