mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 9.448
Evet yaAyyy feride öldü yaaa
Evet yaAyyy feride öldü yaaa
Evli bencede Türkan diye biriyle konuşuyorHayride yapısık cıktı cok anlayıssız nalanı zora düşürüyor hep oda evli galiba
Hayride yapısık cıktı cok anlayıssız nalanı zora düşürüyor hep oda evli galiba
Ayy zaten telefonda istanbula gelelim diyordu türkan diye biri bakalım hatlar karışcak feridede gitti nalan artık rahat rahat fingirder
Evet bi kaç bölüm önce ferideyle buluşmuştu nalanın babası o bölüm söylemişlerdi zaten ama çok kötü bi durum bide gerçek olması daha vahim Allah korusun ya gerçekten..Nalanın annesine dayısımı tecavüz etmiş ben şok
Kızımdan dolayı bazen izleyemiyorum,kaçırıyorum youtube izledim şok oldumEvet bi kaç bölüm önce ferideyle buluşmuştu nalanın babası o bölüm söylemişlerdi zaten ama çok kötü bi durum bide gerçek olması daha vahim Allah korusun ya gerçekten..
Ay bende bebeden cok takip edemiyorum ucundan sonundan anladıgım kadarıyla bazen geceleri tekrar veriyorlar denk geliyorum ozaman izliyorumKızımdan dolayı bazen izleyemiyorum,kaçırıyorum youtube izledim şok oldum
Git şurdan mayaHayri karısını aldattığı nalanı da başka bir kızla aldatacak
spoiler boşuna mı yazıyorumGit şurdan maya
Defolspoiler boşuna mı yazıyorum
Ay hayri evlimiymişHayri karısını aldattığı nalanı da başka bir kızla aldatacak
Bencede akıl fikir versin nalana kızlar muzo ve billur sanki bir şeyler var ola bilirmi yani aşkAllahım şu nalana akıl fikir ver artıkkk türkana çok üzüldüm hayri zaten tam bir fiyaskooo @Maya. kızzz spoiler ver yazıkkk nalan muzoyla birleşcekmi
Ya aslında muzo diye bi karakter çok baskın değil kitapta ama dizide çok baskın gösterilmiş. Hayri nalanı elde edince laz kızına aşık olcakAllahım şu nalana akıl fikir ver artıkkk türkana çok üzüldüm hayri zaten tam bir fiyaskooo @Maya. kızzz spoiler ver yazıkkk nalan muzoyla birleşcekmi
Laz kızı nerden çikçak gene buna kalbim dayanmazYa aslında muzo diye bi karakter çok baskın değil kitapta ama dizide çok baskın gösterilmiş. Hayri nalanı elde edince laz kızına aşık olcak