Bioritiminize Göre Cinsiyet Tahmini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
aman ne biliim ya birde türkce terimler deyisik geldi bana iyimi:eek:ys:
iste onu bilmiyorum 11ayin basinda gördüm adetimi ama hangi gün baslayip nezaman bitdigini hatirlamiyorum
oysa hep takip ederdim ama son dönem sallamistim acikcasi:eek:ys:
tek bildigim 10kasimda temiz oldugum esimin dogum günü vardida:eek:ys:kutlamistik:eek:ys:

OP
E

_eZeL_

Misafir
01,08,1980 doğum tarihim canım
2012 yılında hamile kalmak istiyorum.
Şu ilişki yumurtlama şeysini biraz daha açıklarmısın hiç bilmiyorumda nasıl olcek:utandim:

canım ben sana ay ay tarih veririm ama yumurtlamanıda takip etmen gerekiyor yumurtlamanın çatlamasına 2 gün kalaya kadar sık ilişki sonrasında ilişki olmayacak çünkü x spermler yani kızlar vajinada daha uzun süre yaşayabiliyorlar böylece yumurta çatladığında onlar yumurtayı döllüyor ayrıca vajinanında asidik olması lazım x ler yaşayabilsin diye buda yeme içmeyle mümkün bol bol süt ürünleri yemek vs...
bioritme görede mesela ocak ayının 11 ve 22 si arası kız günlerin bu böyle devam eder uzun yumurtlamana göre tespit etmek lazım bebiş düşündüğünde biz burda olursak yardımcı oluruz

OP
E

_eZeL_

Misafir
aman ne biliim ya birde türkce terimler deyisik geldi bana iyimi:eek:ys:
iste onu bilmiyorum 11ayin basinda gördüm adetimi ama hangi gün baslayip nezaman bitdigini hatirlamiyorum
oysa hep takip ederdim ama son dönem sallamistim acikcasi:eek:ys:
tek bildigim 10kasimda temiz oldugum esimin dogum günü vardida:eek:ys:kutlamistik:eek:ys:

canım son adetini kasım başında olduysan ve yumurtlama günlerin 11 - 12 yada 13 kasıma denk gelmediyse büyük ihtimal kız 10 kasımda nötr çizgilerin tam üst üste 10 kasımda yani eşinin doğum gününde hamiş kaldıysa erkek olabilir :)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
canım ben sana ay ay tarih veririm ama yumurtlamanıda takip etmen gerekiyor yumurtlamanın çatlamasına 2 gün kalaya kadar sık ilişki sonrasında ilişki olmayacak çünkü x spermler yani kızlar vajinada daha uzun süre yaşayabiliyorlar böylece yumurta çatladığında onlar yumurtayı döllüyor ayrıca vajinanında asidik olması lazım x ler yaşayabilsin diye buda yeme içmeyle mümkün bol bol süt ürünleri yemek vs...
bioritme görede mesela ocak ayının 11 ve 22 si arası kız günlerin bu böyle devam eder uzun yumurtlamana göre tespit etmek lazım bebiş düşündüğünde biz burda olursak yardımcı oluruz

Şu an 6 aylık bir oğlum var,eşim kız bebek delisi evet oğluşum çok küçük ama bende kız bebeklerini gördükçe kıskanır oldum inan.,
Rabbim bilir eli ayağı düzgün olsun tek temennim ama iki bebeğiminde sezeryan ile dünyaya getirdim ve inan düşünmeden alı koyamıyorum kendimi.:uzgun:
2 oğlum var birde kızım olsun istiyorum.Okadar çok istiyorumki inan bebek bakmaktan korkmuyorum kendime çok güveniyorum.
İnşallah sizlerin deneyimlerinizden çok faydalanacağıma inanıyorum.
Lohusalık sonrası 2 defa adet oldum işte en son adet döngüm ayın 5 'i idi canım.

OP
E

_eZeL_

Misafir
Şu an 6 aylık bir oğlum var,eşim kız bebek delisi evet oğluşum çok küçük ama bende kız bebeklerini gördükçe kıskanır oldum inan.,
Rabbim bilir eli ayağı düzgün olsun tek temennim ama iki bebeğiminde sezeryan ile dünyaya getirdim ve inan düşünmeden alı koyamıyorum kendimi.:uzgun:
2 oğlum var birde kızım olsun istiyorum.Okadar çok istiyorumki inan bebek bakmaktan korkmuyorum kendime çok güveniyorum.
İnşallah sizlerin deneyimlerinizden çok faydalanacağıma inanıyorum.
Lohusalık sonrası 2 defa adet oldum işte en son adet döngüm ayın 5 'i idi canım.

