oy çok üzüldüm canım ...başın sağolsun gerçekten çok zordur anlıyorum seni ...
Herşey iyi olacak merak etme :dertli:
cok sagol canim. Insallah.
oy çok üzüldüm canım ...başın sağolsun gerçekten çok zordur anlıyorum seni ...
Herşey iyi olacak merak etme :dertli:
Canım bana da aynısını dedi doktor. En azından hamile kalabiliyorsun buna sevin -hmm
Ben 2009 Temmuz'da kürtaj oldum. 2010 Ekim'de de hamile kaldım; ama biz hemen çalışmalara başlamadık. Biraz zaman verdik kendimize, öyle başladık. Stres yapma, endişe de duyma hemen olmayacak diye. :sarilma:
Dualarım seninle.pucuk:
Merhaba Arkadaslar,
yaklasik bir haftadir baglanamadim. Gecen hafta Doktor da Terminimiz vardi. Ilk defa esim de geldi, o da bebegimizle ultrasonda tanisacakdi, doktor bakdi bakdi, aslinda ekrani karanlik görünce bende hissettim biseylerin yolunda olmadigini. Ve sonra da Doktor "üzgünüm, kalp atisi yok, düsük" dedi. Sok olduk esimde bende :sok:. Ben aglamaya basladim. Sonra Doktor bizi hastaneye gönderdi. Bir gün hastanedeydim. Kürtaj yapildi. Yaklasik 3 gün agladim.:aglayan:lmaz::uzgun::sinifsinif: Simdi daha iyiyim, ama hala aklim almiyor, hic beklemedim. Ve hic bir agrim, sancim, kanamam da olmadi. Gercekten cok üzüldüm. Bu hafta yavrum 12. haftada olacakdi :aglayan: :uzgun:
Allah sabır versin canım. bende 10. haftasında kaybettim aynı şekide. ve üçüzlerim olcaktı. herşey nasip kısmet. vardır elbette herşeyde bi hayır..
Sagol canim benim.cnm allah sabır versin sana ama bundada hayır vardır de rabbim mutlaka bi bebek daha verir.şunu düşün ya kucağına alsaydın görseydin de böle bişi yaşasaydın allah korusun demi.
sabret dua et rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin isteyen herkese inşallah
Sagol GüzelimCanım ne desem yetersiz kalacak ve seni teselli etmeyecek
başın sağolsun
diyecek başka hiç bir şey bulamıyorum
Kizlar tesekür ederim. Evet gercekten cok zor bir dönemdi. Nerdeyse iki hafta agladim. Allah kimseye yasatmasin. Su an yine hamileyim Ama büyük bir korku icindeyim, sürekli her hizli hareketimde acaba bisey oldumu her en kücük seyde korkuyorum birsey olacak diye. Rabbim tamamina erdirsin insallah, hayirlisiyla saglikla kucagima almayi da nasip etsin insallah
@Fotoburcu: Canim yasadiklarin cok kötü. Allah korusun daha kötü olabilirdi, bereket hemen anlayip da hastaneye gitmissin. Yine hamis oldugunu yazmissin, cok sevindim bitanem, Allah tamamina erdirsin. Kac haftalik oldun?
Kizlar tesekür ederim. Evet gercekten cok zor bir dönemdi. Nerdeyse iki hafta agladim. Allah kimseye yasatmasin. Su an yine hamileyim Ama büyük bir korku icindeyim, sürekli her hizli hareketimde acaba bisey oldumu her en kücük seyde korkuyorum birsey olacak diye. Rabbim tamamina erdirsin insallah, hayirlisiyla saglikla kucagima almayi da nasip etsin insallah
@Fotoburcu: Canim yasadiklarin cok kötü. Allah korusun daha kötü olabilirdi, bereket hemen anlayip da hastaneye gitmissin. Yine hamis oldugunu yazmissin, cok sevindim bitanem, Allah tamamina erdirsin. Kac haftalik oldun?