Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesinlikle kaçırmadıklarım ; öyle bir geçer zamanki,muhteşem yüzyıl,adını feriha koydum ve umutsuz ev kadınları..ölesine izlediklerim yer gök aşk,fatmagül(onun yerine artık gün akşam oldu ya bakıyorum) ve iffet
2013 yeni yayın döneminde sıfırdan başlayacağım çünkü devam eden dizim yok :cilgindans: geçen sene pür dikkat Kuzey Güney izliyordum bakalım bu sene neler izleyeceğim :findikim:
Bu sene büyük ihtimalle izleyeceklerim bunlar ama cayarmıyım bilmiyorum Çalıkuşu (Fragmanları tavladı beni ) Doksanlar Ben Onu Çok Sevdim (İzledim güzeldi dönem dizisini severim zaten ) Medcezir (The O.C dizisini izlemiştim çok güzeldi buna da bakarım nasıl olacak diye :benmi Yalan Dünya (Bu sene daha düzgün izlerim inşallah ) Bir Kadın Bir Erkek Merhamet (Çakışan dizi olmazsa bakarım)
Lale Devri dizisine uyuz olduydum ama Yer Gök Aşk'ın Sultan'ı gelmiş onu pek seviyorum o yüzden göz ucuyla bakabilirim