Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

OP
C
Tepki
23
kizlarrrrrrrrrrrr nereye kayboldunuz siz yine , dagildiniz haaaaaaaa :sinir::sinir::sinir::sinir:

seliz

Yeni Üye
Tepki
1
hay allahım bu drlar oldurur adamı...ek gıdaya baslamayacakmıs...ceken senısn canım ıcınden ne gelıyorsa ole yap bence...ama ben senın yerınde olsam coktan baslamıstım her cocuk sut sevmıyor belkıde eylul sut sevmıyor olamaz mı...gaz ıcın rahatlatıcı surup falan vermedımı sındırımı destekleyıcı falan...:sinir:
canım cvp yazdmıştım çıkmamış geçende slm verdikten sonra arkadaşım geldi hemen çıkmak zorunda kaldım..dr.verdi nurse harveys onu içiriyorum sen diyordun yaa belkide kaşıkla yemeyi seviyodur öle dene diye dün akşamanneme geldim annem sağdığım sütü kaşıkla içirdi mamada yaptı onuda kaşıkla içirdiyedi ilkdefa sanırım biberon gaz yapıyor çocuğuma bugün babası şu gaz yapmayan biberonlardan getircek kızıma...bide senin dediğin aptamilinn muhallebisini kaşık mamalarını alıcam.zaten gece beni emiyor gündüzde uyuduğu zamanlar emiyor buaralar biraz iyi gibiyiz maşallah yaa
bahçeli ev cidden çok avantajlı. ama ben yeni ev almak istiyorum da nasıl olacak bilmem.. aslında bi tane ev var burda. mevkisi güzel,denize bizim evden 50 m daha yakın. dublexmiş ama adam içerden merdiveni kaldırmış,dışardan verdirmiş. bölelikle 2 daire olmuş. alt katıda yaptırmış içini. şömine fala varmış. kalorifer tesisatı ona bağlıymış.. eşim gidip görmüş evi. üst katı da adam yazın pansiyona veriyormuş,günlüğü 100 liradan.. 120 milyar istiyor.. ben gidip göremedim daha ama şömine olayı daha şimdiden bitirdi beni :utan: apartmanın önü boş bi arazi. yaza kadar belediye orasını çocuk bahçesi yapacakmış.. görmeden içime sindi ama biz krediyi nasıl öderiz bilmem.
ben çalışayım diyorum. 800 falan alsam.500 bakıcıya versem. kalır 300,mutfak masrafı çıkar hiç olmazsa. eşimde krediyi öder. o adamın yaptığı gibi,yazın pansiyona veririz,kışında öğrenciye kiralarız. 400 e falan öğrenciye kiralıyorlarmış o adamlar kışlarıda. ama ısıtamıyoruz biz,ondan satıcam demiş.zatende orda oturmuyorlarmış.
nasıl fikir sizce kızlar? akıl verin azıcık hadi:acep:
canım soğuk ve büyük ev'mi arkana bakmadan kaç derim..benim enbüyük hayaliöm kocaman dubleks bir evdi..kayınpederim ben çok istiyorum diye aldı 300metre kare ben şimdi o evi ne temizleyebiliyorum nede ısıtabiliyorum:((:)ates:
kız delı cıkarmadıgın ıyı olmus tabıkı burası da buz kesıyor resmen cansu corumda kar durumu nasıl anayol falan ordan geccez ya....:eek:ky:
canım burda kar yağdı ama eridi bile yollar falanda açık hoş zaten çoktan geçmişsinizdir burdan..ayy keşke bana uğrama fırsatın olsaydıı nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:utan:
CANLARIM BUGUN KIMSECKLER YOK...BEN SIMDIDEN SIZLERE VEDA EDEYIM..ESIM MUDURLE KONUSMUS DA BIZ BUGECE YOLA CIKIYORUZ HEPINIZI OPUYORUM ....-rgulu

hayırlı yolculuklar buarada nereye gidionuz kızzz??eşinle senin memleketin aynı yer mi?yoksam gezmeyemi gidiosunuz?

