Göreceukkk bebeyim sen arkana yaslan
:bayil::bayil::bayil:Kızım konuk olanlar tekrar konuk olmuyoki kurallara aykırı ky:
Kıs sen baya baya lazca konuşaysun
bir öpücük hadi amaaaaaa :sarilma::sarilma::sarilma::sarilma::ilknur::ilknur:
Tabi yasinle bir başlıyoruz konuşmaya allahımm altına edersin
yok kız ugrasırmıyım bu kadar google emiceden buldum bitterim yanas yamacıma -gozluk :lululu::lululu:
ayy kız çok güzel oluyor amaJuju gibi mi yani ah keşke görsem cidden o dediğin gibi olurum burda görümcemler bazen dalıp konuşuyorlar lazca ben de bir gülme krizi oluyor farkettiklerinde kendilerini toparlıyolar
Ben yapmışdım varya alt kattaki arkadaşımın eşi görev nedeniyle şırnağa gitmişdi bende yüzüme bıyık kaşları m şeklinde yapıp eşimin ceketini ve şapkasını giyip kapısını çalıp bu akşamlık kocişin benim dedim kadın gülmekden..........
vayyy delüüüü
Nk'm harikasin kuzum senin aldigin intikam daha guzel oldu -alkis
Bu arada bu deli ben gibi degil iste seni ikinci dakika da satti colde sen benim adaya dustugumde yanima aldigim kisisin unutma o yuzden bakma bu deliye sen yemekleri bana yap kuzum
Gece gece çatladım gülmekden Nk cım sorular süperdi varya pc başında gülmekden karnıma ağrılar girdi bitterim hele senin cevaplarına bittim
Şimdi bende duaya yatıcam konuk odasına konuk olmayım diye yoksa bitterim başına açtığım işden sonra beni yer bitirir:iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:
Ay ben sorulardan çok cevaplara bayıldım yine :kahkaha:
Nkcım 5 kişiyi al demiş.Sen 6 kişiyi almışsın ama arada kaynayan ben oldum.Onu bıraktın,şunu bıraktın beni nerde bıraktın beni yoksa çölde yürümeye devammı anlamayadım Arada kaynamışım
Eeee vardır benim öyle deliliklerim birden neyapacağım belli olmaz Nkkkkaaaa aynı zamanda bu lafım sana da geliyo