Bitter'inizi burdan sıkıştırın :)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ayyyyy allahım biri beni durdursun çatladım gülmekten :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:buna birde şey denirdi dimi kendi düşen ağlamaz:kptmya::kptmya::kptmya:
Bittoşum cevaplarını okurken aklıma Essem geldi ayyyyy ne çok özledim onu yaaaa:mendil:Haber alıyormusun Essemden Bitterim

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
inek%2Bsekilli%2Bilginc%2Bkoltuk%2Bmodeli.jpg

Hadi ben insaflı davranayım sana bu koltuğu hediye edeyim dedim canım buyur otur rahat rahat cevapla soruları :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Canlarım konuk adayları ve konuk olupta olmuşlar ve olacaklar :hihi:

Benide burdan sıkıştırabilirsiniz her türlü soruya konuya açıgımdır :kptmya:

Aslı'm buğün çok sinirlendi konuk olmamı bekleyemicek gibi :sirin:

Sizleri dinliyorum :ajan:

Ay ben böyle kaşınma görmedim kız sen canına mı susadın :ayk:

Bende sorayımmı canım gerçi sen beni sıkıştırmamıştın ama eminim yetişseydin sıkıştırırdın :D

Alttaki üyeler hakkında fikirlerini istiyorum bende (lütfen çok kısa bir yorum olmasın gerçek düşüncelerini alalım ) :rujsigara:

Aslı Oktay :
ZiLeY :
Sıladayım :
tobe :
Şekerpare :
ayser abla :
elif20 :
mes32 :
melek_yüzlüm :
_emos_
Ve bendeniz nk83:

Alttakini sırayla cevapla şeker :findikim:

Çöldesiniz ve yanına siteden 5 kişi alabiliyorsun seç bakalım kimlermiş onlar (kıvırma beşinide yaz :2: )

1.
2.
3.
4.
5.

Çölden kurtulabilmek için yanında sadece 4 kişi olması lazım.Yani birini bırakacaksın hangisini bırakırsınız?

Kim :

Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. içinizden biri sürekli susadığını söyleyip sızlanarak seni deli ediyor huzuru sağlamak için onu bir cami avlusu bulamadığına göre bir yerde bırakman gerekli. Kim o sızlandığı için bıraktığın kişi?

Kim :

Geriye 3 kişi kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! içlerinden biri bunu görünce bayıldı ama sizinde durmanıza imkan yok o bayıldığı için bıraktığın kişi kim?

Kim :

Geride 2 kişi kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir kişi ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanına alacaksınız?

Kim :

Sonuç için aşağıya bakk :durbun:

Şimdi o en son bıraktığın kişiyi neden en sona bıraktığını açıkla bakalım ve ona bir şarkı hediye et...

Beni seviyormusun bitteeeeer_im :basakk:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Bebeği bul bakayım bitter çikolatam kolayla başlayalım

101820090429121607672.jpg

Suçlu kim bitter bond :ajan:

bitter_im, ZiLeY ve Aslı adlı sanıklar biri suçludur. Sorgulamalarında şöyle dediler:
bitter_im: "ZiLeY suçlu."
ZiLeY: "bitter_im yalan söyledi."
Aslı: "bitter_im suçlu."
bitter_im: "Aslı yapacağı ilk konuşmada doğru söyleyecek."
Aslı: "bitter_im iki konuşmasında da yalan söyledi."

Suçlu kim :rujsigara: Cevabın :

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Netten bakma :rujsigara:

1."Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?"

2. Adamın biri bir tilki, bir piliç, ve bir çuval mısırı önlerindeki nehrin bir yakasından öteki yakasına geçirecekmiş. Adam kayıkta yanında yanlız bir şey taşıyabiliyormuş. Eğer tilki ile piliç yanlız kalırlarsa, tilki piliçi yer. Eğer piliç ile mısır çuvalı yanlız kalılarsa, piliç mısırı yer. Bu durumda adam bütün bunları karşı kıyıya nasıl taşır?

3. 2 kapımız var bu kapılardan biri hazine odasına açılıyor. Bu 2 kapının önündede 2 bekçi var. Bunlardan biri hep doğru diğeri ise hep yalan söylüyor. Hazine odasını bulabilmek için bu bekçilerden birine yanlızca bir soru sorabiliriz. Bu soru ne olmalıdır.

4. Kadının biri dilenciye 50 lira verir, bu kadın dilencinin kızkardeşidir fakat dilenci bu kadının abisi değildir. Bu nasıl olur.

5. Konya da yaşayan adamın biri niçin İstanbul da gömülemez.

6. Doktorunuz size 3 ilaç verdi ve dediki "bunları yarım saat ara ile içiniz". İlaçlarınız kaç saat içinde biter.

7. Karanlık bir odaya girdiniz, oda da gaz lambası- mum- tüplü lamba var vede elinizde bir tek kibrit var. Önce hangisini yakarsınız

8. Yorgun bilgisayarlar acıkınca ne yerler.

9. Ne kadar yağmur yağarsa yağsın daha fazla ıslanmayan nedir.

10. Bir matematik kitabı diğer matematik kitabına ne demiş.

11. Hiç soru sormayan ama devamlı cevap bekleyen nedir.

12. Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir

13. Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir.

14. Bir kayıkta 3 kişi varmış, kayıkları devrilince 2sinin saçları ıslanmış, 3.sünün saçları niçin ıslanmamış

15. Askerin biri esir aldığı diğer askere demişki "öyle bir şey söyle, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim, ama eğer doğru ise seni asacağım". Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Bakalım bizi ne kadar tanıyorsun?
Söyle bakalım

Şekerpare'nin en çok takıldığı bölüm hangisi? :findikim:

Aslı Oktay' şu an bitter_imi nasıl bilirsin desem ne cevap verir?
di-B003.gif

Benim dilime hangi şarkı dolanmıştı :sarki:

Bu aralar Aslı Oktay ile benim ortak noktam ne?

Karizmasıyla tanınan üye kim?
di-VJDT.gif

Konuk odasındaki ilk kurbanın kimdi?

sıladayımın doğumgünü ne zaman? :pasta

Benim en çok sevdiğim veya kullandığım 3 ifade hangisi?

Sitede en çok mesajı kim yazmıştır? (hadi bu kolay )

sıladayım en son neden bana sinirlendi?
di-BYFT.gif

Hera'nın saçları ne renk?

tobe'nin kızımı olacak oğlumu?
di-IBLK.gif

Sitede modadan en çok kim anlar?

Aslı-ZiLeY ve benim yaşlarımızın toplamı ne?
smiley_math.gif

_emos_ ilk hangi konuyu açtı?

sıladayıma taktığım lakap ne?
di-95EV.gif

Yasemin sence nasıl biri?

---------------------------
Bizi seviyormusun bitter_im :ask:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
Aslcım davet etmişsin icabet etmezsek ayıp ederiz senimi kırcam bizdende bi ikram olsun ama dimi gönüllü konuğumuza:lilav:
canım ister yatarak ister oturarak yorulma burdan cevaplayabilirsin:cokkomik:
:bayil::bayil: anaaaamm koltuga bak ben oraya yatarım ama işkencemden sora biri cımbızla bana yardıma gelsin totoma geçer be o dikenler :hihh:
emosum kurban olurum sana müthiş secim :D :cokkomik:
dettttttttt :D
:cokkomik: Bittercim yemin ediyorum gülmekten gözlerim yaşardı :kahkaha: Sen çok yaşa emi :cokkomik:

Farkındaysan sorularımı tadında bıraktım.Senin gibi sayfalarca doldurmadım kız :hihi: Senin kadar gaddar olamam

Daha soracak soru çok kafamda ama tadında keselim.Öpüyorum seni.Kolay gele :hihi:

Allah razı olsun şekercim ne diyim :cokkomik:
Ayyyyy allahım biri beni durdursun çatladım gülmekten :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:buna birde şey denirdi dimi kendi düşen ağlamaz:kptmya::kptmya::kptmya:
Bittoşum cevaplarını okurken aklıma Essem geldi ayyyyy ne çok özledim onu yaaaa:mendil:Haber alıyormusun Essemden Bitterim
Esse'den maalesef haberim yok bebem :gitme:
O ne kız bu ne kız demesi yokmu valla bende koptum he :kahkaha:

