Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bal kabağı tatlısı bayılırım bi ara resmen aşeriyordum.Ben sevmem
Browni ile denemem
Bal kabağı tatlısı bayılırım bi ara resmen aşeriyordum.Ben sevmem
Afiyet olsun canım... tam çay içiyordum olsa dedim...evet fırınlara göre de değişiyor..çok güzel olmuş ellerine sağlıkBnm fırınımla 25 dk pişirsem daha iyi olacakmış akışkan olacaktı 38 dk pişti tam pişmişti içi
Az Akışkan istiyordum artık bi dahaki sefere
Vişne reçelinin tanelerinden koydum çukur yer orası
Kaldır totoyu yapAfiyet olsun canım... tam çay içiyordum olsa dedim...evet fırınlara göre de değişiyor..çok güzel olmuş ellerine sağlık
Cık cheesecake yedim...pazartesi diyetisyen varKaldır totoyu yap
Oooo browni yapılmış Afiyet olsunBnm fırınımla 25 dk pişirsem daha iyi olacakmış akışkan olacaktı 38 dk pişti tam pişmişti içi
Az Akışkan istiyordum artık bi dahaki sefere
Vişne reçelinin tanelerinden koydum çukur yer orası
Olsa da yisekBahim şuna bi dahaaa
Eline sağlık muhteşem olmuş ❤Malzemeler
Üzeri için;
- 125 gr tereyağ veya margarin
- 200 gr bitter çikolata
- 3 adet yumurta
- 1 bardaktan biraz az şeker
- 1 kaşık kakao
- 1 bardak un
- 1 çimdik tuz
Hazırlanışı
- Vişne ve çikolata
- Tereyağını ocakta eritip, içine bitter çikolatayı ekliyoruz, karıştırarak eritiyoruz.
- Yumurta ve şekeri çırpıp bu çikolatalı karışımı içine ekliyoruz. Homojenize bir karışım elde edince un, kakao ve tuzu ekleyip spatula yardımıyla karıştırıyoruz.
- Küçük kare borcama döküp üzerine tercihen vişne ve çikolata parçası koyuyoruz. 180 derece ısınmış fırında 40 dakika pişiriyoruz.
- Eğer içi biraz daha akışkan kalsın derseniz 35 dakikada çıkarabilirsiniz. Çikolata sevenler için harika bir tarif. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun .Ekli dosyayı görüntüle 38508Ekli dosyayı görüntüle 38509
Çok teşekkür ederim ablacimEline sağlık muhteşem olmuş ❤