tarifini vereyim..patlıcanları közlüyorsun yıkayıp süzüyorsun küçük küçük doğruyorsun..bir tavada yagı ısıt içine dövülmüş sarımsakları kat üstünede birkaç yumurta kır pişsin tuzu baharatını koy karıştır üstünede doğranmış közlenmiş patlıcanları katıp karıştır biraz kızarsın.bunun yanına karpuz ve cacık çok güzel gider..
yerin müsaitse ateste közlersen daha lezzetli olur yoksa ocakta yap:cikolata:
canım tarifin için teşekkürler.yalnız anlamadığım pişen yumurtanın üstünemi patlıcanı koyup pişiriyoruz.yoksa patlıcanın üstüne yumurtamı?birde baharat falan konmuyormu mesela pul biber.
evet kızaran yumurtanın üzerine patlıcanı koyup kavuruyoruz zaten yazmıştım canım tuzunu baharatını kat diye..baharatta katılıyo içine pul biber ve kırmızı toz biber..
Kabak Patlıcan Biber Dolması
Tavuk Çorbası Göğüs etinden şehriyeli
Bulgur Pilavı
Sigara Böreği
Patates Kızartması
dolmadan dolayı akşam sana yemege geliyom haberin olsun heram..
Canımm çok sevirim gel beraber yiyelim bebişinde canı çekmiştir :cee
Kabak Patlıcan Biber Dolması
Tavuk Çorbası Göğüs etinden şehriyeli
Bulgur Pilavı
Sigara Böreği
Patates Kızartması
menün çok güzelmiş heram hayrola misafir falanmı vardı güzelim bu nekadar çeşit ayol
Yok Melekçim normal yemeklerin dışında ara sıcak çok sever Eşim ortada dursun hepsinden az az yesin bayılır meze olsun hepsinden tatsın yemek yerken Yemek onun için çok önemli Boğa burcu Malum boğazına düşkün kendide Beceriklidir her türlü yemeği bilir ve yapar o yüzden tatlım
canım bende boğa burcuyum.yemek yemek benim için bi zevk ama yapmayı okadar sevmiyorum ama biri yapsa bayıla bayıla yerimhergün bukadar çeşit yapmam en fazla 3 çeşit yaparım ama canım isterse döktürürüm...sende ne şanslısın kız yemek yapmayı bilen bi kocan var.benmkide bişiler biliyo ama bilmezlikten geliyo sanırım herzaman isterim die:kahkaha::kahkaha:
şükür evet şanslıyım e sende eşinin içindeki cevheri :1::1: çıkart :cee yapsın bişiler
yok mşekerim yok ölmüş o cevher çıkmazeşim güveçte kebap çok güzel yapar.geçenlerde istedim yap dedim ne dese beğenirsin "aşkım senin yemeklerini yedikten sonra ben kendi yaptığım yemeği yiyemem" dedi...uyanık işte bende üstelemedim kendm yaptm