:cokkomik::cokkomik:
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:Aynen beni de öyle şekercim gözlerimden yaş geldi gülmekden:kptmya::kptmya::kptmya:
:kptmya: kopun bakalım
inek%2Bsekilli%2Bilginc%2Bkoltuk%2Bmodeli.jpg

Hadi ben insaflı davranayım sana bu koltuğu hediye edeyim dedim canım buyur otur rahat rahat cevapla soruları :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Bi kafası yasin bir kafasıda benmiyim :cokkomik:
nkcım senin sorularda süperrr evet bitter hakkımda ne düsünüyorsun uzun uzun yorum bekliyorum bilesin
:D:D çok pis şeyler düşünüyorum :findik:
Kızlar süpersiniz bayıldım size

:evet::evet: süperler dimi ama elif :D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
Ay ben böyle kaşınma görmedim kız sen canına mı susadın :ayk: evet su veriyonuz canıma allah razı olsun :cokkomik:

Bende sorayımmı canım gerçi sen beni sıkıştırmamıştın ama eminim yetişseydin sıkıştırırdın :D Sor anacım :D

Alttaki üyeler hakkında fikirlerini istiyorum bende (lütfen çok kısa bir yorum olmasın gerçek düşüncelerini alalım ) :rujsigara: Temam cevap veriyorum :D

Aslı Oktay : hamiştir kendisi benle uğraşıyo saçımı çekiyo :bitter:
ZiLeY : gaddar bir üyedir kendisi :eek:ky:
Sıladayım : Annicüm dedim bağrıma bastım herkese yol gösderdi :hayir:
tobe : Hamile yakında kardeş vercek bana :sirin:

Şekerpare : işkence gibi sorular sordu kalp ritmim deyişti cevaplarken :ates:
ayser abla : Bitanecik ablam o benim :ninni:
elif20 : Komedi bi kızdır kendisi benim sorularıma gösderdigi sabrından dolayı teşekkür ediyorum :D
mes32 : hımmıınıı yazmadan duramiyo konularda :dislek:
melek_yüzlüm : :sirin: şekercik kendisi tam bi :eek:
_emos_ :sirin: mod arkadaşım :cokkomik: oda katil :hihh: totoma batacak ne varsa koltuga döşemiş :cokkomik:
Ve bendeniz nk83: ben burda sorularını cevaplarken bana cici mamalar yapıyo :evet:

Alttakini sırayla cevapla şeker :findikim: başüstüne :cokkomik:

Çöldesiniz ve yanına siteden 5 kişi alabiliyorsun seç bakalım kimlermiş onlar (kıvırma beşinide yaz :2: )

1. Ziley alcam çenesi iyi car car başınızı yicez :cokkomik:
2. elifi alcam bizi belalardan korur :D 3 kulhuvalla 1 elham :D
3. şekerparemi götücem izcilik yaparız :evet:
4. _emosu_ götürcem yengeçleri peşime takar :cokkomik:
5. Seni götürücem yemek yap diye :kptmya:
6. sılamı götürcem bize göz kulak olsun :D

Çölden kurtulabilmek için yanında sadece 4 kişi olması lazım.Yani birini bırakacaksın hangisini bırakırsınız?

Kim : Sılamı bırakcam :D başıma iş aştı :kptmya:

Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. içinizden biri sürekli susadığını söyleyip sızlanarak seni deli ediyor huzuru sağlamak için onu bir cami avlusu bulamadığına göre bir yerde bırakman gerekli. Kim o sızlandığı için bıraktığın kişi?

Kim : Kesin sensindir o :kptmya: soruyo sorduguna göre böle yapcan demekki :D

Geriye 3 kişi kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! içlerinden biri bunu görünce bayıldı ama sizinde durmanıza imkan yok o bayıldığı için bıraktığın kişi kim?

Kim : _emosum bekler diye düşünüyorum :D

Geride 2 kişi kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir kişi ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanına alacaksınız?

Kim :zileyi bıraktım gitti :D

Sonuç için aşağıya bakk :durbun:

Şimdi o en son bıraktığın kişiyi neden en sona bıraktığını açıkla bakalım ve ona bir şarkı hediye et...

Elif kaldı galiba enson :kptmya: anaam ben yapamadım galiba bunu :kptmya:

Şarkısı ; offfff offff cayır cayır yanıyorum offfffff offfff ben derdimi biliyorum :kptmya:

Beni seviyormusun bitteeeeer_im :basakk:

Seviyorum :D

Bebeği bul bakayım bitter çikolatam kolayla başlayalım

101820090429121607672.jpg

Dalların arasında deyilmi o :durbun:

Suçlu kim bitter bond :ajan: Kim ne suçu fatmagülün suçumu :kptmya:

bitter_im, ZiLeY ve Aslı adlı sanıklar biri suçludur. Sorgulamalarında şöyle dediler:
bitter_im: "ZiLeY suçlu."
Aslı: "bitter_im suçlu."
bitter_im: "Aslı yapacağı ilk konuşmada doğru söyleyecek."
Aslı: "bitter_im iki konuşmasında da yalan söyledi."

Suçlu kim :rujsigara: Cevabın :

Ben masumum uleeeeeeeen :cokkomik: Telgraf hakkımı kullancam :cokkomik:

Netten bakma :rujsigara:

1."Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?"
63 adamla beraber 64 yapıyo :D bune kız böyle :D
2. Adamın biri bir tilki, bir piliç, ve bir çuval mısırı önlerindeki nehrin bir yakasından öteki yakasına geçirecekmiş. Adam kayıkta yanında yanlız bir şey taşıyabiliyormuş. Eğer tilki ile piliç yanlız kalırlarsa, tilki piliçi yer. Eğer piliç ile mısır çuvalı yanlız kalılarsa, piliç mısırı yer. Bu durumda adam bütün bunları karşı kıyıya nasıl taşır?
hepsini cuvala doldursun 2 dakkada bişe olmaz :D
3. 2 kapımız var bu kapılardan biri hazine odasına açılıyor. Bu 2 kapının önündede 2 bekçi var. Bunlardan biri hep doğru diğeri ise hep yalan söylüyor. Hazine odasını bulabilmek için bu bekçilerden birine yanlızca bir soru sorabiliriz. Bu soru ne olmalıdır.
Git bak bakim içeri ben ordamıyım :D
4. Kadının biri dilenciye 50 lira verir, bu kadın dilencinin kızkardeşidir fakat dilenci bu kadının abisi değildir. Bu nasıl olur.
Dilenci erkek üveylik varsa ikiside olabilir yada traaaaaannsslık vardır puhahah :D
5. Konya da yaşayan adamın biri niçin İstanbul da gömülemez.
Parasımı yetmiyo niye ki :dusun:
6. Doktorunuz size 3 ilaç verdi ve dediki "bunları yarım saat ara ile içiniz". İlaçlarınız kaç saat içinde biter.
1,5 saate bitiyo 3 adetmi kutumu kız :D
7. Karanlık bir odaya girdiniz, oda da gaz lambası- mum- tüplü lamba var vede elinizde bir tek kibrit var. Önce hangisini yakarsınız
Tüplüyü yakarım :D bişi dicem bu soruları kaç kişi cevaplıyoz. :D yakarsınız gidersiniz vırz zırt :cokkomik:
8. Yorgun bilgisayarlar acıkınca ne yerler.
Ömrümü yediler yavrum yaa :hihi:
9. Ne kadar yağmur yağarsa yağsın daha fazla ıslanmayan nedir.
Bilmiyom muşamba mı
10. Bir matematik kitabı diğer matematik kitabına ne demiş.
Ula heç kafan çalışmayi :cokkomik:
11. Hiç soru sormayan ama devamlı cevap bekleyen nedir.
Ne ki ooo :D
12. Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir
gazete gaste :D
13. Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir.
Nasılsın ? :D
14. Bir kayıkta 3 kişi varmış, kayıkları devrilince 2sinin saçları ıslanmış, 3.sünün saçları niçin ıslanmamış
Ücüncü akıllı çıkmış :D
15. Askerin biri esir aldığı diğer askere demişki "öyle bir şey söyle, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim, ama eğer doğru ise seni asacağım". Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş

Acaba ne demiş :sok
Bakalım bizi ne kadar tanıyorsun?
Söyle bakalım

Şekerpare'nin en çok takıldığı bölüm hangisi? :findikim:
Moda :sirin:
Aslı Oktay' şu an bitter_imi nasıl bilirsin desem ne cevap verir?
di-B003.gif

:D Dünya tatlısı bi kız der dimi gız :findik:
Benim dilime hangi şarkı dolanmıştı :sarki:
Bitter çikolatam benim tuzlu tenime acı cikolatam benim gel yanıma diyodun :D
Bu aralar Aslı Oktay ile benim ortak noktam ne?
Hamilemisin :D
Karizmasıyla tanınan üye kim?
di-VJDT.gif

Admin :D
Konuk odasındaki ilk kurbanın kimdi?
Şila'ydı :hihi:
sıladayımın doğumgünü ne zaman? :pasta
18 mart :D
Benim en çok sevdiğim veya kullandığım 3 ifade hangisi?
:nk::sirin:
Sitede en çok mesajı kim yazmıştır? (hadi bu kolay )
Arina :D
sıladayım en son neden bana sinirlendi?
di-BYFT.gif

Asude yuzunden :D durmuyorki yerinde zıp zzıp :D
Hera'nın saçları ne renk?
Sarıydı en son :D
tobe'nin kızımı olacak oğlumu?
di-IBLK.gif

oğlu olcak :evet: adıda halil :D

Sitede modadan en çok kim anlar?
okypete diye biliyorum :sirin:
Aslı-ZiLeY ve benim yaşlarımızın toplamı ne?
smiley_math.gif

ben bilmiyorum senin yaşını :D ama 48 olsun :cokkomik:
_emos_ ilk hangi konuyu açtı?
Amaaann hangisiydi kızzz :sok ben geldimmi demişti :D
sıladayıma taktığım lakap ne?
di-95EV.gif

:D Nee bilmem denk gelmedim :D
Yasemin sence nasıl biri?
cadolozzz cirkefff kenarın dilberimi :D

---------------------------
Bizi seviyormusun bitter_im :ask:

Seviyorum bebiskom :teytey:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Allahın şaşkını 5 kişi dedik kurala uysana şimdi bir dikenli koltukta benden gelecek bacım he :cirla:

Ve bendeniz nk83: ben burda sorularını cevaplarken bana cici mamalar yapıyo :evet:

Ne yemek yaptım sana söyleyeyimmi bitter çikolatalı nk83bayıldı :bayil: soruları ne hale getirmiş cadı ya...

Çölde beni hemen yolladın kız aç açına nasıl yola devam ettiniz be vicdansız :zopa:

Bu arada bebeği göremediysen ctrl ve A'ya beraber bas.

Ben masumum uleeeeeeeen :cokkomik: Telgraf hakkımı kullancam :cokkomik:

Sonuç öyle demiyor ama nabeeeer yakalayın suçluyu:ajan:

Acaba ne demiş :sok

Bilmem ne demiş

Konya da yaşayan adamın biri niçin İstanbul da gömülemez.
Parasımı yetmiyo niye ki :dusun:

Kız adam ölmemişki hala yaşıyor

Karanlık bir odaya girdiniz, oda da gaz lambası- mum- tüplü lamba var vede elinizde bir tek kibrit var. Önce hangisini yakarsınız
Tüplüyü yakarım :D bişi dicem bu soruları kaç kişi cevaplıyoz. :D yakarsınız gidersiniz vırz zırt :cokkomik:

Kibriti çakmadan onları nasıl yakacağını düşündün ki bebem :rujsigara:
---------

Aslı ile ortak noktam Asude şaşkıııııııııııııııııııııııııın

Sevdiğim ve çok kullandığım ifadeler :rujsigara: :kptmya: :durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar