:sim3::sim3:ay canım ya çok üzüldüm başın sagolsun
rabbimin vardır bir bildigi üzülme güzelim inşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalır saglıklı bir şekilde kucagın alırsın gülüm:bebecik
canim cok uzuldum ya ,cok gecmis olsun Allahim yine nesib etsin insallah
geçmiş olsun trend..zor bir durumgerçekten ama hiç üzülme gönlünü ferah tut..Bunda da vardır bir hayır ..herşey çocuk değil ki ...beli de bu çocuk hakkında hayırlısı değildir ..hakkında hayırlı olan belki onu kaybetmendi ..mevlam neylerse güzel eyler ..ALLAHın her hayrında bir şer ,her şerrinde bir hayır vardır hep böyle düşün....
belki de çok daha hayırlı bir zamanda yeniden evladın olacak inş..-hmm-hmm bizim bir arkadşa da senin gibydi 6 ay bekledi sonra yine hamile kaldı ve hep iikide ozaman öyle olmuş daha evliliğimiz oturmamıştı şimdi olması daha ii oldu herşey rayına oturdu RABBİM herşeyin zamanını biliyor demişti ..seninkini de biliyor emin ol ..
Çok geçmiş olsun trend, sen iyi ol da bebek inşallah yine olur üzme kendini.
Cok üzüldüm birtanem, herseyin hayirlisi. Allah´tan ümit kesilmez Rabbim insallah yardimcin olsun canim.
Canısı çok geçmiş olsun, senin yaşadıklarını bende 10 kasım günü yaşadım seni çok iyi anlıyorum sana birşey olmamış RABBİME sonsuz şükür et:bebecik kendini üzme canısı RABBİMİN dediği olur, sağlığına kavuşunca tekrar bir bebişiniz olur hayırlısıyla ALLAHIMA EMANET OL...
canım bu gibi durumlarda ne denir bilmem çok üzüldüm. zaman herşeyin ilacıdır
canım çok üzüldüm ...
çok geçmiş olsun.. ..
allah yardimcin olsun ..
çok geçmiş olsun canım
umarım en kısa zamanda yine kavuşursun bebeğine.dualarımız hep seninle
cok üzüldüm. cok gecmis olsun sen morelini yüksek tut vardir bundada bi hayir , insallah bir daha böyle birsey olmaz. Allah yardimcin olsun
Canım benim inan seni şuan çok iyi anlıyorum. Bende ilk gebeliğimi boş gebelik nedeniyle sonlandırmıştım. O şoku, şokun verdiği üzüntü ve ağlamayı çok; ama çok iyi bilirim.:sim3::sim3:
Bende aynı endişeleri taşıdım; hala da taşıyorum.. Ama ben inanıyorum ki sende 2. hamileliğinde yavrunu kucağına alacaksın.
Tekrardan çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede yavruna kavuşman dileğiyle
benimde ilk cocuk oyle oldu canim,ama uzulme bak simdi2 tane dunya tatlisi kizim var.llah sanada veerir senide sevindirir insallah
Arinacim, sagol güzelim. Insallah dedigin gibi olur. Doktor da dedi, ilk gebeliginde düsük yapan kadinlarda genelde ikinci hamilelik iyi oluyormus. Hayirlisi olsun canim. Insallah en kisa zamanda yine hamile kalirim. Sen ilk inden sonra ne kadar bekledin?
Canim, endiselenme, dualarim seninle, hayirlsisiyla bebisini saglikla kucagina da alirsin insallah. *amin*
canım yaa üzülme desem de olmıycak biliyorum..herşeyde bir hayır vardır..çoküzüldğm canım benim çok geçmiş olsun..