Bayanların sokakta sigara içmesini nasıl karşılıyorsunuz?

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bana göre kadin erkek farketmez:dertli:
benim en sinir oldugum sey diyelim bir bankta oturuyorum yanima oturan kisinin yanimda cocuk oldugu halde sigara yakmasi -kizgin

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Sigara içtiğim zamanlarda yürürken değil de bir kenara çekilip de içiyordum sokaktayken. Şimdi bakıyorum da pek de hoş bir görüntü değil gerçekten. İyi ki sigarayı bırakmışım ya:sirin: Hiç yakışmıyor gerçekten.

R

Rosie

Misafir
bayan diye ayrım yapmak doğru değil bence insan olarak pek güzel görüntü olmuyor :panter:

H

Hera

Misafir
kötü ya hem kadın hem erkek için yürürken ne o öle Keşler gibi içerek yürümek

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bunun kadını erkeği yok diye düşünüyorum.Belki sigaradan nefret ettiğim için bilmiyorum ama hele hele yürürken sigara içen insandan nefret ederim.O insanın arkasında yürümek zorunda kalmakta benim için ayrı işkence :lilav:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
bencede kadın erkek farketmez
içip içmemeleri her ikisi içinde geçerli.
çocuğumun yanında içmesinler de nerde içiyorlarsa içsinler

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
ne kadın ne erkek bence kimse sokakta sigara içmemeliler çocuklarımıza kötü örnek ve sağlıklarımızı bozuyorlar kimsenin buna hakkı yok.
hatta hiçbirşekilde sigara içmesinler kendilerinin ve çevresindekilerin sağlığı için. sigara gerçekten korkunç bir alışkanlık.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ne sokakta ne evde ne kadın ne erkek kimse içmesin isterim (uzun müddet sigara içmiş biriyim ne yazık ki)..
Sağlığın kadını erkeği olmaz , bayanın sokakta sigara içmesi başlığını cinsiyet ayrımcılığı olarak gördüm :uzgun:..

Ayben

Daimi Üye
Tepki
771
Kadın veya erkek , ev veya sokak hiç farketmiyor
zehir bu ayrım yapmıyorki ...

goznuru

Daimi Üye
Tepki
396
20 yillik sigara icen birisi olarak bir defa bile sokakta icmedim yakismiyor bayanlara

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Herkes Kendi bilir tabi ama hic hos olmuyor.kayinpederim vefat etti daha yeni Hastanedeyken rahat nefes alsin diye bogazindaki balgami temizlediklerinde bildiginiz simsiyah balgam temizlediler bi kap dolusu.ki kendisi gunde 3,4 sigaradan fazla icmezdi.inanin Sigara icenler bunu gorseler birakirlardi.sigara Kullanipta birakmak isteyenlere tavsiyem soyle bir hastanedeki odalari dolasin ozellikle astim ve gogus bolumunu.Benim en yakin arkadasim hastanelere gidip birakti sigarayi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar