Eseriklinego
Aktif Üye
Benim küçük olsa böyle öptün diye kazıya kazıya silerdi yüzünüEvet sen
Benim küçük olsa böyle öptün diye kazıya kazıya silerdi yüzünüEvet sen
Ben ellemedim hiçbişeyiBitmeyen iş yapmışlar afakanlar bastı. Kozmik bakım doğru demiş bugün temizlik le uğraşmayın diye
Kazı kazı sen de kazıBenim küçük olsa böyle öptün diye kazıya kazıya silerdi yüzünü
Neyy o zaman yapmıyım benNego saçlarım merinos koyunu gibi kabardı puf puff
Anasına çekmiş olabilirKazı kazı sen de kazı
Yumurta 1 adet mi? Değilse 2 yumurta bol peynir ye, hurma da olur. Ceviz vs var mı@Eseriklinego sahura bir yumurtam bi de peynirim var sadece . Yanına hurma yesem bi kaç tane yeter mi. Zeytin susatır yemeyin diyolar.
Yok işte bi tane yumurta var sadece dolapta bi de beyaz peynir zeytin. Kahvaltılık başka bişey yok. Ekmek var bi deNeyy o zaman yapmıyım ben
Anasına çekmiş olabilir
Yumurta 1 adet mi? Değilse 2 yumurta bol peynir ye, hurma da olur. Ceviz vs var mı
Yulaf var mı ? Hurma yulaf da olurrYok işte bi tane yumurta var sadece dolapta bi de beyaz peynir zeytin. Kahvaltılık başka bişey yok. Ekmek var bi de
Hoş buldukMerhaba sitemize hoşgeldiniz umarım burada keyifli zamanlar geçirirsiniz
Sizden bir ricam da olacak anlayış göstereceğinizi düşünüyorum. Birkaç mesajda farklı bir site ile ilgili yazılar gördüm bunu yapmazsanız çok seviniriz çünkü bir sitede başka bir sitenin adını sürekli geçirmek niyet o olmasa bile reklam yapma ya da oraya yönlendirme olarak algılanır ve bu da birçok sitede olduğu gibi burada da yasaktır. Bu dediğimi dikkate alırsanız çok memnun oluruz
Teşekkür ederizMerhaba sitemize hoşgeldiniz umarım burada keyifli zamanlar geçirirsiniz
Sizden bir ricam da olacak anlayış göstereceğinizi düşünüyorum. Birkaç mesajda farklı bir site ile ilgili yazılar gördüm bunu yapmazsanız çok seviniriz çünkü bir sitede başka bir sitenin adını sürekli geçirmek niyet o olmasa bile reklam yapma ya da oraya yönlendirme olarak algılanır ve bu da birçok sitede olduğu gibi burada da yasaktır. Bu dediğimi dikkate alırsanız çok memnun oluruz
Yulaf var ama süt ya da yoğurt yok hiçbişe yokmuş be evde haYulaf var mı ? Hurma yulaf da olurr
Oyy Allah bereket bolluk versin kuzum evine bu mübarek aydaYulaf var ama süt ya da yoğurt yok hiçbişe yokmuş be evde ha
Amin inşallah hepimzin evine bereket versin allah. Maaş yarın verilmeyebilirmiş. Herife dedim bu nasıl rezillik millet ramazan alışverişi yapcak evine erzak alması lazım maaş ödememek ne ya. Çok sinir oldumOyy Allah bereket bolluk versin kuzum evine bu mübarek ayda
Olanlarla bir gün idare et canım. Yulaflı peynirli omlet yap bari daha dinç tutar
Ne saçmalık cidden ama ya bende sinir oldum. Hep böyle yapıyor sizin ora.Amin inşallah hepimzin evine bereket versin allah. Maaş yarın verilmeyebilirmiş. Herife dedim bu nasıl rezillik millet ramazan alışverişi yapcak evine erzak alması lazım maaş ödememek ne ya. Çok sinir oldum
evet malesefNe saçmalık cidden ama ya bende sinir oldum. Hep böyle yapıyor sizin ora.
Hoş bulduk
Tabi ki haklısınız, dikkat ederiz
Teşekkür ederiz
O amaçla yapmamıştık kusura bakmayın. dikkat ederiz tabiki