Okula git gel. Eve zor düştüm@Eseriklinego nerdesin kız
uyyy geçmiş olsun kuzumOkula git gel. Eve zor düştüm
Geceden beri dişim çok fena ağrı değil bildiğin elektrik çarpması gibi bir sızı girip çıkıyor
Geçsin evet evet hiç çekilmiyoruyyy geçmiş olsun kuzum
sahurda ilaç alsaydın keşke kuzum.akşam ihmal etme iftarda al sahurda da alGeçsin evet evet hiç çekilmiyor
tamam kuzumAz uyumaya çalışayım ağrı zıplatmazsa. Gelirim delidir delim
Aldım ki. Ama buna ilaç hiç etki etmiyor neydi bu anlamadım. Geçmezse gel demişti dr. Gidicem çekemem bunusahurda ilaç alsaydın keşke kuzum.akşam ihmal etme iftarda al sahurda da al
yok yok çekilmez o ya elektrik gibi çarpıyosa ihmal etme kuzumAldım ki. Ama buna ilaç hiç etki etmiyor neydi bu anlamadım. Geçmezse gel demişti dr. Gidicem çekemem bunu
Nevralji diye bir şeyin belirtisine benziyor.yok yok çekilmez o ya elektrik gibi çarpıyosa ihmal etme kuzum
Ellerine sağlıkKızlar ben etli taze fasulye pisiriyorum, pirinç islattim. Cacik yapicam birde çorba.. zaten temizlik yapılıyor.. miss gibi deterjan, yüzey temizleyici koktu heryer
Hoşbulduk teşekkür ederizsohbete de bekleriz. Bugün ramazan ilk günü diye pek giremedik gerçihoşgeldınız kızlar başlık ne kadar da güzel
Afiyet olsunKızlar ben etli taze fasulye pisiriyorum, pirinç islattim. Cacik yapicam birde çorba.. zaten temizlik yapılıyor.. miss gibi deterjan, yüzey temizleyici koktu heryer
Hoş bulduk,, sohbete de beklerizhoşgeldınız kızlar başlık ne kadar da güzel