Bir bayan olarak hiç sarhoş oldunuz mu?

arzumm

Üye
Tepki
44
peki ne yaptın sarhoş olunca:)

üniversitedeydim o zaman canım, kız kıza içelim bakalım nasıl oluyomuş dedik demez olsaydık :) zaten tadından hiç hoşlanmadım yamuldum iki kadehte mide bulantısı da cabası :D hani diyolar ya sarhoştum hatırlamıyorum diye hepsi yalan :) hatırlıyosun fakat kontrol edemiyosun kendini aklına geleni söylüyosun :)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
üniversitedeydim o zaman canım, kız kıza içelim bakalım nasıl oluyomuş dedik demez olsaydık :) zaten tadından hiç hoşlanmadım yamuldum iki kadehte mide bulantısı da cabası :D hani diyolar ya sarhoştum hatırlamıyorum diye hepsi yalan :) hatırlıyosun fakat kontrol edemiyosun kendini aklına geleni söylüyosun :)

o rezillikleri hatırlamamak için demek ki unuttum diyolar:)) ya da çok daha fazla içenler kendini kaybedebilir

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
çoookkk.
olunca da çok neşeli ve esprili olurum...
ama fazla kaçırıncada hasta.
mide bulantısı, baş ağrısı.ve dönmesi...
bir gün redbull votkayı arkadaşta fazla kaçırmıştım.
3 gün yattım.
mide bulantısı, baş dönmesi ve ağrısı. hareket edemiyordum.
feciydi...zehirlendim sanki.geçmeyecek diye çok korkmuştum.vücut atamadı bir türlü alkolu.
devamlı çıkardım.
ayy hatırlamak istemiyorum. çok kötü bir anıydı
hareket edemiyordum devamlı yattım....

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
oooo bende sayısını hatırlamıyorum yani en son haftasonu misal :D
benimde bi zararım yoktur içerim yerime yatar uyurummm :sigara::sigara::sigara:

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
bende hiç tatmadım merakta etmedim.ama şişede durduğu gibi durmuyo diyolar trafik kazalarından bellli sanırım

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ama en yakinimda sarhos bikadin gordum,igrencti,-kizgin
benim komsum yaz ayiydi,dogumgunu partisi veriyo bahcesinde,ee tabi benim evimin ucuncu katindan onun bahcesi gorunuyo,amanin,,,ne ihrenclikler,nasi kahkaha atmalar mahalle inliyo,bi ara gitti bornoz giydi geldi,belliki icinde hic bise yok,erkeklerde var tabiki,oturup kalkarken aciliyo bornoz,,,ay pardon diyo ve gene bi kahkaha,,,daha neler neler fazla izliyemedim,utandim gercekten,,,tabi her icin bu kadar azitmiyodur ama iciyosaniz bari insan gibi icin yaaaa,,,,-kizgin

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
herkesin sınırı farklıdır kuzum kimi bir tane içer sarhoş olur kimi on tane içer sarhoş olur..
ben hatırlıyorum yaptıklarımı sarhoş olunca ama cesaret ve daha çok hareket özgürlüğü veriyor..hani normal zamanda acaba bunu desem ayıp ya da bunu yapsam olur mu diye düşündüğün bir şeyi pat diye söyleyebiliyosun ya da yapıyosun :kptmya:
yanlış anlamayın sakın iyi bişey demiyorum

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
napıyosun mesela sarhoş olunca hatırlıyo musun ne kadar içince sarhoş olunur

ilk şarhoş oluşumu yazayım
o zman evliydik ama bitirmeye çalışıyorduk
almanyadan teyzeleri izinde idi 2 gün sonra döneceklerdi
o gecenin şerefine masalar hazırlandı
bi kaç çeşitte alkol
biz yemek öncesi x le bi kapıştık
masaya oturdum
aç karnına bi küçügü bitirdim ne biliim susuz mezesiz içilmeyecegini-kizgin
ev dublexti alt kata yalpalayarak indim koltuga kendimi zor attım kaynım geldi ne oldu ne oldu diye söyleniyo ben başladım aglamaya ben agladıkça aglama diye beni sarsmaya başladı sarstıkça başım dönüyor midem bulanıyordu dedim ben kötüyüm demeye kalmadı istifra etmeye başladım :D:D
o gece sabaha kadar istifra ettim wc ye 2 kişi götürüp getirdi:Dayaga kalkmaya çalışıyorum sanki biri üztüme abanıyo:D
aglaya aglaya sızmışım:mendil:
uyanınca dilim damagım kurumuş suyumu içtim kaynım diyo hişt şarhoş beni geçtin ayyaşla ugraşmak ne kadar zormuş:D aynaya bi baktım gözler kurbaga gözü gibi şişmiş 3 günde zor indi anason kokusu üstümden bi haftada çıktı bi daha rakı içmeye tövbe ettim:D:D

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ilk şarhoş oluşumu yazayım
o zman evliydik ama bitirmeye çalışıyorduk
almanyadan teyzeleri izinde idi 2 gün sonra döneceklerdi
o gecenin şerefine masalar hazırlandı
bi kaç çeşitte alkol
biz yemek öncesi x le bi kapıştık
masaya oturdum
aç karnına bi küçügü bitirdim ne biliim susuz mezesiz içilmeyecegini-kizgin
ev dublexti alt kata yalpalayarak indim koltuga kendimi zor attım kaynım geldi ne oldu ne oldu diye söyleniyo ben başladım aglamaya ben agladıkça aglama diye beni sarsmaya başladı sarstıkça başım dönüyor midem bulanıyordu dedim ben kötüyüm demeye kalmadı istifra etmeye başladım :D:D
o gece sabaha kadar istifra ettim wc ye 2 kişi götürüp getirdi:Dayaga kalkmaya çalışıyorum sanki biri üztüme abanıyo:D
aglaya aglaya sızmışım:mendil:
uyanınca dilim damagım kurumuş suyumu içtim kaynım diyo hişt şarhoş beni geçtin ayyaşla ugraşmak ne kadar zormuş:D aynaya bi baktım gözler kurbaga gözü gibi şişmiş 3 günde zor indi anason kokusu üstümden bi haftada çıktı bi daha rakı içmeye tövbe ettim:D:D

anaaaaaam 1 küçüğü hemde susuz tek başına içtin he valla pantiş harbi kalkoliklere taş çıkartırsın-kop

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bende en son hamile kalmadan önce ictim. Evlenmeden önce kizlarla arada yapardik delilik ama hic sarhos olmadim. Ickinin tadini sevmiyorum zaten. :sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar