Bana bi el atın hanımefendiler :)

M

madesam

Misafir
canım bencede oluruna bırak nasip ne zamandır allah bilir.. rabbim gönlüne göre versin canımm

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Anlıyorum canım nedense bende ilkinde olmasını istemiştim hepp:eek:ys:

İstediğin gibi gönlünce olsun inşallah artık merakla bekliyoruz haberlerini...:zuzu:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
çok sağolun kızlar destek verip yanımda olduğunuz için sizleri çok sıcak buluyorum çok samimi içtensiniz bi an önce sizleri teyze yapmak istiyorum :)
az kaldı gün sayıyorum bebişim gelsin artık :uzgun:

az kaldı şafak 14

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
ben koç burcuyum yükselenim ikizler canım ama

ben aşırı sabırsızım patronum bile farkında eşim kuaförüm herkes çok aceleciyim hemen olsun istiyorum

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
yanlış anlaşılmasın ha bebek beklediğimin acelesi değil her şey konusunda dedim :cokkomik:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
hemde çok canım bide biey söyliycem psikolojik olduğunu düşünmüyorum ama canım bazı şeyler çekiyo hiç böyle olmamıştı çok eskiden annem helva yapardı sıcak mis gibi kokardı onun kokusu geldi burnuma canım nasıl çekti ağzım sulandı geçendede başka bişey çekti bu normalmi yani daha erkenmi?

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
inşallah töbecim ne güzel hamilesin dimi darısı benim ve isteyenlerin başına

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
hemde çok canım bide biey söyliycem psikolojik olduğunu düşünmüyorum ama canım bazı şeyler çekiyo hiç böyle olmamıştı çok eskiden annem helva yapardı sıcak mis gibi kokardı onun kokusu geldi burnuma canım nasıl çekti ağzım sulandı geçendede başka bişey çekti bu normalmi yani daha erkenmi?

Sen baya adapta olmuşsun daha erken canım yeni yeni başladınız dur bakalım:)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
inşallah töbecim ne güzel hamilesin dimi darısı benim ve isteyenlerin başına

Ewet hamişim çok istedik oldu Allahıma şükür 3-4 aydır deniyorduk tabi hergün değil:)
Artık pes etmiştim bir sorun var diyordum eşim doktora gidip muayene olalım diyordu ki hamişşş kalmışım inanamamıştım. Çok güzel bir duygu umarım Allahım isteyen herkese özelliklede sana biran önce nasip etsin. Amin...

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Ewet hamişim çok istedik oldu Allahıma şükür 3-4 aydır deniyorduk tabi hergün değil:)
Artık pes etmiştim bir sorun var diyordum eşim doktora gidip muayene olalım diyordu ki hamişşş kalmışım inanamamıştım. Çok güzel bir duygu umarım Allahım isteyen herkese özelliklede sana biran önce nasip etsin. Amin...

inşallah canım Allah ın izniyle gönülden yürekten inanıyorum

Bence psikolojik kendini öyle hissetmek istiyorsun ben de yapıyordum bunu ama hamiş olunca bir başka anlayacaksın:)

olabilir :( ilk denemem acele etmemem lazım hem bizim aile doğurgan maşallah Allah ımda ol dese olucak inşallah

M

madesam

Misafir
valla kızlar ben ne hamileyim ne hamile kalmak istiyorum ama canım öyle şeyler istiyor ki sormayın:) benim nefsim biraz pis galiba ya okulda her tenefüs bişey yiyorum adım obura çıktı.. sebep? öğrencilerin elinde ne görsem canım çekiyo:) ay çocuk gibiyim yaaa

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
İnşallah canım işte bize haberlerinden mahrum etme eşinden sonra ilk bizimle paylaş olur mu?Hamiş olduğun zaman...:1:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
valla kızlar ben ne hamileyim ne hamile kalmak istiyorum ama canım öyle şeyler istiyor ki sormayın:) benim nefsim biraz pis galiba ya okulda her tenefüs bişey yiyorum adım obura çıktı.. sebep? öğrencilerin elinde ne görsem canım çekiyo:) ay çocuk gibiyim yaaa

Belki hamilesindir canım...:acep:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104

sen hele bi evlen senide görücez madesamım :hihi:

İnşallah canım işte bize haberlerinden mahrum etme eşinden sonra ilk bizimle paylaş olur mu?Hamiş olduğun zaman...:1:

tabi vermez olurmuyum ilk eşime sonra aileme sonra size inşallah tutarya çok hevesliyim bak :cikolata:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
pervin 86 doğumlumusun?
daha çok gençsin ya.
bebeleri boy boy dizersin inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar