O kısım süper zaten şaşkın kız beni yemek yaparım diye almış 2. dakikada daha tencereyi ateşe oturtmadan göndermiş :kahkaha:
Bak onu düşünemedim :O kısım süper zaten şaşkın kız beni yemek yaparım diye almış 2. dakikada daha tencereyi ateşe oturtmadan göndermiş :kahkaha:
A ay bitter sen çok yaşa emiiii nk'mı niye yolluyorsun aç aç ne yapıcaz biz ?? ben artık okur dururum sen öyle düşünüp de almışsın ya beni hey Allah'ım tövbe tövbe
Değilmi ya en azından sonlarda yolla yok yok stratejiyi iyi kuramadı ben dediydim :dill:
-------------------------
Gelelim şarkılı türkülü sorulara :sarki: gelelim bebisim
Bana içinde "Ağlamak" geçen bir şarkı söylermisin? Ağlamaklı bir günde beni terk ettin
Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin
Ne güzelde duruyor resmin duvarda :sarki: (cengiz baba)
Birde "Gülmek" geçen Gülmek için yaratılmışız gözlerde yaşlar niye ? (kıraç) :dill:
Birde "Deli" geçen Delisin delisin laa laa laa bu kaçıncı sevgi bilmem ki 45 50 (45likler)
Söz yazarlarımız bu şarkılarda ne anlatmak istemiş? amaan soruyu kes :sok
Biri zırlıyor yarası var
Biri gülmekten çatlıyomuş böle demiş
Biride çıldırmış :dill:
1.Karabiberim vur kadehlere
Hadi içelim, içelim her gece
Zevki sefa doldu gönlüme
Hadi içelim acıların yerine
2.Tanrı unutmuş olsada
Vur durma vur yüreğim vur
Olan olmuş ne olur
Hayata bir daha vur
3.Sağına soluna bi baksana
Ne kadar aşk var ki boş dünyada
Kimisi kendini haklamış
Kimisi dem vuruyor yalandan.
4.Vur bu akılsız başı
Duvarlara
Taşlara vur sevabına
Sonra affet, gel bas bağrına
Süzüldüm, eridim
Sensiz olamadım
Bu 4 şarkının ortak özelliği ne tatlişkom Bulduysan onunla bir şarkıda sen bul oynayalım beraber :sila:
Habire vurmuşlar biyerlere bişeylere omu aceba
Al sana şarkı
Condom dünyaya kondom eline cebine beline condom
Ozonuda deldik dibine geldik kıyameti yakın biz son verdik
Bakma geçmişine sakla geleceğe kalk derim kendime
kondom herkese kondom :sirin:
Teşekkür ederim canem
Aslcım davet etmişsin icabet etmezsek ayıp ederiz senimi kırcam bizdende bi ikram olsun ama dimi gönüllü konuğumuza:lilav:
canım ister yatarak ister oturarak yorulma burdan cevaplayabilirsinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ay ben sorulardan çok cevaplara bayıldım yine :kahkaha:
Nkcım 5 kişiyi al demiş.Sen 6 kişiyi almışsın ama arada kaynayan ben oldum.Onu bıraktın,şunu bıraktın beni nerde bıraktın beni yoksa çölde yürümeye devammı anlamayadım Arada kaynamışım
Benimde sana sıra geldiginde karnıma ağrılar giricek
Gece gece çatladım gülmekden Nk cım sorular süperdi varya pc başında gülmekden karnıma ağrılar girdi bitterim hele senin cevaplarına bittim
Şimdi bende duaya yatıcam konuk odasına konuk olmayım diye yoksa bitterim başına açtığım işden sonra beni yer bitirir:iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:
Ay ben sorulardan çok cevaplara bayıldım yine :kahkaha:
Nkcım 5 kişiyi al demiş.Sen 6 kişiyi almışsın ama arada kaynayan ben oldum.Onu bıraktın,şunu bıraktın beni nerde bıraktın beni yoksa çölde yürümeye devammı anlamayadım Arada kaynamışım
Şekerparem sen çok yaşa yaaa sabah sabah gülmekten mahvoldum