Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

Tepki
11
Hanımlar sormak istediğiniz site ile ilgili bir soru olursa seve seve yardımcı olurum hepinize mutlu sohbetler :utan:

merhabalar bız baska bır sıteden transfer oldugumuz ıcın-rguluordakı bazı seylere alıskınız acıkcası...tıcker olayı vardı mesela burdada ımza var aynı seylermı ben tıckerın url sını oraya yapıtırdım ama çıkmadı bırsey aktıve edılmesı gerekıyormu merak ettım...tesekkurler

Tepki
11
Hanımlar sormak istediğiniz site ile ilgili bir soru olursa seve seve yardımcı olurum hepinize mutlu sohbetler :utan:

ıdıl kız şeroda mı çatlamış...ya benımde bacaklarımda olmus ya zayıfladıkca cıkıyorlar ama anasını sayatım hıc de umrumda degıl artık...kız hurremı gordukce moral buluyom kadın şişti de şişti ama bence harika bu halıyle...lokum gıbı

OP
C
Tepki
23
ıdıl kız şeroda mı çatlamış...ya benımde bacaklarımda olmus ya zayıfladıkca cıkıyorlar ama anasını sayatım hıc de umrumda degıl artık...kız hurremı gordukce moral buluyom kadın şişti de şişti ama bence harika bu halıyle...lokum gıbı

evet ya cok kilo aldı hurrem........malesef seroda catlamış :/

bende geldimmm kızlarrrrrrrrr
valla idilcim çok iyi düşünmüşsün ne güzel oldu böle:)

tatlımmmmmmmmmm hoşgedin

OP
C
Tepki
23
kızlarrrr bahar beni opup duruyo,dun cok kızdım ona hep babanı seviyorsun anneyi hiç sevmiyosun diye...:ninni: bana yapıştı şu an tek elimle yazıyorum :)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Memnuniyetle cevaplarım tabi ki :semsiye:
Şimdi Profil sayfanızdan profil biçimlendirme yazısına tıklayın çıkan sayfanın sol yan taraflarından imzayı düzenleme yeri var..
oraya tıkladıktan sonra çıkan sayfa da resim fotoğraf ekleme yeri var küçük resim halinde simge ona tıklayıp url oraya yapıştırın..
en aşağı da imzayı kaydet yaptıktan sonra oldu :durbun: umarım doğru anlatabilmişimdir :eek:ys:

Tepki
2
evet ya cok kilo aldı hurrem........malesef seroda catlamış :/

tatlımmmmmmmmmm hoşgedin

hoşbulduk canımmmmmmm...

kızlarrrr bahar beni opup duruyo,dun cok kızdım ona hep babanı seviyorsun anneyi hiç sevmiyosun diye...:ninni: bana yapıştı şu an tek elimle yazıyorum :)

:)) bak annesi sen üzülmüşsün diye seninde gönlünü alıyor sıpaaa:) benide öpp baharrr benidee:)

evet canım sosyal paylasım yerınde sınırlı oluyor...burda rahat rahat ooh kavusuruz gariiii:eek:ky:

ohhh muhabbetlerimiz aksın gitsin... böle değişilik yapmakta iyi oldu hani....

Tepki
11
Memnuniyetle cevaplarım tabi ki :semsiye:
Şimdi Profil sayfanızdan profil biçimlendirme yazısına tıklayın çıkan sayfanın sol yan taraflarından imzayı düzenleme yeri var..
oraya tıkladıktan sonra çıkan sayfa da resim fotoğraf ekleme yeri var küçük resim halinde simge ona tıklayıp url oraya yapıştırın..
en aşağı da imzayı kaydet yaptıktan sonra oldu :durbun: umarım doğru anlatabilmişimdir :eek:ys:

az once tıckerın url sını oraya yapıstırdım ama cıkmadı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar