Bayanların sokakta sigara içmesini nasıl karşılıyorsunuz?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Bunun kadını erkeği yok ki bence kimse içmemeli 1. neden sağlık nedeniyle tabi ayrıca sokakta yanından geçen birinin pis bir şekilde duman kokması (ki kimse pis koktuğuna inanmaz :) ) yada üflediği dumanın yüzüne gelmesi ne kadar iğrenç bir durum ben bayağı kulaklarını çınlatırım bu durumlarda kadın olsun erkek olsun...

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
İçerse içsin bana ne. Bana dumanı gelmesin. Zararı kendine olsun diyorum ama dünyanın oksijenini bitiriyolar. Ülkemizde sigaradan dolayı kanser olanların tedavi masrafları hepimizin cebinden çıkıyo. Biz zengin bir ülke değiliz ki kanse tedavisi için harcadığımız paraları kalkınmada kullanabiliriz.

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
bencede hoş değil bir bayanın sokakta içmesi ama
malesef genç kızlarımız güzel bir şeymiş gibi
okuldan çıkınca hemen kapısında tütürüyorlar
çok yazık-kizgin

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Olaya sadece bayan olarak bakmak yanlış olur bence.
Geçen gün alışveriş için açık alan bir alışveriş merkezine gittim kucağımda bebeğim ve yanımda oğlum ile..
Önümüzden yürüyen bir adam sigara içiyor ama nasıl,sanki bacası tüten bir ev misali resmen boğuldum,hemen kaçtık.....Sonuç olarak açık alanda olsa dışarıda sigara içilmesini doğru bulmuyorum.

S

Saffarri

Misafir
bir bayana sigarayi hic yakistiramiyorum. ne sokakta ne evde ne baska yerde:sinifsinif:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ben normal karşılıyorum.
nedense bana abes gelmiyor ..
belkide feci tiryaki kankalarım olduğu için.
çünkü günde 2 paket sigara içiyorlar ve içemezlerse fena oluyorlar.birde kapalı alanlarda yasaklandı. ne yapacaklar tabiki dışarda içmek zorundalar....
ha cinsiyet ayrımıda yapmam bunun erkeği kadını da yok ...olmamalıda....

Tepki
914
nefret ediyorum sigaradan ...bayanlara da hiç yakışmıyor ..cildi bozuyor ,sigara içenlerin hele o kokusuna tahammülüm yok ..yanlarında durmayı hiç istemiyorum ..neyseki yasak çıktı da artık işyerinde odada içemiyorlar ..eskiden akşama kadar dumandan sarhoşa dönerdim ..üstüm başım kahvehaneden çıkmış gibi olurdu ..çok şükür ak pak miss gibi gezyorum artık :kptmya:
dumansız hava sahasının sıkı destekçilerindenim ...-kop
bayanlar da çok itici olyor elinde sigara ile..
ay bi de çok seksi olduğunu sanıp böyle tuhaf hareketler yaparak içenler varya deli olmamak elde değil ..
bir kadına daha zarif şeyler yakışır sigara değil :sila:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar