LiLi
Daimi Üye
Peki sıcaklık basınç gibi şeyler hissediyor musun karnının altınca ?
Şafak mehtap olmuş
Şafak mehtap olmuş
Peki sıcaklık basınç gibi şeyler hissediyor musun karnının altınca ?
Şafak mehtap olmuş
canım sadece kasıklarımda batma hissediyorum bide dolgunluk hissi var midemdeki ülserdenmidir bilinmez sıcaklık derken nasıl bişey canım bide sana şunu söyliyim
şimdi benim adetim önceden 35 günde bir oluyodu ama ilaçlar filan içtim son iki aydır adetim 29+29 gidiyodu yani 30 oluyo 30 dan 14 çıkıncada 16. günü benim yumurtlama zamanım oluyo ama 35 gün ise 21. günü yumurtlama zamanım oluyo yani anlamadığım biz dün sabahta gecede birlikte olduk hemde ikimizde aşırı istekliydik çocuk için olmadık yani ama oldu sonuçta:kahkaha: çalışmalar hızlı bi şekilde devam etti şimdi ben bu zamanlarda hamile kalırsam şu bi kaç gün içinde adet olurmuyum 29 ekimde ve ne zaman belli olur hamileliğim ya çok soru sordum :sinifsinif:
slm arkadaşlar bügün üye oldum nereye ne yazcamı bilmiyorum şöyle bakarkenpervin 86 gözüme takıldı pervincigim bende bu ay hamile kalmaya çalışıyorum benim 2 kızım var ALLAH nasip ederse erkek çoçuk istiyorum bendede siprail vardı bu ay başşında çıkarttım yani sana söylücem her şeyi oluruna bırak önceki çocuklarımda hep küçük yaşda hamile kaldım biri15 yaş diyeri17 yaş hiç ne hamiligimi bildim nede anneligimi çünkü bende çocuktum şimdi 26 yaşındayım inş olur hakkımızda hayırlısı kızlarıma çok iyi baktım.. ilk kızım 7 aylıktı ALLAH IMA şükür şiimdi 5 sınıf okuyor ALLAH herkese annelik duygusunu tattırsın inş
ben kayserideyim istanbula 2 kez geldim oralar bana çok karışık gibi dogup büyüdüğüm şehir kayseri buraya alıştım odan belkide saglık ocagı veya hastanede kan tahlili yaptır bence içinide ferah tut hayırlısıyla olsun inş saglıklı olur inş hayırlı haberlerini bek :lilav:
inşallah canım Allah ın izniyle günümü beklemek istiyorum izin almıyım şimdi durduk yerde dimi ama çalışıyorum ben çünkü
hım çalıştıgını bilmiyordum sana kolay gelsin saten tahlili aç karna yapıyorlar heralde ilk seninki
hım çalıştıgını bilmiyordum sana kolay gelsin saten tahlili aç karna yapıyorlar heralde ilk seninki
aç tok yada sabah öğlen farketmez bu hastalık değilki bebek varsa her türlü çıkıyor oğlumda gündüz yaptırmıştım karnımda toktu ordan biliyorum