bendeeee istiyorummmmmm
ZiLeY
bendeeee istiyorummmmmm
bitter_im ve günün modası :dance:Bende istiyorumm
Ben kendime yeni Barbie bebek istiyim istiyim de istiyim
bitter_im ve günün modası :dance:
İçimdeki Yasemin ve sen :kahkaha:
ne kadar arsız bişe olduk kız biz
Yok kıııızzzz ne arsızlığı ben Nk yı çalıştırıyorum kafasını pcden kaldıramasın ordan oraya koşsun diyekaaackaaackaaac
Aslında uzun olan Yase..:ayk:doğru doğru sensin selvi boylum al yazmalım benim
Pek megolaman gördüm seni Nurhayaaaattttt :crazy::crazy:
Anaaaaaammmmmm biran Nurhayatla yazışıyom sandım kız o ne cümlelerdi öyle nevrim döndü resmen55:55::korkak::korkak::sok:sok:sok
Aman benim gözüm korktu senden Nurhayat kılıklı seni ol ol sen uzun boylu ol şimdi onun içinde Nurhayat gibi lafları sıralarsın şimdi iyice şaşkaloza dönerim valla:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
bende isterem elma yanaklardan.ys::dance:
Mess cim inanmaaaaa sana sakin görünüyo:dedikodu::dedikodu::dedikodu::dedikodu::dedikodu:Bak sılllaaam seni severim bebem başım üstüne alır taşır gıkımı çıkartmam hayırlı gelin statüsünde de alırrr başımı giderim ama sende bir karar ver benim canımı sıkma canııım senin isteğinle Yasemin'i bir müddet için uyutmuş hatta rafa kaldırmış olabilirim ama Nurhayat uyandı eveeeet uyadı seç sılaaaam seç hangisi daha makbul hangisi daha iyi bir karar ver yoksa ben bu konuşmayı bitiremem böyleeeeeeeeee uzar daha üsküdara kadar gider sıla ablacıımm :kahkaha:
:korkak::korkak::korkak::crazy::crazy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:Amanın kızım yo yooooookkkkkkk senin Yasoluğunda fena Nurhayatlığında iyisimi sen ikisinede uyut sen yine benim pamuk şekerim Nkcım ol55:55:55:55:
Geliyor canım az bekleticem...