hadi canlarim ,ben gedeyom,lak lak edemem,fazla,,,daha yatak odami temizliycem,askitom gelcek birazdan,cok ozlemis beni,,aslinda az once beraberdik ama.......
Ay bana bişiler oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi canlarim ,ben gedeyom,lak lak edemem,fazla,,,daha yatak odami temizliycem,askitom gelcek birazdan,cok ozlemis beni,,aslinda az once beraberdik ama.......
Elis gız yavyum senin için açtum bunu konuyu, artık o narin vucudunu sergilemekten kaçmazsın deel mi:nazo:
Ay bana bişiler oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sok :dertli:
![]()
:icelim:
aaah canim benim,iyi hos ettin de,dayana bilecekmisiniz,benim narin ve alimli vucuduma bakmaya,,,intigar etmeyin sonra,,,uzulurum bak,,,:dertli:
ah canim benim,,yaninda olsam sana bi sunu tenefuus yapardim ama,,,,
yaa ben elisin buraya kendi resimlerini koymasını istemiyorum kıskanıyorummmmmm:gitme: ben hiç bu kadan seksü değilim
yaa ben elisin buraya kendi resimlerini koymasını istemiyorum kıskanıyorummmmmm:gitme: ben hiç bu kadan seksü değilim
biliyom canim,hepiniz kiskancliktan kuduruyonuz,ama napam ALLAH vergisi,,,saklayamam ki,gozun gonlun acilsin,sekerim:hihh:
evet en kısa zamanda 5 magapiksel makina alcem ben o zaman görün beni
yaaa daha cok resmim varda ,koymuyom,ama kalbiniz saglamsa koyam,benden gunah gitti,,,,,,,,,,,,,
askitomla gecen yaz kiprista cekil\en resmimiz,,,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
:aglayan: :aglayan: :aglayan:
Bende böle olmak istiim, ne yapabilirim tavsiye versene ya
:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok
Kızlar benden küçük bir uyarı hızlıresim sitesindeki resimler bir süre sonra görünmüyor başka siteden ekleyin bence-ayse
Google a resim yükle yazınca bir sürü site çıkar önünüze-ayse
Ben göremiyorum o seksü hatunu:dertli:
üstüne tıklayınca görünüyo burda görünmemesi daha hayırlı zati