Çalçene gülleri :)

Eseriklinego

Aktif Üye
Tepki
183
Nego saçlarım merinos koyunu gibi kabardı :D puf puff:krizz:
Neyy o zaman yapmıyım ben :kriz::kriz:
Kazı kazı sen de kazıo_O
Anasına çekmiş olabilir :dislek:
@Eseriklinego sahura bir yumurtam bi de peynirim var sadece . Yanına hurma yesem bi kaç tane yeter mi. Zeytin susatır yemeyin diyolar.
Yumurta 1 adet mi? Değilse 2 yumurta bol peynir ye, hurma da olur. Ceviz vs var mı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Merhaba sitemize hoşgeldiniz umarım burada keyifli zamanlar geçirirsiniz :papatya:

Sizden bir ricam da olacak anlayış göstereceğinizi düşünüyorum. Birkaç mesajda farklı bir site ile ilgili yazılar gördüm bunu yapmazsanız çok seviniriz çünkü bir sitede başka bir sitenin adını sürekli geçirmek niyet o olmasa bile reklam yapma ya da oraya yönlendirme olarak algılanır ve bu da birçok sitede olduğu gibi burada da yasaktır. Bu dediğimi dikkate alırsanız çok memnun oluruz

Eseriklinego

Aktif Üye
Tepki
183
Merhaba sitemize hoşgeldiniz umarım burada keyifli zamanlar geçirirsiniz :papatya:

Sizden bir ricam da olacak anlayış göstereceğinizi düşünüyorum. Birkaç mesajda farklı bir site ile ilgili yazılar gördüm bunu yapmazsanız çok seviniriz çünkü bir sitede başka bir sitenin adını sürekli geçirmek niyet o olmasa bile reklam yapma ya da oraya yönlendirme olarak algılanır ve bu da birçok sitede olduğu gibi burada da yasaktır. Bu dediğimi dikkate alırsanız çok memnun oluruz
Hoş bulduk :asikk:
Tabi ki haklısınız, dikkat ederiz :hhhhhh:

OP
yokkk

yokkk

Daimi Üye
Tepki
392

Teşekkür ederiz:asikk:
O amaçla yapmamıştık kusura bakmayın. dikkat ederiz tabiki:seviyor:

OP
yokkk

yokkk

Daimi Üye
Tepki
392
Oyy Allah bereket bolluk versin kuzum evine bu mübarek ayda ❤️
Olanlarla bir gün idare et canım. Yulaflı peynirli omlet yap bari daha dinç tutar
Amin inşallah hepimzin evine bereket versin allah. Maaş yarın verilmeyebilirmiş. Herife dedim bu nasıl rezillik millet ramazan alışverişi yapcak evine erzak alması lazım maaş ödememek ne ya. Çok sinir oldum

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Sen baharsan mevsim benim, seviyorum işte var mi diyeceğin?:)SEVIYORRUM işte varmi DIYECEGIN? Hahhahaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar