OP
_eZeL_
Misafir
Ezelcim rica etsem banada bakarmısın son adatim 11 eylül 2010 ilişki günleri
19 21 ve 23 eylül şimdiden teşk.
doğum tarihinide yazman gerekiyor akıllım
Ezelcim rica etsem banada bakarmısın son adatim 11 eylül 2010 ilişki günleri
19 21 ve 23 eylül şimdiden teşk.
doğum tarihinide yazman gerekiyor akıllım
Hıı tamam canım baştan alıyım ozaman 11.09.2010 son adet 18 21 23 ilişki günleri 20.08.1977 doğum tarihimm
canım erkek ve erkeğe yatkın günlerinde olmuş ilişkilerin
yaprak canımmm ne zamandır görüşemiyoruz seninle hep akşam giriyorsun gündüz hiç yoksun
Valla bende tutuyo şekerim teşk ederimm evet canım ya özlüyorum sizleri ama kızların biri gidiyo biri geliyo okuldan dersler onları bırakmaya git almaya git ancak herkes yatınca fırsat bulup giriyorum ilk gerdekten memnun kalmamışsın bugün yine deneme var sanırım hayırlısı olsun canını sıkma benim 3 deneme sonrası erkek sen azimli kızsın eminim Allah gönlüne göre vericek iyi düşün iyi olsun canımm öpüyorumm
canım yumurtlama zamanın biortme göre kızda sık ilişki ile hamiş kaldıysan kız ihtimali yükseliyor cinsiyeti belli olunca yazarmısın_?
BEBEĞİMİ KAYBETTİM...Sat a göre 3 hafta geriden geliyordu,bu sabah düştü,,Geçen c.tesi pembe-kahve rengi akıntım oldu,Kaynarcadaki hastahaneye gittim,sağolsun dr.hnm pek bi ilgisiz kaldı sadece folikasit ve progestan verdi tahlil falan yok 1 hafta sonrasına çağırdı cuma gittim ve bebeğin geliştiğini söyledi KANAMAM var dedim ultrason sırasında ALLAH ALLAH dedi ve yine ek bir tedavi,muayene yok 'haftaya tekrar gelin'dedi ve pazar sabah 5 de bebeğim düştü...LÜTFEN ARKADAŞLAR DR. İYİ SEÇİN
canım çok geçmiş olsun başın sağolsun Rabbimin taktiri inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bir evlat alırsın kollarına
Teşekkür ederim..3 tane aslan gibi oğlum var ama işte insan nefsi değişik istiyor.Belki kız olur umudum vardı..İnşallah ileriki dönemde olur kızım..
düşüklerden sonra kız olma ihtimali yüksek oluyor canım
düşüklerden sonra kız olma ihtimali yüksek oluyor canım
Ezel rica etsem bana Haziran,Ağustos,Kasım aylarında(Kameri çin takvimine göre kız çıkan aylar) KIZ bebek için uygun günlerime bakabilirmisin.. ben;15 mayıs 1976 eşim;14 Ocak 1973
---------------canım 1 - 10 haziranda dahil olmak üzere arasındaki tüm günler kız günlerin 25 - 30 haziran arası kız günlerin
ağustos ayında 14 - 18 ağustos arası kız günlerin 27 - 31 ağustos arası kız günlerin
10 - 22 kasım arası kız günlerin
canım çin takvimindede bioritmdede tutmayan çok kişi var tabiki denk getirmeye çalış ama baktım diğer sayfada da Elaradan kız bebek için diet listesini istemişsin Elara sana listeyi yollar diyete uy yumurtlama zamanı sık ilişki olsun ama yumurta çatlayacağı gün ilişki olmayacak bunlar kız olasılığını arttırıyor inşaallah gönlündeki gibi olur Rabbimin dilediği oluyor sonunda biliyorsun
---------------canım 1 - 10 haziranda dahil olmak üzere arasındaki tüm günler kız günlerin 25 - 30 haziran arası kız günlerin
ağustos ayında 14 - 18 ağustos arası kız günlerin 27 - 31 ağustos arası kız günlerin
10 - 22 kasım arası kız günlerin
canım çin takvimindede bioritmdede tutmayan çok kişi var tabiki denk getirmeye çalış ama baktım diğer sayfada da Elaradan kız bebek için diet listesini istemişsin Elara sana listeyi yollar diyete uy yumurtlama zamanı sık ilişki olsun ama yumurta çatlayacağı gün ilişki olmayacak bunlar kız olasılığını arttırıyor inşaallah gönlündeki gibi olur Rabbimin dilediği oluyor sonunda biliyorsun
Selam
Dogum tarihinizi ay gün yıl olarak yazınız
Hamile kaldıgınız yada hamile kalmayı düşündügünüz ilişki günlerinizi yazarsanızz bioritminize bakarak bi yorum yapabilirzzz
Ayrıca gecmişe yönelik ilişki günleirnizi de hatırlıyorsanızz onlarada bakılabiliyor.
Ezel ve ben bu konuda size yardımcı olabiliriz.
Güzel paylaşımlarr