Bugün Ne Yemek Yapacağız?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
çorbada karar vermedim:zonk:
salçalı biftek
patates püre
tatlıdada daha düşünme aşamasındayım:acep:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim türkiyede ateste yapardi bizimkiler onu tadi daha baska tabi bende bayilirim türkiyede görümcem hergün yapardi benim icin tokta olsam yerdim cünkü bayilirdim:cikolata:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
kızlar o deiğiniz yemeğin tarifini versenize merak ettim bende yapayım.zaten patlıcan yemeklerini çok severim.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
canim türkiyede ateste yapardi bizimkiler onu tadi daha baska tabi bende bayilirim türkiyede görümcem hergün yapardi benim icin tokta olsam yerdim cünkü bayilirdim:cikolata:

onun özel demiri olurdu altına ateş yakılırdı demirin üzerinede patlıcanlar dizilirdi..oofff yemede yanında yat..ben akşamdan kalanı sabah kahvaltıda çayla çok severdim yemeyi..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
kızlar o deiğiniz yemeğin tarifini versenize merak ettim bende yapayım.zaten patlıcan yemeklerini çok severim.

tarifini vereyim..patlıcanları közlüyorsun yıkayıp süzüyorsun küçük küçük doğruyorsun..bir tavada yagı ısıt içine dövülmüş sarımsakları kat üstünede birkaç yumurta kır pişsin tuzu baharatını koy karıştır üstünede doğranmış közlenmiş patlıcanları katıp karıştır biraz kızarsın.bunun yanına karpuz ve cacık çok güzel gider..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
onun özel demiri olurdu altına ateş yakılırdı demirin üzerinede patlıcanlar dizilirdi..oofff yemede yanında yat..ben akşamdan kalanı sabah kahvaltıda çayla çok severdim yemeyi..

evet evet birde beyaz olsun kararmasin diye yengem sicak sicak suya degdirmeden soyardi birde patlicani dogramaz döverlerdi yaaa nasil güzel oluyor dimi :cikolata:
sabah kahvaltidada yerim bir hafta kalsada yerim hic bikmam:cikolata:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
evet evet birde beyaz olsun kararmasin diye yengem sicak sicak suya degdirmeden soyardi birde patlicani dogramaz döverlerdi yaaa nasil güzel oluyor dimi :cikolata:
sabah kahvaltidada yerim bir hafta kalsada yerim hic bikmam:cikolata:

ever canım çok lezzetli olur..bizde küçük küçük doğradıktan sonra sarmısak döveceğiyle ezerdik közlenmiş patlıcanı..
annem çok sık yapar bunu..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar