Bir bayan olarak hiç sarhoş oldunuz mu?

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
hiç ayık gezmiyorum dermişim felan :kptmya::kptmya:
ayyyyyyyy ben valla baya içerim :cicikadin:
ehueheh :hihi:
şeeuy valla hiç cekilmem sarhosken ayyy bi aksamda burda baya sacmalamıştım vodka icmiştm :kptmya:
ayyyyyy incim sarabın markası neydi köpek öldürenmi öküs gözümü :gul:
kızzz onnada sarhos oluosan ne diyim :hanimdil:

kiiz bitterim sen ne diyosun bakem vodka modka:hayir::kizdim:
bir daha duymiyayim tamammi:tokat:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
:hihi:itiraf ediyorum dökülüyorum:hihi:
ben oldum sarhos bikere
saraptan oldum hemde
ama esim diyo cok tatli bir sarhostun:biyik::ask:
cok sevdigim sicak soslu dondurma vardi sirf onu yemek icin restorana gitmistik
gitmiskende esim yemege gidelim dedi
yemegin yaninda buz gibi sarap ismarlamisti
tadi süper geldi su gibi iciyorum
esim dedi sarap cabuk carpar dikkat et diye
neysse ben sarhos olmusum dondurmamizida yiyim kalkmisiz
kapidan cikmamizla
esime feryad etmisim bana dondurmayi niye yedirtmedin diye :kptmya:
eve kadar bu böyle dvm etmis
yataga girmisiz hala yedirmedin diyomusum :kptmya:
uykuya daliyomusum hala dvm diyomusum ayni sözleri :kptmya:

bak biraz önce bitterede fena kizdim sendende bir daha duymiyayim yegenim tamammi:kizdim::hayir:
yaa öyle dondurmayi yersin ama haberin olmaz iste:tokat:

G

guzelcem

Misafir
:sigara: ben çok içerdim ama tatlı sarhoş olmuşdum harikalar yaratmışım:))) 3 duble rakı 1 bardak bira ve aynı gece 1 büyük yıllanmış şarap içmişdim :))) eşime sahneye de getirtmişdim belediye başkanının oğlunun düğünde çılgın bir düğün ve eğlence olmuşdu gece 3 yada 4 gibi eve girmişdik sevimli sarhoşluğum olmuş ve iyi iz bırakmışım, değerli konuklarımız vardı, demişler ki yenge hanım yıkılır yada dağıtır tam tersi herkese unutulmaz bir gece yaşatmışım, eşim beni sahneden alır otur yeter artık ben bir kaç saniye sonra şarapı içip tekrar sahneye çılgın lar gibi eğlenmişdim:) kesinlikle sarhoş olmam ve adam gibi içerim adam gibi kalkıp giderim kimseye zararım hiç olmaz....

Ateş

Aktif Üye
Tepki
92
Oh oh ohhh ne içerdik eskiden...Çok çakır keyif oldum,çok keyiflenirdim ama hiç rezil olmadım ya.Yani nerden içtim demedim hiç.Ben içipte dertlenemeyenlerdenim.İki yıl oldu içki nedir unutum ama.Sebebim çok tatlı bişey:bebekarabasi:

**tmyy**

Daimi Üye
Tepki
252
ozaman ki sevgilim olan şimdiki nişanlım bana evlenme teklifi ettiği akşam yemekte içmiştim. nişanlım mumlar çiçekler balonlar hazırlamış evde. halbu ki deli tmyy ömründe içmişliğin mi var ne içersin.
neysem içtim içtim su gibi. bişe yapmıyo dedim bu bana.
sonra kendimi lavaboda buldum:)) içim dışıma çıktı. o akşamıda kendimide rezil ettim:)
sonra nişanlıma sordum teklifin hala geçerli mi diye:)))

iklim

Aktif Üye
Tepki
219
çok defa içtim su an olsa gene içerim seviyorum erkek olsam kesin alkolik olurdum :D
trakyalı olmaklada alakalı olabilir hemen hemen tanıdıklarım içiyor bende içiyorum ama hiç sarhoş olmadım sadece çok güldüğüümü söyler eşim :D

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
kucukdum,kuzenimin sunnetinde ninem yalnislikla banasu yerine icki vermisdi o da bana pahaliya oturmusdu cocuklarla oynarken bayilmisdim

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
İçelim acılalım :icelim:
Sarhosluk mu o da ne :hihh:Kovayla ıcsem bana bısey olmazzz:hihh:
Kolay sarhos olmam ama cok ozel bı gecede yemege gıtmısdık

Kardesım o zaman nısanlıydı.Onun nısanlısı ve esım azıcık dozu asmaya basladılar:icelim:

Pistte oynama moduna kadar gectıler-kop-kop
Kardesım gerılıyo yeter ıcmesınler felan dıyo ama ok yaydan cıkdı dınlerler mı hıc

Bende sırf kardesımın nesesı daha da kacmasın dıye bızımkıler her pıste fırladıklarında ıkısının bardagının da yarısını kendıme dokuyorum.
Donduklerınde aha bıtmıs bacanak dıyıp dıyıp yenılıyolar bana da baldız sende madem ıcmıycen ne doldurttun daha bardagın dolu duruyo dıye kafa buluyo

Artık onların bardaklarından asırmam ne kadar surdu bılmıyorum ne eve dönusu hatırlıyorum ne oradan nasıl cıktıgımızı.:ciklet:
Ertesı gun fena bı baş agrısı gulmekden yerlerdeler neydın sen gece oyle dıye:sok:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar