hadi canlarim ,ben gedeyom,lak lak edemem,fazla,,,daha yatak odami temizliycem,askitom gelcek birazdan,cok ozlemis beni,,aslinda az once beraberdik ama.......
Ay bana bişiler oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sok :dertli: :icelim:
hadi canlarim ,ben gedeyom,lak lak edemem,fazla,,,daha yatak odami temizliycem,askitom gelcek birazdan,cok ozlemis beni,,aslinda az once beraberdik ama.......
Elis gız yavyum senin için açtum bunu konuyu, artık o narin vucudunu sergilemekten kaçmazsın deel mi:nazo:
Ay bana bişiler oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sok :dertli: :icelim:
aaah canim benim,iyi hos ettin de,dayana bilecekmisiniz,benim narin ve alimli vucuduma bakmaya,,,intigar etmeyin sonra,,,uzulurum bak,,,:dertli:
ah canim benim,,yaninda olsam sana bi sunu tenefuus yapardim ama,,,,
yaa ben elisin buraya kendi resimlerini koymasını istemiyorum kıskanıyorummmmmm:gitme: ben hiç bu kadan seksü değilim
yaa ben elisin buraya kendi resimlerini koymasını istemiyorum kıskanıyorummmmmm:gitme: ben hiç bu kadan seksü değilim
biliyom canim,hepiniz kiskancliktan kuduruyonuz,ama napam ALLAH vergisi,,,saklayamam ki,gozun gonlun acilsin,sekerim:hihh:
evet en kısa zamanda 5 magapiksel makina alcem ben o zaman görün beni
yaaa daha cok resmim varda ,koymuyom,ama kalbiniz saglamsa koyam,benden gunah gitti,,,,,,,,,,,,,
askitomla gecen yaz kiprista cekil\en resmimiz,,,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
:aglayan: :aglayan: :aglayan:
Bende böle olmak istiim, ne yapabilirim tavsiye versene ya
:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok
Kızlar benden küçük bir uyarı hızlıresim sitesindeki resimler bir süre sonra görünmüyor başka siteden ekleyin bence-ayse
Google a resim yükle yazınca bir sürü site çıkar önünüze-ayse
Ben göremiyorum o seksü hatunu:dertli:
üstüne tıklayınca görünüyo burda görünmemesi daha hayırlı zati