ayyyyyyyy çok ciciiii sağol valla şıp diye yapmışın.....hamaratsın kızım kabul ettttttttttt....
Yok canım yok şimdi isteme Nkcığımızın Nurhayatlığı üstünde banada kızmışdır şimdi neme lazım senden çıkartır şimdi sinirini
Ayyy o gelmeden ben kaçayımkaaackaaackaaackaaackaaackaaac
ayyyyyyyy çok ciciiii sağol valla şıp diye yapmışın.....hamaratsın kızım kabul ettttttttttt....
çıkarmaz çıkarmaz oooo....:dill:
Allah şükür annem hep derdi kızım elini asla korkak alıştırma diye bende elimi hiiiiiiç korkak alıştırmadım bacım-kizgin-kizgin-kizgin
Benzedimi yaşına baktım ona göre ekledim 55:
Alıştırma tabi ablacııım ezmezsen ezerler patates püresi gibi olursun Allah korusun ne me lazım a aaaa derler bak küççük kıza laf ettiriyor ezdiriyor edebinden sesini çıkartmıyor tamam ne demiş büyüklerimiz söz gümüşse sükut altındır ama bu devirde öyle değil ablacım sen koru kendini koru...Bu arada bunu yazarken aşağıdan mesajları görüyorum okuyorum tartıyorum hafiften bir kıskanma bir çekememezlik bir afraaaa bir tafra a aaaa çok çirkin hiç hoş değil
:iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy::3::3::3::dertli::dertli::dertli::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:kaaackaaackaaackaaackaaackaaac :yildizlar
nk dipnot : Ay bu Nurhayat çok yordu beni
hem söyleyip hem kaçıyosunYok kıııızzzz ne arsızlığı ben Nk yı çalıştırıyorum kafasını pcden kaldıramasın ordan oraya koşsun diyekaaackaaackaaac
Anam nurhayat aynı valla koptumAy ne fenasııııın sılaaaaaam oysaki ben hayırlı arkidiş kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkmış zirveye oturmuş ve adını altın harflerle yazdırmış bir kişiyim sen beni çalıştırma adı altında ordaaan oraya biiiiiir yapraaaak gibi savuruyorsun ve dalganı geçip güldükçe gülüyor güldürdükçe yine gülüyorsun senn kaaaaç kaççç bakalım elbet yakalar ve yaptığını ödetirim anacım ayyyyyyy beni Nurhayat gibi yaptın sonunda :ilknur:
Pek megolaman gördüm seni Nurhayaaaattttt :crazy::crazy:
Anaaaaaammmmmm biran Nurhayatla yazışıyom sandım kız o ne cümlelerdi öyle nevrim döndü resmen55:55::korkak::korkak::sok:sok:sok
Alıştırma tabi ablacııım ezmezsen ezerler patates püresi gibi olursun Allah korusun ne me lazım a aaaa derler bak küççük kıza laf ettiriyor ezdiriyor edebinden sesini çıkartmıyor tamam ne demiş büyüklerimiz söz gümüşse sükut altındır ama bu devirde öyle değil ablacım sen koru kendini koru...Bu arada bunu yazarken aşağıdan mesajları görüyorum okuyorum tartıyorum hafiften bir kıskanma bir çekememezlik bir afraaaa bir tafra a aaaa çok çirkin hiç hoş değil
nk dipnot : Ay bu Nurhayat çok yordu beni
Nk'm olsaydı şimdi bir edebiyat bir edebiyat allahh allahh
h uyutsun bencede çok yorucu oku oku bitmiyor bian krize girecektim :dance: