:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Şahım yazmışş vışşşşşş :kahkaha:
Yazdım ivettttky:
Hiç düşünmedim inan seni nasıl iyi tanıyormuşum meğer,bende teyit etmiş oldum bu konu ile birlikte
:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Şahım yazmışş vışşşşşş :kahkaha:
Bitterin sivri dili ;bana sivri dil işlemez:findik:korkar bende tırsar:findik:
Bitterin en sakin halleri ;:uzgun:ben onun tek göz yaşına kıyamam,çok hassasdır çokkk
Bitterin en komik hali ;en son gözümün önüne gelen erik toplarken o şapşal surat ifadesi çok komikti bana göre:gul:
Bitterin popüler topiği ;Bitterimi Verdik Gittibenimde en mutlu olduğum gündü inanın
Bitterin vazgeçilmezi ;bilgisayarı,aşkısı ve tabiki biz hanımefendi.com ailesi
Bitterin ağrasifliği ;bana işlemez onun agresif depresi halleri:zopa:
Bitterin popülerliği ;benim gözümde popüleritisi var ile yok arası..genelde konulara dalar ve sadece bir teşekkür ederim yazar ve çıkar:hihh:
Bitterin uyumu ;hangi uyum,ben uyum falan göremiyorum ya neyse:findikim:
Bitterin yöneticiği ;bunu biraz tartmam lazım malum tartıp ağır gelen tarafı bulmam lazım:bebecik
Bitterin sevğisi ;ayy canım o benim yaaa,sevgi değil,resmen sevgi seli,herkesi saracak o kadar büyük kolları varki dev gibi devvvv
Bitterin şakaları ;çok yaratıcı buluyorum,fırlamalık nerde bitter orda:sevindirikasli:
Bitterin konuları ;takibindeki konular tıklanma rekoru kırıyor,hele birde ismi geçiyorsa vay anam vayyy:savasciasli:
Bitterin uslu halleri ;ben hiç göremedim,yada bana hiç denk gelmedi sanırım,her zaman fırlamalık yapmıştır:eller:
Bitterin kabusu ;Şahmarannnn:sılakonda:
Bitterin en sevdiği üyesi ;Son günlerde suphiye ile kanka gibiler ama herkesle samimi görüyorum kendisini
Bitterin en gıcık lafları ;uleyn:gul:
Bitterin hastası oldugunuz haller ;çok doğal,içinden geldiği gibi,samimi
Bitterin imzasi hakkında ;''Bir Anlık Değil,Bir Ömür Sevdim''demiş..Sanırım bizden bahsediyor:lululu:
Bitterin konuk odası fikirleriniz ;Beddua etmek isterseniz,aynen şöyle edin:''Allah Bitter'in konuğu olduğu günleri görmeyi sana nasip etsin..Yeter sanırım:zopa:
Bitterin dj'liği ;Bak bu işte 10 Numara:smileymix:koparır,çıldırtır..
Bitterin istekleri ;:bitter:hiç bitmez,o olduğu sürece hep bir isteği vardır.En son şu sohbet geçti hatta aramızda:'':uzgun:Ya ben herkese rep veriyorum,ama kimse bana rep vermiyor
Beni replesene
Tabi sonuç-kizgin şaplak her zamanki gibi:gul:
Bitterin ukalalıkları ;Eskiye göre daha mülaim
Bitterin en sevilen konusu ;Bugün Ne Giydimmmmm
Bitterin en tuhaf konusu ;:ne:
Bitter sitede olmasaydı ;Ay can olmazdı,aksiyon olmazdı tabi en kötüsü-kizgin şaplak olmazdı yaaa
Bitterin sabrı ;Sonsuzzz
Bitterin uğraşları ;Maharetli
Bitterin aşkı ;Çok farklı,göklerde,ulaşılamaz
Bitterin bitter bitter sıkıldınız demi ;Yokkk ben sıkılmadım ama bir süre bitter görmek istemiyorum sanırım:2:
Bitterde durmak varmı ?Yokkkk:esse:yola devam:esse:
Bitteri seviyonuzmu ?Hemde Çokkkkkkkkkkk
Hakketten çok seviyorum kız bitter,çok alışmışım ben sana inan.Her halini seviyorum..:salincak:
Yazdım ivettttky:
Hiç düşünmedim inan seni nasıl iyi tanıyormuşum meğer,bende teyit etmiş oldum bu konu ile birlikte
Eh huyum kurusun işte..Önce severimsonrada döverim-kizgin:benim elimde öyle hafif falan değildir,ağırdır ağırr,iyi dayanıyorsun vesselam:gul:Valla sahim saplağını bi kaç kere daha yedim uyumadan önce cok iyi geldi yaa :kahkaha:
Valla okurken kendimden geçtim hangi birini yorumlayacağımı şaşırdım bi bakıyorum içim hopluyo egomu tatmin ediyon derken bi bakıyom çat ya saplak yada kırbaç çıkmış :kahkaha:
Bende seni çok seviyorummmmm sahim muahh
:sok:Aman sakın haaaa,seninle geçirdiğimiz o özel saatlerden ve dakikalardan kimsenin haberi olmasın sakin..Valla kaç sene oldu tanı artık sahim
Azmı cektin benden uleyn bi arada şey açıcam sahmaran & bitter nostalji :kahkaha:
Bitterin en komik hali ;en son gözümün önüne gelen erik toplarken o şapşal surat ifadesi çok komikti bana göre:gul:
Aşkolsun sahim sırf bugun sitede o enlerde açığnı yakaladi diyemi böyle yaptın simdi o neler giydikteki millet meraktan ifademi kesmek için hucum edecek :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Silem bari o resmi :kahkaha:
Baret miydi bu inşaatçıların taktığı ****l sapka ondan takacam kafama sitede gezerken kafama sah ve sılamin saplagi inmesin diye :kahkaha:Eh huyum kurusun işte..Önce severimsonrada döverim-kizgin:benim elimde öyle hafif falan değildir,ağırdır ağırr,iyi dayanıyorsun vesselam:gul:
:sok:Aman sakın haaaa,seninle geçirdiğimiz o özel saatlerden ve dakikalardan kimsenin haberi olmasın sakin..
O anlar sadece ikimze ait özel
Sen sil,ben yeniden bulurum merak etme:ciklet:
Şapkada taksan kurtarmaz sanırım,bizim elimizden kimse alaamz:gulegule:Baret miydi bu inşaatçıların taktığı ****l sapka ondan takacam kafama sitede gezerken kafama sah ve sılamin saplagi inmesin diye :kahkaha:
demaaaaaaaaaaa :bayil:
Bak aklıma geldi helecan yaptım gene :kahkaha:
Yok yok vazgeçtim:zopa:İlle foyamı cıkaracan öylemi eii temam
Erkek sinektir o nan bildiğin taciz etmiş seni ırıspı :kahkaha::kahkaha:
Ahh bebenğim kıyamam sana bakayı
Benden aldığın günahlarimi nere yama edecen merak ediyorum sılam
:kahkaha: bir ara furacaktı benide kaçtım :kahkaha:
sahim cevaplamıs bakem okuyamadimda helecanlandım :kahkaha:
aşk olsun yaa bu kadar mı tanımlanır bir üye maşallah diyorum