oo ferahçım sen de bi içim suymuşşun ama çölde susuz kalınca içilecek cinsten
Lafa gel :nazo::nazo::nazo::nazo:
oo ferahçım sen de bi içim suymuşşun ama çölde susuz kalınca içilecek cinsten
benim kuaförüm özel canım ,bir tek o yapabiliyor bu modeli
sen burda seksü geceliklerle gezeceğine konuk evinde birikmiş sorularını cevapla bakalım:dertli:
he bide o var dime,,,,,,,,:dertli:
askitom herseyi unutturdu bana goruyonmu
ah kizlar kusura bakmayin,sizide ihmal ettim amme,,,askitomla cok hasin bir gece yasadikda,soylemesi ayip,anca ayilabildim,,o daha ayilamadi,,
simdi demistimya,gecelik provasi yapicam hangisini giysem diye
kirmizi tutkumu hepiniz bilrsiniz,bunu giydim
dedim yok bu olmaz bunu denedim
sonra bundada kararsiz kalinca,cikarip attim hepsini cibildk olmaya karar verdim,o resmimide ekliyimmi istermisiniz,ama yok yok,daha fazla desifre olamam lutfen,,,
yani anlayacaginiz gecem supppper otesiydi
ha bu arada benim fantaziklerim arasinda
kocayi bogma
ve beygircilik oyunuda vardir
daha cok fantaziklerim varda,,ozele girmeyelim lutfen mabahrem diye bise var,siz anlamazsiniz ama neyse,,,
ah kizlar kusura bakmayin,sizide ihmal ettim amme,,,askitomla cok hasin bir gece yasadikda,soylemesi ayip,anca ayilabildim,,o daha ayilamadi,,
simdi demistimya,gecelik provasi yapicam hangisini giysem diye
kirmizi tutkumu hepiniz bilrsiniz,bunu giydimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dedim yok bu olmaz bunu denedimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sonra bundada kararsiz kalinca,cikarip attim hepsini cibildk olmaya karar verdim,o resmimide ekliyimmi istermisiniz,ama yok yok,daha fazla desifre olamam lutfen,,,
yani anlayacaginiz gecem supppper otesiydi