Bana bi el atın hanımefendiler :)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
ayy pervin senden çook ben istiyorummm bana ne oluyorsa etkilendim halinden bende yaşamıştım bir kaç ay önce bunları....:durbun::durbun:

M

madesam

Misafir
pervinim ben evliyim zaten:) aaaa:)
sorma tobem ya adetim 2 gün gecikti canım sıkıldı ya eminim ama korunduğumdan yani en azından emindim :( inşallah değilimdir kendimi hazır hissetmiyorum hiç.. antibiyotik falan kullanıyorum ya inşallah ondandır

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
pervin 86 doğumlumusun?
daha çok gençsin ya.
bebeleri boy boy dizersin inşallah

evet canım ağzından bal damlıyo ya
ayy pervin senden çook ben istiyorummm bana ne oluyorsa etkilendim halinden bende yaşamıştım bir kaç ay önce bunları....:durbun::durbun:

inşallah canım ya etkileniyo insan dimi olsun hayırlısı Allahtan

pervinim ben evliyim zaten:) aaaa:)
sorma tobem ya adetim 2 gün gecikti canım sıkıldı ya eminim ama korunduğumdan yani en azından emindim :( inşallah değilimdir kendimi hazır hissetmiyorum hiç.. antibiyotik falan kullanıyorum ya inşallah ondandır

aaa kız unutmuşum kusura bakma ya senin yaş kaç ki ? madesam yoksa çocuğundamı var ben nekadar geride kaldım ya

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
valla tatlım bugün yapım yarın yapmıyım derdine hiç düşmedik zaten kendiliğinden hemen kaldım bence çok günlere takma canınız istiyorsa hergün yapın ne farkeder :kahkaha:ben o düşüncedeyim

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
evet kızlar şafak 12 adetime 12 gün kaldı çok sabırslanıyorum bide kızlar 2 gündür acayip kasıklarımda sancılar var bıçak saplanıyo gibi bide sanki kasıklarımda ve karnımda ağırlık taşıyomuşum gibi ara ara sancılarım var bide çok uykum var bu kadar erken olurmuki bilemedim :acep:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canim psikolojik etkilenmissindir ya bu kadar erken belirti vermez sanki hic hamile kalmadim ama cok erken degil mi

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
yok ben bir yuk tasiyomusum gibi hissediyorum dedin ya onu dedim kasik agrisida her insanda oluyo yani o bakimdan canim yanlis anlama psikolojik derkende hani cok istiyosun ya oyle bir his gelmis olabilir demek istedim

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
yok ben bir yuk tasiyomusum gibi hissediyorum dedin ya onu dedim kasik agrisida her insanda oluyo yani o bakimdan canim yanlis anlama psikolojik derkende hani cok istiyosun ya oyle bir his gelmis olabilir demek istedim

aslıcım yanlış anlarmıyım bitanem morelimde çok bozuk zaten

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sevindim yanlis anlamamana canim moralin niye bozuk diycektim ki tam konunu okudum uzuldum canim Rabbim babana akil fikir versin

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
eşime sıkı sıkı tembih ediyorum çocuğumuz olursa lütfen bizimkiler gibi olma emi diyorum :(:uzgun:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kimse yazmıyo ya nerde ne dedikodu var entrika var oraya yazıyolar küstüm işte :uzgun:

Aşkolsun biz dedikoducu muyuz pervin?
İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun , bunun yöntemi var mı yok mu ben de bilmeyenlerdenim ne yazık ki. Bakalım belki bu ay senin için süprizlere dolu olucaktır.

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Aşkolsun biz dedikoducu muyuz pervin?
İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun , bunun yöntemi var mı yok mu ben de bilmeyenlerdenim ne yazık ki. Bakalım belki bu ay senin için süprizlere dolu olucaktır.

güldürdün beni lilicim ya ne dedikoducusu siz benim bitanelerimsiniz yazmıyonuz bende üzülüyorum işte :uzgun:

inşallah canım Allah ın izniyle çok istiyorum

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Ay lilicim dalga geçme ya :uzgun: heyecanlıyım işte :uzgun:

bu arada şafak 7 :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar