ooooowww listemiz çok güzel olduu yaaa
EVET CANIMMMM ELLERİNE SAĞLIKK
ooooowww listemiz çok güzel olduu yaaa
Hanımlar sormak istediğiniz site ile ilgili bir soru olursa seve seve yardımcı olurum hepinize mutlu sohbetler
Hanımlar sormak istediğiniz site ile ilgili bir soru olursa seve seve yardımcı olurum hepinize mutlu sohbetler
ıdıl kız şeroda mı çatlamış...ya benımde bacaklarımda olmus ya zayıfladıkca cıkıyorlar ama anasını sayatım hıc de umrumda degıl artık...kız hurremı gordukce moral buluyom kadın şişti de şişti ama bence harika bu halıyle...lokum gıbı
bende geldimmm kızlarrrrrrrrr
valla idilcim çok iyi düşünmüşsün ne güzel oldu böle
tinkerrrrrrrrrrrrrr kız özlemişim seni ya ne zamandır görüşemiyoz :teselli:
nanemde varrr yuppiii
kızlarrrr bahar beni opup duruyo,dun cok kızdım ona hep babanı seviyorsun anneyi hiç sevmiyosun diye... bana yapıştı şu an tek elimle yazıyorum
evet ya cok kilo aldı hurrem........malesef seroda catlamış :/
tatlımmmmmmmmmm hoşgedin
kızlarrrr bahar beni opup duruyo,dun cok kızdım ona hep babanı seviyorsun anneyi hiç sevmiyosun diye... bana yapıştı şu an tek elimle yazıyorum
evet canım sosyal paylasım yerınde sınırlı oluyor...burda rahat rahat ooh kavusuruz gariiiiky:
Memnuniyetle cevaplarım tabi ki
Şimdi Profil sayfanızdan profil biçimlendirme yazısına tıklayın çıkan sayfanın sol yan taraflarından imzayı düzenleme yeri var..
oraya tıkladıktan sonra çıkan sayfa da resim fotoğraf ekleme yeri var küçük resim halinde simge ona tıklayıp url oraya yapıştırın..
en aşağı da imzayı kaydet yaptıktan sonra oldu umarım doğru anlatabilmişimdir ys:
bende bişi sorucammm manikürlerimi fotolarını bu topigede ekleyebilirmiyim )))))))
az once tıckerın url sını oraya yapıstırdım ama cıkmadı
tinker bu arada avatarını cok sevdi bahar, gosterip buuu diyor ))))