M
madesam
Misafir
canım bencede oluruna bırak nasip ne zamandır allah bilir.. rabbim gönlüne göre versin canımm
ben koç burcuyum yükselenim ikizler canım ama
ben aşırı sabırsızım patronum bile farkında eşim kuaförüm herkes çok aceleciyim hemen olsun istiyorum
hemde çok canım bide biey söyliycem psikolojik olduğunu düşünmüyorum ama canım bazı şeyler çekiyo hiç böyle olmamıştı çok eskiden annem helva yapardı sıcak mis gibi kokardı onun kokusu geldi burnuma canım nasıl çekti ağzım sulandı geçendede başka bişey çekti bu normalmi yani daha erkenmi?
inşallah töbecim ne güzel hamilesin dimi darısı benim ve isteyenlerin başına
eee o zaman bu canım çekme olayı ne onu anlamadım
Ewet hamişim çok istedik oldu Allahıma şükür 3-4 aydır deniyorduk tabi hergün değil
Artık pes etmiştim bir sorun var diyordum eşim doktora gidip muayene olalım diyordu ki hamişşş kalmışım inanamamıştım. Çok güzel bir duygu umarım Allahım isteyen herkese özelliklede sana biran önce nasip etsin. Amin...
Bence psikolojik kendini öyle hissetmek istiyorsun ben de yapıyordum bunu ama hamiş olunca bir başka anlayacaksın
valla kızlar ben ne hamileyim ne hamile kalmak istiyorum ama canım öyle şeyler istiyor ki sormayın benim nefsim biraz pis galiba ya okulda her tenefüs bişey yiyorum adım obura çıktı.. sebep? öğrencilerin elinde ne görsem canım çekiyo ay çocuk gibiyim yaaa
valla kızlar ben ne hamileyim ne hamile kalmak istiyorum ama canım öyle şeyler istiyor ki sormayın benim nefsim biraz pis galiba ya okulda her tenefüs bişey yiyorum adım obura çıktı.. sebep? öğrencilerin elinde ne görsem canım çekiyo ay çocuk gibiyim yaaa
İnşallah canım işte bize haberlerinden mahrum etme eşinden sonra ilk bizimle paylaş olur mu?Hamiş olduğun zaman...:1: