:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Şahım yazmışş vışşşşşş :kahkaha:
Yazdım ivetttt
Hiç düşünmedim inan seni nasıl iyi tanıyormuşum meğer,bende teyit etmiş oldum bu konu ile birlikte
:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Şahım yazmışş vışşşşşş :kahkaha:
Bitterin sivri dili ;bana sivri dil işlemezkorkar bende tırsar
Bitterin en sakin halleri ;:uzgun:ben onun tek göz yaşına kıyamam,çok hassasdır çokkk
Bitterin en komik hali ;en son gözümün önüne gelen erik toplarken o şapşal surat ifadesi çok komikti bana göre:gul:
Bitterin popüler topiği ;Bitterimi Verdik Gittibenimde en mutlu olduğum gündü inanın
Bitterin vazgeçilmezi ;bilgisayarı,aşkısı ve tabiki biz hanımefendi.com ailesi
Bitterin ağrasifliği ;bana işlemez onun agresif depresi halleri:zopa:
Bitterin popülerliği ;benim gözümde popüleritisi var ile yok arası..genelde konulara dalar ve sadece bir teşekkür ederim yazar ve çıkar:hihh:
Bitterin uyumu ;hangi uyum,ben uyum falan göremiyorum ya neyse:findikim:
Bitterin yöneticiği ;bunu biraz tartmam lazım malum tartıp ağır gelen tarafı bulmam lazım:bebecik
Bitterin sevğisi ;ayy canım o benim yaaa,sevgi değil,resmen sevgi seli,herkesi saracak o kadar büyük kolları varki dev gibi devvvv
Bitterin şakaları ;çok yaratıcı buluyorum,fırlamalık nerde bitter orda:sevindirikasli:
Bitterin konuları ;takibindeki konular tıklanma rekoru kırıyor,hele birde ismi geçiyorsa vay anam vayyy:savasciasli:
Bitterin uslu halleri ;ben hiç göremedim,yada bana hiç denk gelmedi sanırım,her zaman fırlamalık yapmıştır:eller:
Bitterin kabusu ;Şahmarannnn:sılakonda:
Bitterin en sevdiği üyesi ;Son günlerde suphiye ile kanka gibiler ama herkesle samimi görüyorum kendisini
Bitterin en gıcık lafları ;uleyn:gul:
Bitterin hastası oldugunuz haller ;çok doğal,içinden geldiği gibi,samimi
Bitterin imzasi hakkında ;''Bir Anlık Değil,Bir Ömür Sevdim''demiş..Sanırım bizden bahsediyor:lululu:
Bitterin konuk odası fikirleriniz ;Beddua etmek isterseniz,aynen şöyle edin:''Allah Bitter'in konuğu olduğu günleri görmeyi sana nasip etsin..Yeter sanırım:zopa:
Bitterin dj'liği ;Bak bu işte 10 Numara:smileymix:koparır,çıldırtır..
Bitterin istekleri ;:bitter:hiç bitmez,o olduğu sürece hep bir isteği vardır.En son şu sohbet geçti hatta aramızda:'':uzgun:Ya ben herkese rep veriyorum,ama kimse bana rep vermiyor
Beni replesene
Tabi sonuç-kizgin şaplak her zamanki gibi:gul:
Bitterin ukalalıkları ;Eskiye göre daha mülaim
Bitterin en sevilen konusu ;Bugün Ne Giydimmmmm
Bitterin en tuhaf konusu ;:ne:
Bitter sitede olmasaydı ;Ay can olmazdı,aksiyon olmazdı tabi en kötüsü-kizgin şaplak olmazdı yaaa
Bitterin sabrı ;Sonsuzzz
Bitterin uğraşları ;Maharetli
Bitterin aşkı ;Çok farklı,göklerde,ulaşılamaz
Bitterin bitter bitter sıkıldınız demi ;Yokkk ben sıkılmadım ama bir süre bitter görmek istemiyorum sanırım:2:
Bitterde durmak varmı ?Yokkkk:esse:yola devam:esse:
Bitteri seviyonuzmu ?Hemde Çokkkkkkkkkkk
Hakketten çok seviyorum kız bitter,çok alışmışım ben sana inan.Her halini seviyorum..:salincak:
Yazdım ivettttky:
Hiç düşünmedim inan seni nasıl iyi tanıyormuşum meğer,bende teyit etmiş oldum bu konu ile birlikte
Eh huyum kurusun işte..Önce severimValla sahim saplağını bi kaç kere daha yedim uyumadan önce cok iyi geldi yaa :kahkaha:
Valla okurken kendimden geçtim hangi birini yorumlayacağımı şaşırdım bi bakıyorum içim hopluyo egomu tatmin ediyon derken bi bakıyom çat ya saplak yada kırbaç çıkmış :kahkaha:
Bende seni çok seviyorummmmm sahim muahh
:sok:Aman sakın haaaa,seninle geçirdiğimiz o özel saatlerden ve dakikalardan kimsenin haberi olmasın sakin..Valla kaç sene oldu tanı artık sahim
Azmı cektin benden uleyn bi arada şey açıcam sahmaran & bitter nostalji :kahkaha:
Bitterin en komik hali ;en son gözümün önüne gelen erik toplarken o şapşal surat ifadesi çok komikti bana göre:gul:
Aşkolsun sahim sırf bugun sitede o enlerde açığnı yakaladi diyemi böyle yaptın simdi o neler giydikteki millet meraktan ifademi kesmek için hucum edecek :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Silem bari o resmi :kahkaha:
Baret miydi bu inşaatçıların taktığı ****l sapka ondan takacam kafama sitede gezerken kafama sah ve sılamin saplagi inmesin diye :kahkaha:Eh huyum kurusun işte..Önce severimsonrada döverim-kizgin:benim elimde öyle hafif falan değildir,ağırdır ağırr,iyi dayanıyorsun vesselam:gul:
:sok:Aman sakın haaaa,seninle geçirdiğimiz o özel saatlerden ve dakikalardan kimsenin haberi olmasın sakin..
O anlar sadece ikimze ait özel
Sen sil,ben yeniden bulurum merak etme:ciklet:
Şapkada taksan kurtarmaz sanırım,bizim elimizden kimse alaamz:gulegule:Baret miydi bu inşaatçıların taktığı ****l sapka ondan takacam kafama sitede gezerken kafama sah ve sılamin saplagi inmesin diye :kahkaha:
demaaaaaaaaaaa :bayil:
Bak aklıma geldi helecan yaptım gene :kahkaha:
Yok yok vazgeçtim:zopa:İlle foyamı cıkaracan öylemi eii temam
Erkek sinektir o nan bildiğin taciz etmiş seni ırıspı :kahkaha::kahkaha:
Ahh bebenğim kıyamam sana bakayı
Benden aldığın günahlarimi nere yama edecen merak ediyorum sılam
:kahkaha: bir ara furacaktı benide kaçtım :kahkaha:
sahim cevaplamıs bakem okuyamadimda helecanlandım :kahkaha:
aşk olsun yaa bu kadar mı tanımlanır bir üye maşallah diyorum