EgeninAnnesi

Yeni Üye
Tepki
22
hafta sonu olunca gelen giden yok....
bende oğlanı uyuttum takılıyorum...
bu sıra yine gazla aramız iyi değil uykudan ağlayarak kaldırıyo oğlanı şu 2 ay daha gecsede gaz işi düzene girse..

Tepki
11
canım cvp yazdmıştım çıkmamış geçende slm verdikten sonra arkadaşım geldi hemen çıkmak zorunda kaldım..dr.verdi nurse harveys onu içiriyorum sen diyordun yaa belkide kaşıkla yemeyi seviyodur öle dene diye dün akşamanneme geldim annem sağdığım sütü kaşıkla içirdi mamada yaptı onuda kaşıkla içirdiyedi ilkdefa sanırım biberon gaz yapıyor çocuğuma bugün babası şu gaz yapmayan biberonlardan getircek kızıma...bide senin dediğin aptamilinn muhallebisini kaşık mamalarını alıcam.zaten gece beni emiyor gündüzde uyuduğu zamanlar emiyor buaralar biraz iyi gibiyiz maşallah yaa

canım soğuk ve büyük ev'mi arkana bakmadan kaç derim..benim enbüyük hayaliöm kocaman dubleks bir evdi..kayınpederim ben çok istiyorum diye aldı 300metre kare ben şimdi o evi ne temizleyebiliyorum nede ısıtabiliyorum:((:)ates:

canım burda kar yağdı ama eridi bile yollar falanda açık hoş zaten çoktan geçmişsinizdir burdan..ayy keşke bana uğrama fırsatın olsaydıı nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:utan:

hayırlı yolculuklar buarada nereye gidionuz kızzz??eşinle senin memleketin aynı yer mi?yoksam gezmeyemi gidiosunuz?

su an sokedeyız ...esımle ayrı yerdeyız memleket olarak oraya da gecıcez son gunlerde bırde ablamın yanına gıdecegız muglaya.....keske ugrayabılsek ama cok zor canım yollar berbattı...ınsallah baska zaman ...

Tepki
11
günaydın cnm hoşgeldın..
nasılsın nasıl gecti tatil.,
insallah hersey yolundadır.
egecik nasıl neler yapıyo bakalımm

sagol canım kızlar yok mu ya...benım evde nette yok faceye de gıremıyom selamımı ıletsen hepsıne keske gelseler tekrardan yahu...
tatıl guzel gectı ama yollar berbattı cok stres olduk vallahı ...ufak bı kazada atlattık ...arabada azcık hasar oldu ...ege ne yapsın kuduruyor bol bol kocaman oldu vllahı ınanamıyorum artık herseylerı oğrenmeye basladı ...ama benım gozumde hala koca bır bebek sen nasılsın kızın nasıl

Tepki
1
kızzzzzzz nesli hoşgeldinn... :utan:
naber bacımm..
bak sen yokken sayfalar ilerlemiyorr..
kimselerde gelmedi...sürekli bakındım ama yazan falan olmadıı..
şikayet edim didimm..
naberr bakimm...:beyazbayrak:

Tepki
11
heyy konuşuunnnnnnnnnnnn...:sinir:

kızzzzzzz nesli hoşgeldinn... :utan:
naber bacımm..
bak sen yokken sayfalar ilerlemiyorr..
kimselerde gelmedi...sürekli bakındım ama yazan falan olmadıı..
şikayet edim didimm..
naberr bakimm...:beyazbayrak:

ah kuzum benım geldım geldım burdayım ...-kopsen nasılsın fevzicik nasıl çoook tatlı olmuş bayıldım ona ya...-kopben de napayım herseycıkler aynı ıste...gecınıp gıdıyoz buralarda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar