k.a.y.r.a.
Daimi Üye
canımsın şahım bende sizleri çok seviyorum inan gözlerim doldu yazdıklarına rabbim senin miniğini kucağına aldığımız zamanlarıda bize nasip etsin
şahım ilk göz ağrım biliyorum yeniyim ama inan kıskandım Allahım netten olsa bile bu dostluğunuza arkadaşlığınıza nazar değmesin hepinizi öptüm
güllerdiyarı ; hani derler ya hükümet gibi kadın diye,işte o kadın bu kadın yani güllerdiyarım canım benim.Annelikte bir numara,eşine karşı sonsuz saygılı,birbirinden leziz yemekleri tarifleri ile kendisine hayran bırakır benim canım o benim canımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
:utandim::utandim:tatlim benim ne güzel seyler yazmissin benim hakkimda:utandim:-hmm
inan ne yazacagimi bilemedim güzel bakan güzel görürmüs o senin güzel yüregine saglik canim benim-hmm
cok duygulandim yaaa:aglayan:-hmm
sen bir tanesin seni cok seviyorum emegine yüregine saglik canim cok cok tesekkür ederim
Oyyy yerım senı yerımmmmm.Herseye eyvallah da buyuk edebıyatı dedın mı yerın dıbıne gırerım ısdeee utancımdan.Bıde laf aramızda yok koca moca en yakın ahanda tam buraaaaaaaa:sarki:kedijik ;Ay o benim biricik mırmırım..Şakalaı ile o büyük Edebiyatı ile muhteşem insandır kendisi.
Genelde kocişinden yakınır,çok uzaklara gittiğinde bizlerle hasretini dindirmeye çalışır.Mart ayı dert ayı kelimesi onun için tam aksine Mart ayı onun için özel bir aydır
kuseyen; O da hamiş adaylarımızdan,daha çok küçük minik bir bebek müjdesi verdi bizlere.Kızımız var birtane,dilerim gönlündeki erkek bebişimiz sağlıcakla gelir inşallah
Çok tatlı dilli,çok şeker o tam bir hanımefendi.
cok tesekkur ederim melyim.sen tam anlamiyla bir arkadassin.biliyosunki ben seni cok seviyorum canim.allah razi olsun dilerim allahdan guzeller guzeli bir kizin olur insallah.kocanla olunla hep gulesin insallah