canım bak sana linki göndereyim buurdan kendi biortmini kendin takip edebilirsin yeşil olan çizgi kız çizgin onun kırmızı çizginin üzerinde olması lazım kendini üzme sıkıntıya sokma düzene girsin adetlerin

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
canım bak sana linki göndereyim buurdan kendi biortmini kendin takip edebilirsin yeşil olan çizgi kız çizgin onun kırmızı çizginin üzerinde olması lazım kendini üzme sıkıntıya sokma düzene girsin adetlerin

Tamam canım hemen bakıyorum:uc:
Çok kafama takmıyorum şimdilik bebeğimin bugüzel anlarını birlikte yaşamaya çalışıyorum.
Kısmet Rabbim büyük hayırlısı olur inşallah.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
elaracım ilk sayfaya biokartın linkini yapıştırda aramayalım.arada bende bakıyorum:hihi:

OP
B

blg_76

Misafir

Rica etsem banada bakabilirmisiniz..? ben 15 Mayıs 1976 eşim 14 Ocak 1973 s.a.t 31 Ocak(32-33 gün aralıklı) Şubat 2011 de hamile kaldım

OP
E

_eZeL_

Misafir
Rica etsem banada bakabilirmisiniz..? ben 15 Mayıs 1976 eşim 14 Ocak 1973 s.a.t 31 Ocak(32-33 gün aralıklı) Şubat 2011 de hamile kaldım

canım yumurtlama zamanın biortme göre kızda sık ilişki ile hamiş kaldıysan kız ihtimali yükseliyor cinsiyeti belli olunca yazarmısın_?

OP
B

blg_76

Misafir
canım yumurtlama zamanın biortme göre kızda sık ilişki ile hamiş kaldıysan kız ihtimali yükseliyor cinsiyeti belli olunca yazarmısın_?

Teşekkür ederim.Sanırım yumurtlamadan 2 gün önce kaldım..:ilknur: Tabiki yazarım..

Tepki
92
doğum tarihini son adet gördüğün tarihi ilişki tarihini ve kaç günde bir adet gördüğünü yaz

Pardon canım yazıyorum hemen
12.12.1977 sat: 16 mart 2011
27-28 günde bir oluyorum hamile değilim henüz ileriye dönük kız bebek için nisanda düşünüyorum da uygun günlerim varmı diyecektim bu ay geçti gibi

OP
E

_eZeL_

Misafir
Pardon canım yazıyorum hemen
12.12.1977 sat: 16 mart 2011
27-28 günde bir oluyorum hamile değilim henüz ileriye dönük kız bebek için nisanda düşünüyorum da uygun günlerim varmı diyecektim bu ay geçti gibi

yok bu ay geçmemiş sen bu gün ve yarın ve 28 martta ilişki deneyebilirsin kız bebek için tahminen yumurtan 30 martta çatlar 26 ve 28 mart kız günlerin
24 mart 3 nisan arası hep kız günlerindesin

Tepki
92
yok bu ay geçmemiş sen bu gün ve yarın ve 28 martta ilişki deneyebilirsin kız bebek için tahminen yumurtan 30 martta çatlar 26 ve 28 mart kız günlerin
24 mart 3 nisan arası hep kız günlerindesin

Teşekkür ederim heyecan yaptım şimdi bu ay biraz kendime bakayım yememe içmeme vitaminime gelecek ay başlarım diye düşünmüştüm ama aklımda bulunsun bu günler, bu ay olmazsa Nisana bakarız inşallh

nazlı

Yeni Üye
Tepki
2
selamlar..benim bioritme baska bir yerde bakmistiniz ve kiz ciktigini soylemistiniz,dun bir oglum olacagini ogrendim,bioritm bende tutmadi yani:deli:ama bebegin kesedeki konumu tuttu,bebek soldaydi ve oglum oldu:hihi:herkese sevgiler...:utan:

OP
E

_eZeL_

Misafir
selamlar..benim bioritme baska bir yerde bakmistiniz ve kiz ciktigini soylemistiniz,dun bir oglum olacagini ogrendim,bioritm bende tutmadi yani:deli:ama bebegin kesedeki konumu tuttu,bebek soldaydi ve oglum oldu:hihi:herkese sevgiler...:utan:

hayırlı olsun canım sağlıkla sıhatla gelsin inşaAllah

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Ezelcim rica etsem banada bakarmısın son adatim 11 eylül 2010 ilişki günleri
19 21 ve 23 eylül şimdiden teşk.:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar