Barbie Hanımefendiler

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
mes32

scaled.php

ayyyyyyyy çok ciciiii sağol valla şıp diye yapmışın.....hamaratsın kızım kabul ettttttttttt....:cokkomik::cokkomik:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
ayyyyyyyy çok ciciiii sağol valla şıp diye yapmışın.....hamaratsın kızım kabul ettttttttttt....:cokkomik::cokkomik:

Benzedimi yaşına baktım ona göre ekledim 55:

Allah şükür annem hep derdi kızım elini asla korkak alıştırma diye bende elimi hiiiiiiç korkak alıştırmadım bacım-kizgin-kizgin-kizgin:miyagi:

Alıştırma tabi ablacııım ezmezsen ezerler patates püresi gibi olursun Allah korusun ne me lazım a aaaa derler bak küççük kıza laf ettiriyor ezdiriyor edebinden sesini çıkartmıyor tamam ne demiş büyüklerimiz söz gümüşse sükut altındır ama bu devirde öyle değil ablacım sen koru kendini koru...Bu arada bunu yazarken aşağıdan mesajları görüyorum okuyorum tartıyorum hafiften bir kıskanma bir çekememezlik bir afraaaa bir tafra a aaaa çok çirkin hiç hoş değil :hayir:

nk dipnot : Ay bu Nurhayat çok yordu beni

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Benzedimi yaşına baktım ona göre ekledim 55:

Alıştırma tabi ablacııım ezmezsen ezerler patates püresi gibi olursun Allah korusun ne me lazım a aaaa derler bak küççük kıza laf ettiriyor ezdiriyor edebinden sesini çıkartmıyor tamam ne demiş büyüklerimiz söz gümüşse sükut altındır ama bu devirde öyle değil ablacım sen koru kendini koru...Bu arada bunu yazarken aşağıdan mesajları görüyorum okuyorum tartıyorum hafiften bir kıskanma bir çekememezlik bir afraaaa bir tafra a aaaa çok çirkin hiç hoş değil :hayir:

:iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy::3::3::3::dertli::dertli::dertli::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::lala::lala::lala::lala:kaaackaaackaaackaaackaaackaaac :yildizlar

Aleknot:senimi yordu benimi kendimi sadece smilleylerle ifade edeyim dedim anaaaaaaam bu nrhayatı biran önce uyut bacım uyuuuuuttttt :cirla:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Yok kıııızzzz ne arsızlığı ben Nk yı çalıştırıyorum kafasını pcden kaldıramasın ordan oraya koşsun diyekaaackaaackaaac
:kptmya::kptmya: hem söyleyip hem kaçıyosun :cokkomik:
Ay ne fenasııııın sılaaaaaam oysaki ben hayırlı arkidiş kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkmış zirveye oturmuş ve adını altın harflerle yazdırmış bir kişiyim sen beni çalıştırma adı altında ordaaan oraya biiiiiir yapraaaak gibi savuruyorsun ve dalganı geçip güldükçe gülüyor güldürdükçe yine gülüyorsun senn kaaaaç kaççç bakalım elbet yakalar ve yaptığını ödetirim anacım ayyyyyyy beni Nurhayat gibi yaptın sonunda :ilknur:
Anam nurhayat aynı valla koptum :kptmya::kptmya:
Pek megolaman gördüm seni Nurhayaaaattttt :crazy::crazy:
Anaaaaaammmmmm biran Nurhayatla yazışıyom sandım kız o ne cümlelerdi öyle nevrim döndü resmen55:55::korkak::korkak::sok:sok:sok

:D benimde nevrim döndü :D yalan dünyadaki gibi ağzım açık kaldı :sok :sok :sok

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797

:kptmya::kptmya: hahahahah yoruldum nan tek nefes okudum valla :cokkomik:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yaaa değilmi benim bile nevrim döndüyse düşün sizlerin hali ne olmuşdur okurken yoruluyorum bu caduu nasıl bir solukda yazıyor varya anam korktum bu nurhayat Nk dan bence uyutsun değilmi bitterim hadi sende bana destek çıkda uyutsun bu fena halini yoğsam kaçıp gidicem sitedenkaaackaaackaaac

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aman yok yaseminin eli öpülür Nurhayatın yanında dedim zaten yasoyu uyandır nurhayatı uyut diye:kptmya:

Benim isteklerim ooooooo saymakla bitmeeeeezzzzz cannim:dance::dance::dance:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
bitterim canııım sende gör sende bak kiminlesin seç kurtar kendini bu sıla ablacım seni alır benmari usulü eritip kekinin üstüne döküverir hatta bir lokmada midesine indiriverir Allah korusun tahtaya vur bacım bak bir diyor Yasemini uyut bir diyor onu uyandır Nurhayat'ı uyut kendi içinde çelişkili bir bacı bu yakma kendini bebeeem sen gel kendinden ışıklı Nurhayatın yanına...

Bu arada iki lafın arasında başka barbie isteyen varsa ekleyelim burası sit-com dizi gibi oldu :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Geldim ışıklı nurhayatın yanında :cokkomik:

Ayyy benmari usulu eritir kekin üstüne döküverir hatta miğdeye bile indiriyomuş ayyy toparlayamadım sen gibi kız :cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar