Zehra'cım isminin üzerini tıklarsan kendi profiline gidersin ve evet o kişi sensin birtanem:teselli:
teşekkür ederim canım
Zehra'cım isminin üzerini tıklarsan kendi profiline gidersin ve evet o kişi sensin birtanem:teselli:
melek25;Evet ismi gibi melek bir kalbi vardır onun,bebek hasretini bizlerle giderir.dilerim Rabbim en kısa zamanda gönderiri o çok istediğin meleğini.Alıştım onu her gün görmeye,bir eksikliğini hissetsem atarım kendimi profiline,isyan başlatırım nerdesin diye:sarki:
yalnızkurt35;Özeldik seni canım benim:gitme:
yasemen81;Sitemizin daimi hanımefendilerinden,tatlı dili ile tüm arkadaşlarını kendine bağlar
yeşil ;Vefalı canım arkadaşlarımızdan,eski dostlarımızdan:sarilma:
yoruldum71;Vefalı canım arkadaşlarımdan,marifetli,hoş sohbetli biricik canım arkadaşım benim:teselli:
Zahide;Sevgili Adminimizin biricik eşi,şu an hamis ve gün sayıyor:gulbis:sağlıcakla gelir meleğimiz inşallah.Son 20 günü kalmış bu arada bunuda öğrendim
zehra;En eski daimi dostlarımızdan,hanımefendi ailemizin en nadide çiçeği
Ören Bayan ;Örgücüdür arkadaşım,yorumları netti,hiç bir muallak yoktur,nadir gelir ama her daim geldiğinde yorumlarını eksik etmeden de çıkmaz.
öznur-eda;Öznurum melek arkadaşım,dilerim en kısa zamanda kızına kavuşursun,kızın ile birlikte geçmişte yaşadığın tüm hayal kırıklıklarını unutursun birtanem
Şila ;Şila ablamız,çok sevdiğimiz büyüğümüz canım ablamız bizim:teselli:
sadiye;Ay Sadişim daha yeni geldi aramıza,ama sanki yıllardır içimizden biri idi sanki o..Kokoşluğu ile tam bir hanımefendi olduğunu ispat etti kendisiHer daim bizlerle olman dileklerimle güzel candan,samimi arkadaşım benim
ben nie yokkum şahım:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:
Pantişim canım benim Seni Seviyorum ben beee
panter;Uzun zamandır yorumlarını özlediğim sevgili arkadaşımız
kowulsamda gitmem:dertli:
yorum isteyen waa mı
kim bunlar nicklerle belirtiniz
Amanin seni niye eklememişimki.
Sanırım sen yoktun o günlerde şekerim
Kızma senin gibi bir güzel bulayım hemen eklerim tabiki tatlı dillim benim