Canlarım konuk adayları ve konuk olupta olmuşlar ve olacaklar
Benide burdan sıkıştırabilirsiniz her türlü soruya konuya açıgımdır
Aslı'm buğün çok sinirlendi konuk olmamı bekleyemicek gibi :sirin:
Sizleri dinliyorum
nkcım senin sorularda süperrr evet bitter hakkımda ne düsünüyorsun uzun uzun yorum bekliyorum bilesin
:bayil::bayil: anaaaamm koltuga bak ben oraya yatarım ama işkencemden sora biri cımbızla bana yardıma gelsin totoma geçer be o dikenler :hihh:Aslcım davet etmişsin icabet etmezsek ayıp ederiz senimi kırcam bizdende bi ikram olsun ama dimi gönüllü konuğumuza:lilav:
canım ister yatarak ister oturarak yorulma burdan cevaplayabilirsinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
detttttttttemosum kurban olurum sana müthiş secim
Bittercim yemin ediyorum gülmekten gözlerim yaşardı :kahkaha: Sen çok yaşa emi
Farkındaysan sorularımı tadında bıraktım.Senin gibi sayfalarca doldurmadım kız Senin kadar gaddar olamam
Daha soracak soru çok kafamda ama tadında keselim.Öpüyorum seni.Kolay gele
Esse'den maalesef haberim yok bebem :gitme:Ayyyyy allahım biri beni durdursun çatladım gülmekten buna birde şey denirdi dimi kendi düşen ağlamaz
Bittoşum cevaplarını okurken aklıma Essem geldi ayyyyy ne çok özledim onu yaaaaHaber alıyormusun Essemden Bitterim
O ne kız bu ne kız demesi yokmu valla bende koptum he :kahkaha:
kopun bakalımAynen beni de öyle şekercim gözlerimden yaş geldi gülmekden
Bi kafası yasin bir kafasıda benmiyim
Hadi ben insaflı davranayım sana bu koltuğu hediye edeyim dedim canım buyur otur rahat rahat cevapla soruları
çok pis şeyler düşünüyorum :findik:nkcım senin sorularda süperrr evet bitter hakkımda ne düsünüyorsun uzun uzun yorum bekliyorum bilesin
Kızlar süpersiniz bayıldım size
Ay ben böyle kaşınma görmedim kız sen canına mı susadın :ayk: evet su veriyonuz canıma allah razı olsun
Bende sorayımmı canım gerçi sen beni sıkıştırmamıştın ama eminim yetişseydin sıkıştırırdın Sor anacım
Alttaki üyeler hakkında fikirlerini istiyorum bende (lütfen çok kısa bir yorum olmasın gerçek düşüncelerini alalım ) Temam cevap veriyorum
Aslı Oktay : hamiştir kendisi benle uğraşıyo saçımı çekiyo :bitter:
ZiLeY : gaddar bir üyedir kendisi ky:
Sıladayım : Annicüm dedim bağrıma bastım herkese yol gösderdi
tobe : Hamile yakında kardeş vercek bana :sirin:
Şekerpare : işkence gibi sorular sordu kalp ritmim deyişti cevaplarken
ayser abla : Bitanecik ablam o benim
elif20 : Komedi bi kızdır kendisi benim sorularıma gösderdigi sabrından dolayı teşekkür ediyorum
mes32 : hımmıınıı yazmadan duramiyo konularda
melek_yüzlüm : :sirin: şekercik kendisi tam bi
_emos_ :sirin: mod arkadaşım oda katil :hihh: totoma batacak ne varsa koltuga döşemiş
Ve bendeniz nk83: ben burda sorularını cevaplarken bana cici mamalar yapıyo
Alttakini sırayla cevapla şeker :findikim: başüstüne
Çöldesiniz ve yanına siteden 5 kişi alabiliyorsun seç bakalım kimlermiş onlar (kıvırma beşinide yaz :2: )
1. Ziley alcam çenesi iyi car car başınızı yicez
2. elifi alcam bizi belalardan korur 3 kulhuvalla 1 elham
3. şekerparemi götücem izcilik yaparız
4. _emosu_ götürcem yengeçleri peşime takar
5. Seni götürücem yemek yap diye
6. sılamı götürcem bize göz kulak olsun
Çölden kurtulabilmek için yanında sadece 4 kişi olması lazım.Yani birini bırakacaksın hangisini bırakırsınız?
Kim : Sılamı bırakcam başıma iş aştı
Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. içinizden biri sürekli susadığını söyleyip sızlanarak seni deli ediyor huzuru sağlamak için onu bir cami avlusu bulamadığına göre bir yerde bırakman gerekli. Kim o sızlandığı için bıraktığın kişi?
Kim : Kesin sensindir o soruyo sorduguna göre böle yapcan demekki
Geriye 3 kişi kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! içlerinden biri bunu görünce bayıldı ama sizinde durmanıza imkan yok o bayıldığı için bıraktığın kişi kim?
Kim : _emosum bekler diye düşünüyorum
Geride 2 kişi kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir kişi ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanına alacaksınız?
Kim :zileyi bıraktım gitti
Sonuç için aşağıya bakk
Şimdi o en son bıraktığın kişiyi neden en sona bıraktığını açıkla bakalım ve ona bir şarkı hediye et...
Elif kaldı galiba enson anaam ben yapamadım galiba bunu
Şarkısı ; offfff offff cayır cayır yanıyorum offfffff offfff ben derdimi biliyorum
Beni seviyormusun bitteeeeer_im :basakk:
Bebeği bul bakayım bitter çikolatam kolayla başlayalım
Dalların arasında deyilmi o
Suçlu kim bitter bond Kim ne suçu fatmagülün suçumu
bitter_im, ZiLeY ve Aslı adlı sanıklar biri suçludur. Sorgulamalarında şöyle dediler:
bitter_im: "ZiLeY suçlu."
ZiLeY: "bitter_im yalan söyledi."
Aslı: "bitter_im suçlu."
bitter_im: "Aslı yapacağı ilk konuşmada doğru söyleyecek."
ZiLeY: "bitter_im yalan söyledi."
Aslı: "bitter_im iki konuşmasında da yalan söyledi."
Suçlu kim Cevabın :
Netten bakma
1."Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?"
63 adamla beraber 64 yapıyo bune kız böyle
2. Adamın biri bir tilki, bir piliç, ve bir çuval mısırı önlerindeki nehrin bir yakasından öteki yakasına geçirecekmiş. Adam kayıkta yanında yanlız bir şey taşıyabiliyormuş. Eğer tilki ile piliç yanlız kalırlarsa, tilki piliçi yer. Eğer piliç ile mısır çuvalı yanlız kalılarsa, piliç mısırı yer. Bu durumda adam bütün bunları karşı kıyıya nasıl taşır?
hepsini cuvala doldursun 2 dakkada bişe olmaz
3. 2 kapımız var bu kapılardan biri hazine odasına açılıyor. Bu 2 kapının önündede 2 bekçi var. Bunlardan biri hep doğru diğeri ise hep yalan söylüyor. Hazine odasını bulabilmek için bu bekçilerden birine yanlızca bir soru sorabiliriz. Bu soru ne olmalıdır.
Git bak bakim içeri ben ordamıyım
4. Kadının biri dilenciye 50 lira verir, bu kadın dilencinin kızkardeşidir fakat dilenci bu kadının abisi değildir. Bu nasıl olur.
Dilenci erkek üveylik varsa ikiside olabilir yada traaaaaannsslık vardır puh
5. Konya da yaşayan adamın biri niçin İstanbul da gömülemez.
Parasımı yetmiyo niye ki :dusun:
6. Doktorunuz size 3 ilaç verdi ve dediki "bunları yarım saat ara ile içiniz". İlaçlarınız kaç saat içinde biter.
1,5 saate bitiyo 3 adetmi kutumu kız
7. Karanlık bir odaya girdiniz, oda da gaz lambası- mum- tüplü lamba var vede elinizde bir tek kibrit var. Önce hangisini yakarsınız
Tüplüyü yakarım bişi dicem bu soruları kaç kişi cevaplıyoz. yakarsınız gidersiniz vırz zırt
8. Yorgun bilgisayarlar acıkınca ne yerler.
Ömrümü yediler yavrum yaa
9. Ne kadar yağmur yağarsa yağsın daha fazla ıslanmayan nedir.
Bilmiyom muşamba mı
10. Bir matematik kitabı diğer matematik kitabına ne demiş.
Ula heç kafan çalışmayi
11. Hiç soru sormayan ama devamlı cevap bekleyen nedir.
Ne ki ooo
12. Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir
gazete gaste
13. Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir.
Nasılsın ?
14. Bir kayıkta 3 kişi varmış, kayıkları devrilince 2sinin saçları ıslanmış, 3.sünün saçları niçin ıslanmamış
Ücüncü akıllı çıkmış
15. Askerin biri esir aldığı diğer askere demişki "öyle bir şey söyle, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim, ama eğer doğru ise seni asacağım". Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş
Bakalım bizi ne kadar tanıyorsun?
Söyle bakalım
Şekerpare'nin en çok takıldığı bölüm hangisi? :findikim:
Moda :sirin:
Aslı Oktay' şu an bitter_imi nasıl bilirsin desem ne cevap verir?
Dünya tatlısı bi kız der dimi gız :findik:
Benim dilime hangi şarkı dolanmıştı :sarki:
Bitter çikolatam benim tuzlu tenime acı cikolatam benim gel yanıma diyodun
Bu aralar Aslı Oktay ile benim ortak noktam ne?
Hamilemisin
Karizmasıyla tanınan üye kim?
Admin
Konuk odasındaki ilk kurbanın kimdi?
Şila'ydı
sıladayımın doğumgünü ne zaman? asta
18 mart
Benim en çok sevdiğim veya kullandığım 3 ifade hangisi?
:sirin:
Sitede en çok mesajı kim yazmıştır? (hadi bu kolay )
Arina
sıladayım en son neden bana sinirlendi?
Asude yuzunden durmuyorki yerinde zıp zzıp
Hera'nın saçları ne renk?
Sarıydı en son
tobe'nin kızımı olacak oğlumu?
oğlu olcak adıda halil
Sitede modadan en çok kim anlar?
okypete diye biliyorum :sirin:
Aslı-ZiLeY ve benim yaşlarımızın toplamı ne?
ben bilmiyorum senin yaşını ama 48 olsun
_emos_ ilk hangi konuyu açtı?
Amaaann hangisiydi kızzz :sok ben geldimmi demişti
sıladayıma taktığım lakap ne?
Nee bilmem denk gelmedim
Yasemin sence nasıl biri?
cadolozzz cirkefff kenarın dilberimi
---------------------------
Bizi seviyormusun bitter_im :ask:
Ve bendeniz nk83: ben burda sorularını cevaplarken bana cici mamalar yapıyo
Ben masumum uleeeeeeeen Telgraf hakkımı kullancam
Acaba ne demiş :sok
Konya da yaşayan adamın biri niçin İstanbul da gömülemez.
Parasımı yetmiyo niye ki :dusun:
Karanlık bir odaya girdiniz, oda da gaz lambası- mum- tüplü lamba var vede elinizde bir tek kibrit var. Önce hangisini yakarsınız
Tüplüyü yakarım bişi dicem bu soruları kaç kişi cevaplıyoz. yakarsınız gidersiniz vırz zırt