Barbie Hanımefendiler

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
bendeeee istiyorummmmmm :evet:

ZiLeY
Mattel-Barbie-Doll.jpg

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Yok kıııızzzz ne arsızlığı ben Nk yı çalıştırıyorum kafasını pcden kaldıramasın ordan oraya koşsun diyekaaackaaackaaac

Ay ne fenasııııın sılaaaaaam oysaki ben hayırlı arkidiş kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkmış zirveye oturmuş ve adını altın harflerle yazdırmış bir kişiyim sen beni çalıştırma adı altında ordaaan oraya biiiiiir yapraaaak gibi savuruyorsun ve dalganı geçip güldükçe gülüyor güldürdükçe yine gülüyorsun senn kaaaaç kaççç bakalım elbet yakalar ve yaptığını ödetirim anacım ayyyyyyy beni Nurhayat gibi yaptın sonunda :ilknur:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Pek megolaman gördüm seni Nurhayaaaattttt :crazy::crazy:
Anaaaaaammmmmm biran Nurhayatla yazışıyom sandım kız o ne cümlelerdi öyle nevrim döndü resmen55:55::korkak::korkak::sok:sok:sok

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yok canım yok şimdi isteme Nkcığımızın Nurhayatlığı üstünde banada kızmışdır şimdi neme lazım senden çıkartır şimdi sinirini:kptmya::kptmya:
Ayyy o gelmeden ben kaçayımkaaackaaackaaackaaackaaackaaac

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Pek megolaman gördüm seni Nurhayaaaattttt :crazy::crazy:
Anaaaaaammmmmm biran Nurhayatla yazışıyom sandım kız o ne cümlelerdi öyle nevrim döndü resmen55:55::korkak::korkak::sok:sok:sok

Aman benim gözüm korktu senden Nurhayat kılıklı seni ol ol sen uzun boylu ol şimdi onun içinde Nurhayat gibi lafları sıralarsın şimdi iyice şaşkaloza dönerim valla:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Bak sılllaaam seni severim bebem başım üstüne alır taşır gıkımı çıkartmam hayırlı gelin statüsünde de alırrr başımı giderim ama sende bir karar ver benim canımı sıkma canııım senin isteğinle Yasemin'i bir müddet için uyutmuş hatta rafa kaldırmış olabilirim ama Nurhayat uyandı eveeeet uyadı seç sılaaaam seç hangisi daha makbul hangisi daha iyi bir karar ver yoksa ben bu konuşmayı bitiremem böyleeeeeeeeee uzar daha üsküdara kadar gider sıla ablacıımm :kahkaha:

bende isterem elma yanaklardan.:cokkomik::eek:ys::dance:

Geliyor canım az bekleticem...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bak sılllaaam seni severim bebem başım üstüne alır taşır gıkımı çıkartmam hayırlı gelin statüsünde de alırrr başımı giderim ama sende bir karar ver benim canımı sıkma canııım senin isteğinle Yasemin'i bir müddet için uyutmuş hatta rafa kaldırmış olabilirim ama Nurhayat uyandı eveeeet uyadı seç sılaaaam seç hangisi daha makbul hangisi daha iyi bir karar ver yoksa ben bu konuşmayı bitiremem böyleeeeeeeeee uzar daha üsküdara kadar gider sıla ablacıımm :kahkaha:

:korkak::korkak::korkak::crazy::crazy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:Amanın kızım yo yooooookkkkkkk senin Yasoluğunda fena Nurhayatlığında iyisimi sen ikisinede uyut sen yine benim pamuk şekerim Nkcım ol55:55:55:55:
Geliyor canım az bekleticem...
Mess cim inanmaaaaa sana sakin görünüyo:dedikodu::dedikodu::dedikodu::dedikodu::dedikodu:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Olmaz sılam tren kaçtı güle güle nk hoşgeldin Nurhayat sevdim ben bunu yoksa seninle başka türlü başa çıkamam :miyagi:

Aa şimdi farkettim baş harflerimiz uyuyor baksana o da n bende n :hihi:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:sok:sok:sok:sok:sok:crazy::crazy::crazy::crazy::bayil::bayil:Eh başka çare yok napalım sen nekadar Nurhayat olursan bende okadar Nurhayat olurum Gözümü korkutacağınımı sandın olum-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar