Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Sen de bizdensin ozamanHenüz yok kuzum çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor
Sen de bizdensin ozamanHenüz yok kuzum çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor
Evet Bu hafta ovülasyon haftası ama ovülasyon testiyle yapıyorum henüz bir gelişme yok beklemedeyimSen de bizdensin ozaman
Ben de ateş ölçüm bakalım görücüüükkk nasıl yaptın dersen ateş ölçme işini valla bişey anlamadım hergün ölçüyorum ama Bi inio Bi çıkıo Allah ne verdiyse dedim bende bekleyelim hayırlısıEvet Bu hafta ovülasyon haftası ama ovülasyon testiyle yapıyorum henüz bir gelişme yok beklemedeyim
Ateş ölçümü daha riskli bir de sabah yatak kalkmadan her gün aynı saatlerde ölçüm yapman gerekiyor canımBen de ateş ölçüm bakalım görücüüükkk nasıl yaptın dersen ateş ölçme işini valla bişey anlamadım hergün ölçüyorum ama Bi inio Bi çıkıo Allah ne verdiyse dedim bende bekleyelim hayırlısı
İnşallah kuzucum inşallahBuralar bebek haberleriyle dolsun inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok güzel bir konu.. dışarıdan okuyanlara da çok faydası olacaktır.. ellerinize sağlık.. hamilelik haberlerinizi de alalım inşallah
aaaaammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnİnşallah kuzucum inşallah
Ben de öyle düşündüm birsürü insan var böyle arayıp soruşturan belki yol gösterir faydası olur birilerine bizde burdan yazarız hamişim hamişmiş hamiş ler diyee
Yataktan çıkmadan yapsan belki vücut şeklin wc ye giderken değişiyordur Ahah haa ovülasyonu kullanmaya başladım bendeKuzum sabah wc de elimde telefon ağzımda ateş ölçer aynı saatte bi gözüm açık diğeri kapalı ölçüyorum ama aksiyon akşam olur
Ahaaha nasibimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz kuzum ikimizde bu ay güzel haberler veririz inşallahBakalım bakim hangimizin ki tutacak
Amiiinn canım benimmmmBu konuyu açarken nerden bilecektim hamiş olduğumuuuuubana çok uğurlu geldi burası şimdi 8 haftalık hamişim az halsizim az da kasık ağrım başladı ama inşallah sağ salim kavuşuruz minnoşum la.... Kalp atışlarını duyunca annesinin tansiyonum un 15-10 a fırladığını anlatırım
Allahım içimi biliyor önce @Çakıl80 ve @23Zeyno ma nasip etsin sonra tüm isteyenlere inşallaaaahhhhhh
Allahım hayırlısı ile kucağına aldırsın sen ne tatlı bir anne olacaksın öyleBu konuyu açarken nerden bilecektim hamiş olduğumuuuuubana çok uğurlu geldi burası şimdi 8 haftalık hamişim az halsizim az da kasık ağrım başladı ama inşallah sağ salim kavuşuruz minnoşum la.... Kalp atışlarını duyunca annesinin tansiyonum un 15-10 a fırladığını anlatırım
Allahım içimi biliyor önce @Çakıl80 ve @23Zeyno ma nasip etsin sonra tüm isteyenlere inşallaaaahhhhhh
Yaaa jaKuzum herkes cinsiyeti ne hissedion dio arada kalmasın da kız erkek fark etmez diyorum
Oyy kuzum benim çok çok sevindimİçim aşırı sevindirik oldu ya ben hamileyim gibi sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Görüyor musun Rabbim o kadar büyük ki Amin inşallah duan içinde Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuşBu konuyu açarken nerden bilecektim hamiş olduğumuuuuubana çok uğurlu geldi burası şimdi 8 haftalık hamişim az halsizim az da kasık ağrım başladı ama inşallah sağ salim kavuşuruz minnoşum la.... Kalp atışlarını duyunca annesinin tansiyonum un 15-10 a fırladığını anlatırım
İnşallah kuzucum inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsünOyy kuzum benim çok çok sevindimİçim aşırı sevindirik oldu ya ben hamileyim gibi sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Görüyor musun Rabbim o kadar büyük ki Amin inşallah duan içinde Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş